Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γειά σας φιλεναδίτσες μου, τι κάνετε???Εμείς είμαστε μια χαρά, όλο γελάμε και κάνουμε χαρούλες....Αχ μεγαλώσαν τα παιδάκια μας καλέ....Τι ωραία!!!Πάντως εγώ ειλικρινά δεν κατάλαβα πόσο γρήγορα πέρασε ο καιρός...Πότε γέννησα, πότε γυρίσαμε σπίτι και πότε πήγε 4 σχεδόν μηνών....Εσάς πως σας φαίνεται???

Δώρα μου να το χαίρεσαι το παιδάκι σου!!!Είναι φατσούλα!!!!

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

καλημερα!!!κατεριναμι και εγω μαζι σου.........ποτε ηταν που μιλουσαμε για τα συμπτωματα της εγκυμοσηνης???????????περναει ο καιρος....αντε να μεγαλωσει να με παει για καφε ο γιος μου@!!!!!!!!!!

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

Διαφημίσεις

Ρε γμτ, η μπέμπα άρχισε να μην πηγαίνει σε κανέναν άλλον εκτός από τη μαμά και το μπαμπά. Ούτε τις γιαγιάδες θέλει, φοβάται! Μόνο από μακριά τους γελάει. Εσάς πηγαίνουν σε άλλες αγκαλιές;

Διαφημίσεις

kai εμενα παει παντου και γελαει παντου!!!απλα καποιες φορες με ψαχνει!!!

αναριτα καποτε ειχα γραψει στο ληψη τροφοβλαστη και εσυ ησουν εκει και μου εδινες κουραγιο...........τα διαβασα ξανα και συγκινηθηκα!!!!!!!σε ευχαριστω!δες το site http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=20185&page=6

Επεξεργάστηκαν by christinapgr

wg46ge0puogpbep1.png

kai εμενα παει παντου και γελαει παντου!!!απλα καποιες φορες με ψαχνει!!!

αναριτα καποτε ειχα γραψει στο ληψη τροφοβλαστη και εσυ ησουν εκει και μου εδινες κουραγιο...........τα διαβασα ξανα και συγκινηθηκα!!!!!!!σε ευχαριστω!δες το site http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=20185&page=6

Ωχ! Την πάτησα και την έχω κάνει φαίνεται μαμόθρεφτο με τόσες αγκαλιές και φιλιά.

Χριστίνα απ' ότι είδα μάλλον εσύ μου δινες κουράγιο. Ευτυχώς πέρασαν τα δύσκολα και τώρα τα χουμε και τα χαιρόμαστε τα μωράκια μας!

Κι εμένα η μικρή πάει παντού!!!Και γελάει σε όλους...Γενικά προς το παρόν δεν δείχνει να έχει κάποιο πρόβλημα, δεν ξέρω τι θα γίνει όμως σε λίγο που θα μεγαλώσει και θα καταλαβαίνει καλύτερα...

Καλέ αυτήν την βδομάδα έχουμε την Τσικνοπέμπτη....Θα ντυθείτε???Θα ντύσετε τα παιδάκια σας???Εγώ δεν νομίζω να ντυθώ ούτε την μικρή θα ντύσω...Φοβάμαι μωρέ τα αποκριάτικα ρούχα...Είναι πολύ μικρή κατά την γνώμη μου...Εσείς τι λέτε???

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

καλημεραααααααα!!!!mpaaaaaaaaa ουτε και εγω θα τον ντυσω εχω ενα κορμακι κιτρινο που εχει μια καμηλοπαρδαλη και αναλογο σκουφακι!!!!!οσο για μενα η τσικνοπεμπτη για μενα ειναι μασαααααααααααααα οχι να ντυθω!!

wg46ge0puogpbep1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...