Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

γεια σου μελινακι τι κανεις? τι ειχε ο μικρος σου η γκρινιαζει και εσενα ετσι για το παραμικρο?

γεια ,νομίζω ότι είναι νύστα και δεν μπορεί να κοιμηθεί από τα νεύρα του δεν είμαι και σίγουρη όμως μπορεί να είναι και δόντια αλλά που να το καταλάβω, πάντως μετά από την γκρίνια κοιμάται για κάνα 10΄. Και εσένα έχει γκρίνια?

GX8ep2.png?RQFIQoe9

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλά είμαι μόλις ξύπνησε το μωρό, έβαλα τους μεγάλους να φάνε και παίζουν με το φαϊ τους.................... και φυσικά με τα νεύρα μου.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Μελίνα και ο δικός μου της περισσότερες φορές έχει γκρίνια απο την νύστα.

Και εγώ έτσι πιστεύω ότι είναι νύστα αλλά επειδή δεν κοιμάται πολύ όλη την ώρα έχουμε γκρίνια δεν βαριέσαι θα περάσει .

Να σας ρωτήσω σας έχει πει ο παιδίατρος σας τίποτα για τα αυτάκια τους αν πειράζει δηλαδή να μπει νερό στο μπάνιο?

GX8ep2.png?RQFIQoe9

μελινα εγω μαλλον την εχω κακομαθει και γκρινιαζει με το παραμικρο αν δεν της κανουμε το χατιρι αλλα εχει το βραδυ συνηθως γκρινια απο τα δοντια συνηθως εχουν σαλια πολλα και πρησμενα ουλη η κοκκινα

νατασα μου φανταζομαι τι θα σου κανουν !!!!!!!!!:(

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Διαφημίσεις

Εγώ δεν πιστεύω ότι τόσο μικρά κακομαθαίνουν απλά είναι και στα παιδιά η δικιά σου μπορεί να θέλει να ανακαλύψει τον κόσμο νωρίς και να μην την βοηθάει το σώμα της οπότε να νευριάζει δεν ξέρω κιόλας το κάθε παιδί είναι διαφορετικό εδώ το δικό μας και δεν ξέρουμε τι έχει .

Εμένα ήταν απόλυτη η γιατρός να μην πηγαίνει ούτε στάλα μέσα στα αυτιά του και αν πάει με μια μπατονέτα και λίγο οινόπνευμα να το ακουμπώ ώστε να παίρνει όλη την υγρασία αλλά τώρα μεγάλωσε και κουνιέται δεν είναι και πολύ εύκολο οπότε σας ρωτάω μήπως είναι υπερβολική η δική μου να μην τρελαίνομαι και εγώ.

GX8ep2.png?RQFIQoe9

Kατερίνα κατά της 12 μας φέραν τα ξίλα, έτσι και εγώ έβγαλα το χαλί στο μπαλκόνι και αφού τελείωσαμε, σκούπισα, σφουγγάρισα και έστρωσα, και τους έβαλα να φάνε, λοιποοοοοοοοοον θέλω να κλείσω τα μάτια μου να μην βλέπω τίποτα.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

μελινα μου οτι βιαζεται λιγο ειναι αληθεια αλλα πιστευω οτι φταιω και εγω που την ηθελα συνεχεια μαζι μου και εμαθε και δεν μπορει να κατσει μονη της λεπτο !

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Διαφημίσεις

Γειά σας κορίτσια!

Ψιλοχάθηκα, αλλά μπλέκω με τις δουλειές και ενώ διαβάζω, δεν προλαβαίνω κι εγώ να γράψω...

Αχ, κορίτσια κι εμένα γκρινιάζει πολύ, δεν ξέρω γιατί....Νευριάζει; Πονάει; Ριζώνουν τα δόντια; Το ΣΒΚ το περάσαμε όλο σχεδόν αγκαλιά, στραμμένος όμως προς τα έξω, για να παρατηρεί το σπίτι... Μόνο έτσι ησυχάζει, δεν ξέρω γιατί. Είχε βέβαια και λίγο δυσκοιλιότητα.... ίσως γι΄αυτό. Επίσης αρπάζει κάτι 10λεπτα και μετά ξυπνάει ορεξάτος! Κι εγώ δεν ξέρω, αν πρέπει να τον κρατάμε αγκαλιά όλη την ώρα, αλλά να τον αφήσουμε να κλαίει, κιόλας; Πόσο;

Κορίτσια εσείς δίνετε Kindertee στα μωράκια σας; Πόσο συχνά;

Για τα αυτιά του δεν μου είπε κάτι η παιδίατρος armeli....

9XBrp3.pngGv5Vp3.png

ξυπνησαμε!!

εγω δεν του δινω χαμομηλι του εδινα οταν ηταν δυσκοιλιος!!τωρα κανουμε κακα 1 φορα την ημερα οποτε ειναι περιττο!!λενε οτι δεν προσφερει τπτ ουτε θρεπτικα συστατικα ουτε τπτ!!!!!!!νατασουλα πως εισαι???

φροσωωωωωωωω ελιωσα στα γελια!!!!ειναι φατσες τρελες τα διδυμακιαμας!!!και λεω μας γιατι ειναι τα διδυμακια του φορουμ......

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

μελινα μου οτι βιαζεται λιγο ειναι αληθεια αλλα πιστευω οτι φταιω και εγω που την ηθελα συνεχεια μαζι μου και εμαθε και δεν μπορει να κατσει μονη της λεπτο !

Έχει αρχίσει να πιάνει τα παιχνίδια της ?πιστεύω ότι όταν θα αρχίσουν να τα πιάνουν θα είναι καλύτερα και θα τους περνά η ώρα παίζοντας και εξερευνώντας .

GX8ep2.png?RQFIQoe9

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...