Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

φροσω μια απο τα ιδια!!!!!!!!!κοιμηθηκε στις 11 ξυπνησε στις 3:30 εφαγε ξυπνησε 6 ξεσκεπαζοταν φωναζε μιλαγε ο,τι θες!!τον πηρα στο κρεβατι μου κοιμαται στις 7 κικιρικου παλι εεεεεεε και σηκωθηκα και εγω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αν εμενα εσπασαν τα νευρα μου φανταζομαι εσενα που ειναι διπλα!!!!

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Είμαι κομμάτια!!!!!!!!! Τα μωρά δεν ξέρω τί τα έπιασε σήμερα όλο το βράδυ και ξυπνούσαν. Κοιμήθηκαν στις 10. Στις 2 ξύπνησε ο μεγάλος γιατί έκανε κακά. Και δεν κοιμόταν πάλι. Τον θήλασα,έφαγε λίγο και δεν ήθελε άλλο. Άρχισε να φωνάζει αγκού και να γελάει. Τον ακούει κι ο μικρός, άλλο που δεν ήθελε κι αυτός. Ξυπνάει κι άρχισε τα αγκού και όλα τα υπόλοιπα. Εγώ δεν τους μιλούσα γιατί δεν θέλω να αποσυνδέσουν το σκοτάδι με τον ύπνο. Άρχισαν λοιπόν μια κουβέντα μέσα στα άγρια μεσάνυχτα. Μετά από λίγο άρχισαν τις τσιρίδες. Με τα πολλά πολλά τους κοιμήσαμε κατά τις 3. Στις 5 νάτοι πάλι και οι δύο μαζί να φάνε. Ο άνδρας μου είχε φύγει στη δουλειά και ήμουν μόνη μου. Ποιον να πρωτοταϊσω; Θήλαζα λίγο τον έναν λίγο τον άλλον. 6 το πρωί βρίσκομαι να θηλάζω ακόμα τον έναν και τον άλλον να τον κουνάω με το πόδι μου στο καρότσι. Τελικά ξανακοιμήθηκαν. 7 ξυπνάει πάαααααααααααλι ο μικρός. Ήθελε να έρθει στο κρεβάτι μου. Τον πήρα τί να κάνω; Κοιτάω δίπλα μου ήταν ο μεγάλος εκεί. Πότε τον είχα βάλει δεν θυμάμαι. Τον βάζω στην κούνια. Δεν περνάει ένα τέταρτο ξυπνάει και μιλούσε στα ζώα του. Τα νεύρα μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ.

Το πήρα απόφαση και σηκώθηκα. Και τώρα βέβαια οι κύριοι κοιμούνται του καλού καιρού κι εγώ κουτουλάω.

Κι ευτυχώς λέω ευτυχώς που ο Αλεξ. ήταν στη γιαγιά του σήμερα το βράδυ γιατί δεν τον γλύτωνα το φόνο :lol::mrgreen::mrgreen::mad::shock:

ΗΡΩΑΣ!!

Κορίτσια, κι εμένα έχει αρχίσει κάτι σπαστικά και απ' ότι μου είπε κι η παιδίατρος, μετά τους 3 μήνες είναι που διαμορφώνουν προσωπικότητα. Οπότε περιμένουμε να δούμε τί θα δούμε και από δίπλα κι εμείς να τα "κακομαθαίνουμε". Τί να κάνουμε κι εμείς οι μαμάδες πιά;

Εγώ σε 2 βδομάδες πάω στη δουλειά και με έχει πιάσει κατάθλιψη. Πρέπει από τώρα να βγάζω γάλα με το θήλαστρο ή να τις μάθω το ξένο γάλα και δεν θέλω με τίποτα ούτε το ένα ούτε το άλλο να κάνω, κι έτσι κάθομαι και δεν κάνω τίποτα! Ο άντρας μου που έχει πάρει 9μηνη άδεια από τη δουλειά του θα τα τραβήξει όλα!

Φρόσω υπομονή! Εδώ έχουμε ένα και μας φαίνεται ώρες-ώρες κομματάκι δύσκολο κι εσύ με διδυμάκια και άλλο παιδάκι! Μπράβο σου! Εγώ σε θαυμάζω! Βέβαια όπως τα περιγράφεις έχουνε και λίγο πλάκα;) (ξέρω, εκ των υστέρων βέβαια... γιατί εκείνη την ώρα η νύστα δεν παλεύεται....)

9XBrp3.pngGv5Vp3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...