Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσια το μαιλ μου στο μσν ειναι [email protected]

πώς θα σας βρω εκεί?

Τελικά βρήκες κάποια λύση με τη δουλειά σου στο θέμα μπιμπερό;; Φοβάμαι ότι κι εγώ τα ίδια θα αντιμετωπίσω!

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια έχω μεγάλο πρόβλημα με την κοπέλα που έρχεται και με βοηθάει. Την μια δεν μπορεί γιατί έχει να πάει κάπου, την άλλη πάει στο πατρικό της, την άλλη γιορτάζει ο φίλος της, την άλλη έχει δέκατα. Όταν γέννησα ήταν εκλογές και έφυγε και δεν είχα που να αφήσω τον Αλεξ. Χριστούγεννα και πρωτοχρονιά είχε πάει στο χωριό της, μετά έφυγε ταξίδι για μια εβδομάδα και σήμερα που την περίμενα μου έστειλε μήνυμα ότι είναι κουρασμένη κι ότι άλλη Κυριακή δεν θα μπορέσει να έρθει γιατί θέλει να ξεκουράζεται. Φαντάζομαι ότι θα ήταν χουχουλιασμένη με τον γκομ... και θα βαρέθηκε να έρθει. Σημειωτέον ότι έρχεται 4 φορές την εβδομάδα υποτίθεται για 4,5 ώρες αλλά πάντα αργεί μισή ώρα και δεν την συμπληρώνει. ΑΠό μωρά είναι παντελώς άσχετη και τον Άλεξ. δεν μπορεί να τον απασχολήσει. Πού να βρω όμως άλλη; Δεν έχω χρόνο να ψάξω ούτε ξέρω που.

φροσω μπορεις να επικοινωνησεις με μια ιδιωτικη σχολη βρεφονηπιοκομων!!ετσι βρηκα το πρωτο μπειμπισιτινγκ!!!εγω ημουν στα ιεκ ξυνη με πηραν και πηγα!!!αυτη που εχεις απορω γιατι την εχεις?????ειναι εντελως κουκουρουκου!!!!δοκιμασε αυτο!

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

Στελλίτσα από κει την βρήκα και την άλλη!

Χριστίνα μία απόφοιτη σε κάποια ΙΕΚ που ζήτησα μου ζήτησε 7ευρώ την ώρα και ήθελε 8ωρο 5 φορές την εβδομάδα. Δηλαδή 7*8=56 *5μερες=280 *4εβδομ.=1120 το μήνα. Έλεος δηλαδή δεν με φτάνει ο μισθός μου.

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια. Ειδα τα μηνυματα σας στο facebook, ευχαριστω που με κανατε φιλες σας. η Μαργαριτα και η μελινα και η ολγα ποια ειναι βρε κοριτσια? Εδω στο parentscafe εχετε ψευδωνυμα και δεν μπορω να καταλαβω. Καλα ειμαι πολυ ασχετη νομιζω. Προσπαθω να ανεβασω φωτογραφιες και δεν μπορω. Να κανω ενα αλμπουμ κι εγω. Βοηθεια....

kpo44vsvb7d11lye.png

h olga einai η luthien h melina ειναι μια καινουργια φιλεναδα η armeli kai h margarita katse na to brω το ψευδονυμο νομιζω verolina!!!!!!εβαλες φωτο???αν ναι δεν μπορουμε να τις δουμε!!!!ειναι κλειδωμενες!!!

Επεξεργάστηκαν by christinapgr

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...