Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Βρε Στελλα πραγματι μοιαζουν τα μωρακια μας, χαχαχα

εχουν μεγαλα ματια και γαλλικη μυτουλα!!!

Σοφια σε βρηκα στο facebook, καλα τί κουκλια είναι τα διδυμακια σου???

τρελαθηκα!!! ματαρες και μαγουλαρες!!! να τα χαιρεσαι!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

περαστικα σας κατερινακι μου!!!πωπω χαλαστηκα τωρα,μονο που σκεφτομαι το μικρουλι σου αρρωστουλι....ολα θα πανε καλα και θα περασουν!!!μην στενοχωριεσαι!!

στελλακι εσενα τι ειπε ο γιατρος???

τενια αν ερ8εις καμια φορα κατα λασιθι μερια να τα πουμε....

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

αχ κοριτσια , βλεπω τα μωρακια σας ολα ειναι κουκλακια, φτου φτου. Με τα μαγουλακια τους, τα μπουτακια τους... Εμενα πετσι και κοκκαλο ειναι ο δικος μου. Τον παιρνω αγκαλια και νομιζω οτι θα σπασει. Ειχα παρει κι εγω λοσιον να του κανω μασαζακι και μονο κοκκαλα πιανω στην κοιλιτσα του. Βεβαια εγω δε θηλασα, δεν ξερω αν παιζει ρολο, αν δηλαδη με το μητρικο γαλα μεγαλωνουν και βαραινουν περισσοτερο τα μωρακια. Ο αντρας μου θυμωνει οταν λεω οτι το παιδακι ειναι πολυ αδυνατουλι. Βλεπω τα μωρακια που εχει ο καταλογος της mothercare (τα δυο κουκλακια) και ζηλευω τρελα. Μηπως ειναι μεγαλυτερης ηλικιας εκεινα και προλαβαν και παχυναν λιγουλακι παραπανω?

kpo44vsvb7d11lye.png

help. εφτιαξα το ticker στη γνωστη ιστοσελιδα αλλα μετα δεν ηξερα τι να κανω. Μου ελεγε να κανω copy paste κατι αλλα τι να κανω copy και που να το κανω paste. βοηθηστε μανουλες....

kpo44vsvb7d11lye.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...