Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Με το που θα το αφήσω κάτω, στα 2΄αρχίζει και διαμαρτύρεται στα 3΄γκρινιάζει και στα 5΄σπαράζει, όσο για τα μεγάλα δεν έχω την απαίτηση να βοηθήσουν απλά είναι πάρα πολύ ζωηρά στο σπιτι γίνετε χαμός, μόνο όταν κοιμούνται υπαρχη ησυχια. Εχω υπομονή αλλά έχει 2-3 μέρες που έχω χαλαστεί και μου την δίνει να είμαι έτσι.

Τέλος πάντων εσύ δεν πήγες στον .

Αχ παιδάκια είναι, τι να κάνουμε??Μόνο υπομονή...Στον γιατρό δεν πήγα γιατί ήμουν καλύτερα σήμερα. Πήραμε όμως τον οικογενειακό γιατρό μας και μας είπε ότι αν ο πυρετός δεν κατεβαίνει και επιμένει για 4-5 μέρες τότε να πάω να κάνω εξετάσεις...Εγώ σήμερα είχα μόνο κάτι δέκατα το πρωί οπότε μάλλον υποχωρεί...Αν δω όμως ότι συνεχίζει τότε θα πάω σίγουρα για τις εξετάσεις!!!Το παιδί δεν το πλησιάζω, φοράω μάσκα και αύριο ίσως την στείλω στους παππούδες, αφού ο άντρας μου θα ναι δουλειά, αν και δεν θέλω αλλά για το καλό της μικρής μου τι να κάνω θα το υποστώ...:-(:sad:

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κατερίνα σου εύχομαι να είσαι καλά και να μην χρειάστει να πάει η μπέμπα σου στους γονείς σου. Δεν υπάρχη χειρότερο απο ένα άρρωστο παιδί και με πυρετό, και αν είναι βρεφούδι ακόμα πιο χάλια.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Καληνύχτα Νατάσσα μου...Κι εμένα είναι ξύπνια ακόμα και προσπαθεί ο μπαμπάς της να την κοιμίσει.Ευτυχώς είναι ήσυχη και δεν κλαίει...

Δεν θέλω με τίποτα να αρρωστήσει το παιδάκι μου γι'αυτό θα κάνω ότι χρειαστεί προκειμένου να είναι καλά και να μην κολλήσει από εμένα...Είναι τόσο μικρούλα που τρελλαίνομαι στην σκέψη και μόνο ότι θα υποφέρει το παιδάκι μου!!!

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

φιλεναδες μου καλες και μονακριβες!!

αποχτες προσπαθω να γραψω αλλα τπτ....περαστικα κατερινακι μου πακετο εφαγες!!αλλα αφου εισαι καλυτερα παλι καλα...προσεχε ομως γιατι οι ιωσεις μεταδιδονται στην αναρωση!!

λια μου καλα να περασεις στην κυπρο!!

και μενα ετσι κανει θελει χερια και μολις κοιμηθει και τον αφησω κατω σε δευτερα εχει ξυπνησει και γκρινιαζει τον αφηνω λιγο αλλα αμα αρχισει το καλο κλαμα τον σηκωνω τι να κανουμε??χτες μονο σαν απο θαυμα κοιμοταν απο τις 4 το απογευμα μεχρι το πρωι ξυπναγε ετρωγε κοιμοταν,αφου ανησυχησαμε καποια στιγμη!!

νατασουλα υπομονη σε καταλαβαινω απολυτα.....και μενα πονανε χερια μεση αυχενας ολα!!

κατερινακι η μαμα μου ειναι αρρωστη και τωρα ειναι στην αναρωση και ηρθε να δει το μωρο και την εχω με μασκα!!!

κοριτσια θελω να σας μιλαω συνεχεια αλλα ο μουργος δεν με αφηνει!!αν κατι μου γραψατε και δεν απαντησα ειναι επειδη απλα το ξεχασα!!

βρε φρωσακι μου που ειναι η αλλη διδυμομανα???ζουζακια???

σας φιλω ολες στις μουτσουνες σας και τα μωρακια σας στα πατουσακια τους!!

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

Διαφημίσεις

Kαλημέρα κορίτσια. Τι κάνετε? Τι κάνουν τα μωράκια σας? Χτες σαραντησαμε στην εκκλησια και πήγαμε μικρολίμανο για καφέ. Όσοι περνουσαν έλεγαν αχουτο ένα μωράκι..... Σήμερα θα πάμε στον γιατρό γιατί ο μικρούλης μου έιναι κρυωμένος. Το κόλλησε ο μπαμπάς.

Στελλα περαστικα στο μωρακι σου...

Κατερινα ειμαι απο Κατερινη αλλα μενουμε προς το παρων στο Κιλκις γιατι ο αντρας μου ειναι στρατιωτικος.......

μακαρι να μπορεσουμε καποια στιγμη να βρε8ουμε και απο κοντα.

Κοριτσάκια καλησπέρα, τι μου κάνετε???Εγώ είμαι πολύ στεναχωρημένη γιατί η μπεμπούλα μου έχει δέκατα!!!Εγώ εξακολουθώ να μην έχω πυρετό αλλά τώρα έχω βήχα και συνάχι!!!Πως κόλλησε το μωρό μου???Αφού πρόσεχα πάρα πολύ και δεν την πλησίαζα και φοράω πάντα μάσκα όταν είμαστε στον ίδιο χώρο....Πήρα την γιατρό αλλά μου πε να μην της δώσω τίποτα ακόμα, μόνο αν κάνει πάνω από 37,8 τότε το ξανασυζητάμε.Το μόνο που μου είπε είναι να την κάνω μπάνιο...Την έκανα και την θερμομετρώ κάθε 1 ώρα...Στην αρχή είχε 37,1 και τώρα έχει 37,4...Την έκανα και δύο φορές μπάνιο..Και είναι τόσο ήσυχο το αγγελούδι μου, όλο κοιμάται και δεν μου γκρινιάζει καθόλου..Πάντως εγώ θα την πάω στην γιατρό να την δει το απόγευμα!!Αχ ας ελπίσουμε να μην ανεβάσει πυρετό και να γίνει καλά γιατί δεν αντέχω να το βλέπω να ταλαιπωρείται και να μην μιλάει κιόλας...:-(:sad::-(:sad::-(

Kαλημέρα κορίτσια. Τι κάνετε? Τι κάνουν τα μωράκια σας? Χτες σαραντησαμε στην εκκλησια και πήγαμε μικρολίμανο για καφέ. Όσοι περνουσαν έλεγαν αχουτο ένα μωράκι..... Σήμερα θα πάμε στον γιατρό γιατί ο μικρούλης μου έιναι κρυωμένος. Το κόλλησε ο μπαμπάς.

Στελλίτσα περαστικούλια στον μικρούλη σου!!!Αχ να μην έχει τίποτα μωρέ το μωράκι σου και να μην ταλαιπωρηθεί!!!Κι εμένα αρρωστούλα είναι,άστα...

φιλεναδες μου καλες και μονακριβες!!

αποχτες προσπαθω να γραψω αλλα τπτ....περαστικα κατερινακι μου πακετο εφαγες!!αλλα αφου εισαι καλυτερα παλι καλα...προσεχε ομως γιατι οι ιωσεις μεταδιδονται στην αναρωση!!

λια μου καλα να περασεις στην κυπρο!!

και μενα ετσι κανει θελει χερια και μολις κοιμηθει και τον αφησω κατω σε δευτερα εχει ξυπνησει και γκρινιαζει τον αφηνω λιγο αλλα αμα αρχισει το καλο κλαμα τον σηκωνω τι να κανουμε??χτες μονο σαν απο θαυμα κοιμοταν απο τις 4 το απογευμα μεχρι το πρωι ξυπναγε ετρωγε κοιμοταν,αφου ανησυχησαμε καποια στιγμη!!

νατασουλα υπομονη σε καταλαβαινω απολυτα.....και μενα πονανε χερια μεση αυχενας ολα!!

κατερινακι η μαμα μου ειναι αρρωστη και τωρα ειναι στην αναρωση και ηρθε να δει το μωρο και την εχω με μασκα!!!

κοριτσια θελω να σας μιλαω συνεχεια αλλα ο μουργος δεν με αφηνει!!αν κατι μου γραψατε και δεν απαντησα ειναι επειδη απλα το ξεχασα!!

βρε φρωσακι μου που ειναι η αλλη διδυμομανα???ζουζακια???

σας φιλω ολες στις μουτσουνες σας και τα μωρακια σας στα πατουσακια τους!!

Γειά σου Χριστινάκι μου.Ο μικρούλης σου τι κάνει???Πάντα καλά να ναι το παιδάκι σου..Άσε βρε Χριστίνα είμαι πολύ χάλια που αρρώστησε η μικρή...Πακέτο όπως το είπες να βλέπεις μια σταλιά μωράκι άρρωστο!!!Και να πεις πως δεν πρόσεχα πολύ....Για να δούμε τι θα πει και η γιατρός σήμερα...Καλά το ξέρω πως θα κάνω καμιά βδομάδα και βάλε να πλησιάσω το παιδί μου μέχρι να γίνω τελείως μα τελείως καλά!!!!Το θέμα είναι ότι ήταν η μητέρα μου εδώ το σαββατοκύριακο και κόλλησε κι αυτή!!!Σήμερα είχε πυρετό!!!Τέτοια γκαντεμιά!!!Άστα...

Διαφημίσεις

Στελλα περαστικα στο μωρακι σου...

Κατερινα ειμαι απο Κατερινη αλλα μενουμε προς το παρων στο Κιλκις γιατι ο αντρας μου ειναι στρατιωτικος.......

μακαρι να μπορεσουμε καποια στιγμη να βρε8ουμε και απο κοντα.

Μακάρι, ωραία θα ήταν....Κατερίνη δεν έχω πάει ακόμα αλλά λένε ότι είναι ωραία πόλη...Η μπουμπού σου τι κάνει???

κατερινακι μου, περαστικουλια στη μικρουλα σου. Ολα καλα θα πανε, μην ανησυχεις.

Σ'ευχαριστώ πολύ Δώρα μου.Μακάρι να της περάσει γρήγορα...Την ξαναθερμομέτρησα κι είχε 37...Σαν να κατεβαίνει λίγο...Για να δούμε...

Περαστικα σας Κατερινα και Στελλα!! Τι νεα εχουμε???

Σημερα εχει συννεφια και θα μεινουμε μεσα, μπορει και να βρεξει. Το βραδυ θα ερθει ο παιδιατρος.

Νομ,ιζω οτι ο μικρος μου μπορει να εχει καμια αλλεργια στα γαλακτοκομικα που τρωω. Βλεπω κατι διαρριουλες με λιγη βλεννα. Θα ρωτησω τον γιατρο σημερα να δω τι θα μου πει. Παντως εχω μειωσει τις τροφες αυτες στο ελαχιστο. Κομμενα γαλα, βουτυρο, σοκολατα.

Ευτυχως τρωω μελομακαρονα, λογω εποχης και τουλουμπες!!! :D

Μ αρεσει που ηθελα μολις σαραντησω, να αρχισω γυμναστικη!!! Τα ποδια μου δε μπορω να παρω!!! ολη μερα με τον μικρο αγκαλια και ελαχιστος υπνος!!! Η μονη γυμναστικη ειναι οταν σπρωχνω το καροτσι στην βολτα!!! Στις ανηφορες του ηρακλειου τα βλεπω ολα!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...