Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Που είστε βολτάρετε πουλάκια μου, εγώ μόλις έκανα μπανάκι έφτιαξα και το μαλάκι έτοιμη για τα μπουζούκια.

Σήμερα ο μεγάλος μου ήταν τι να σας πω ............................... μου έσπασε τα νεύρα αφού δεν της έφαγε μπράβο μου.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Διαφημίσεις

Mέσα σε 2 εβδομάδες έπαθα 2η μαστίτιδα και επειδή το ένα στήθος είναι πέτρα ο μικρός δεν μπορεί να φάει και με το ένα δεν χορταίνει και τρώει κάθε 2 ώρες μπορεί και μια την ημέρα παλεύεται αλλά το βράδυ πολύ ταλαιπωρία και γκρινιαζει έτσι απο χθές του δίνω το βράδυ πριν τον ύπνο ξένο, χθές ήπιε γύρο στα 150 και κοιμήθηκε μέχρι της 8 σήμερα 220 αντε να δούμε είμαι περιεργη.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Κορίτσια χειμώνιασε για τα καλά!!!!Έχει πολύ κρύο εδώ...Μπρρρρρρρρρρ Σε λίγο θα χιονίσει μου φαίνεται...Εσείς τι κάνετε???Πως τα περνάτε τώρα με το κρύο???Εμείς εδώ χουχουλιάζουμε στο τζάκι....

Νατασσούλα μου τι έπαθες πάλι βρε????Αχ μωρέ εύχομαι να σου περάσει γρήγορα και να μπορείς πάλι να θηλάζεις αποκλειστικά τον μικρούλη σου και να στρώσει ξανά το πρόγραμμα σας...Πιστεύω να σε πετύχω κάποια φορά στο msn..

Φρόσω δυστυχώς το να βρεις καλή νταντά ή καλή κοπέλα για το σπίτι έχει καταντήσει πλέον τόσο δύσκολο...Άστα να πάνε!!!!Συνήθως αυτά πάνε και στο μιλητό δηλαδή ο γνωστός του γνωστού κτλ..Για κάνε μια κουβέντα με φίλες σου μήπως έχουν κάτι υπόψιν τους...

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

Καλημέρα μιλάμε για πολύ κρύο εδώ έχει -2 τουλάχιστον να χιονίσει είμαστε που είμαστε κλεισμένοι στο σπίτι να το ευχαριστηθούμε.

Κατερίνα να΄σαι καλά............

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Διαφημίσεις

Mέσα σε 2 εβδομάδες έπαθα 2η μαστίτιδα και επειδή το ένα στήθος είναι πέτρα ο μικρός δεν μπορεί να φάει και με το ένα δεν χορταίνει και τρώει κάθε 2 ώρες μπορεί και μια την ημέρα παλεύεται αλλά το βράδυ πολύ ταλαιπωρία και γκρινιαζει έτσι απο χθές του δίνω το βράδυ πριν τον ύπνο ξένο, χθές ήπιε γύρο στα 150 και κοιμήθηκε μέχρι της 8 σήμερα 220 αντε να δούμε είμαι περιεργη.

Νατάσα από όσο ξέρω, μπορεί και να κάνω λάθος, για την μαστίτιδα πρέπει να βάζεις το μωρό να θηλάζει από αυτό το στήθος. Πάντως σε καταλαβαίνω απόλυτα. Οι δικοί μου δεν ξυπνάνε βράδυ καθόλου πια. Τρώνε στις 8:30 το βράδυ και ξυπνάνε στις 7 το πρωί. Όλο το βράδυ λοιπόν το στήθος μου γεμίζει καρουμπαλάκια. Σηκωνόμουν και το άδειαζα λίγο, αλλά όσο το κάνω αυτό γεμίζει πάλι. Το άφησα κι εγώ. Ελπίζω να μην πάθω τα ίδια.

Έβαλα στο fb φωτογραφίες και 2 βιντεάκια (ε λόγω διδύμων). Θα δείτε τον μικρό που σηκώνεται όρθιος. Εγώ απλώς του κρατάω τα χεράκια αυτός βάζει δύναμη στα πόδια.:confused:

φροσακι ελα και εσυ!!!!!!!!

εγω μιλαω εδω ολη μερα ειμαι αλλα κανεις δεν μιλαει!!!!αλλωστε msn μπαινουμε τετοια ωρα μονο

Χριστινάκι έχω 3 μωρά δεν ευκαιρώ πάντα να μπαίνω. Ο μικρός χθες κοιμήθηκε στις 11. Εξάλλου κι ο Αντώνης θέλει παρέα. Θα με χωρίσει στο τέλος :cool:. Εδώ όποια ώρα κι αν μπούμε μαθαίνουμε τα νέα μας ;).

Φρόσω έτσι είναι, πρέπει να τον βάζω στο πρησμένο αλλά είναι τόσο πρήσμένο που ο μικρός δεν μπορεί να το πιάσει με τίποτα, πρέπει να το ζουπάω για να τον βοηθήσω αλλά αυτό έχει αποτέλεσμα να ερεθιστεί και η θηλή, σήμερα είναι καλήτερα, έφαγε κανονικά και άντε να ησυχάσουμε!!!!!!!!!!!!!!!

Όσο για το ξένο λέω να του το δίνω τουλάχιστον πριν να κοιμηθεί, γιατί και εχθές έφαγε στης 10 και ξύπνησε στης 5 δεν με χαλάει καθόλου.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

καλημερα σε ολες. Αχ, εχει πιασει το κρυο για τα καλα. Παντως εγω το ειδα το χιονακι. Ξημερωματα προς Σαββατο χιονισε και το πρωι ηταν ολα χιονισμενα. Οχι παρα πολυ βεβαια, αλλα τα αυτοκινητα ηταν ασπρα και η αυλη μου το ιδιο. Το ελιωσε γρηγορα ομως γιατι βγηκε λιγος ηλιος μετα. Τουλαχιστον την πηρα τη δοση μου. Εμεις πριν το παιδι καθε χειμωνα πηγαιναμε δυο τρια σαββατοκυριακα για σκι. Μου αρεσει πολυ. Τωρα να δουμε ποτε θα ξαναπαμε. κλαψ κλαψ.

kpo44vsvb7d11lye.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...