Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια καλημέρα!

Σε μια ωρα φτάνω στο λιμανι του πειραιά και εχω μια cetrotide μαζι μου κλειστη και 2 σκονες arvecap.. τις χρειαζεται καποια που ειναι κοντα; Θα τις δωσω σε φαρμακειο διαφορετικα! Τις τελευταίες μου τις εκανα εν πλω εγω...

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

Στελιτσα εγω απο κουπονια ειμαι φουλ..ειχα γραφτει στις εταιρειες απο το ιντερνετ πηραν και τα στοιχεια μου και απο την κλινικη και μου τα στελνουν με το τσουβαλι.... πολλα LIBERO εχω και για το Persil το απορυπαντικο αν θελει καμια μπορω και εγω να της δωσω...γιατι τα LIBERO δεν τα πολυχρησιμοποιω

εστειλα!!!ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!!!!!και εγω θελω να γραφτω!!!στελλα εσυ δεν τα χρησιμοποιεις???

Eixa πολλά για αυτόν τον μήνα. Λήγουν 31/01. Κριμα δεν θελω να τα πεταξω.

Διαφημίσεις

Χριστινατσι ο γιος σου ειναι κουκλι...καλε αυτος οσο μεγαλωνει τοσο ομορφαινει....

τον ειδε και ο αντρας μου του αρεσε πολυ ειπε...ριξε κανενα ξεματιασμα του παιδιου αν εχει γκρινια

καλε τωρα το ειδα πηρες αυτο το ωραιο που βλεπαμε toy national?καλα δεν παιζεσαι πως ειναι ? το δοκιμασες σε σκοτεινο δωματιο μηπως δειχνει διαφορετικα?

πρεπει να ειναι σε ψηλό μερος για να φαινεται καθαρά, και δεν ειναι ακριβώς οπως θα θελαμε ο ουρανός εχει γραμμές που ενωνουν οι πλανητες... δεν ξέρω τι σημαινει ακριβώς δεν το εχω ψαξει ακομα...

το αλλο ειναι οτι εχει ενα κουμπί για φως και ενα κουμπί για να γυρναέι και να μιλάει ο εκφωνητης στα αγγλικά... πως γινεται να μην ακουγεται...

εχει μαζι και ενα cd rom αλλα δεν ξερω τι περιέχει...

που θα πάει θα το ψαξω και θα σας πώ!!!

Ο Μιχάλης μεχρι που κοιμήθηκε δεν ξανακανε πυρετο ειναι ομως με δεκατα ρε γαμωτο και δεν ξέρω τι έχει... παραπονέθηκε βεβαια και για το λαιμο του και μας ειπε ο γιατρος να του κανουμε προληπτικά ανασούλες aerolin...

κοιμήθηκε με 37,6 αλλα δε ν του εδωσα τιποτα, ας το καταπολεμήσει ο οργανισμός του!!!

Αυριο αν ειμαστε καλά λέω να πάω athens heart.......

Μιχάλης 15/10/04, Μπέμπα 15/10/09

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...