Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ναι το ειδα αλλα να σου πω οταν κανει κρυο του βαζεις και κουβερτουλα?οως το βγαζεις εξω?

οχι ρε παιδι μου, το ντύνεις πολύ καλά δλδ ζιπουνάκι φορμάκι φλις ρούχα και κάλτσάκια. εννοείται σκουφάκι μάλλινο. τώρα αν κάνει ψώφο, έ οκ μην το βγάλεις εξω. ;)

εβγαλα και φωτό με το μει ται μου.

post-16566-14825439970353_thumb.jpg

post-16566-14825439970881_thumb.jpg

Διαφημίσεις

λοιπν κοριτσακια σας αφηνω εγω παω να κατσω λιγο με την μαμα μου ηρθε και επιασε το σιδερο να της κανω λιγη παρεα !!!!!!!!λετε και εγω οταν πηγενω να δω την κορη μου να καθομαι να σδερωνο απαπαπα :-(

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

οκ thanks...θα της στείλω προσκληση μολις δουλεψει το κωλο φβ...

χριστίνα αν είσαι ευχαριστημένη με τα παμπερς που εχεις, γιατί να τα αλλάξεις κορίτσι μου??? φόρεσέ του τα εκεί να τα χέσει το πουλάκι μου...

λοιπν κοριτσακια σας αφηνω εγω παω να κατσω λιγο με την μαμα μου ηρθε και επιασε το σιδερο να της κανω λιγη παρεα !!!!!!!!λετε και εγω οταν πηγενω να δω την κορη μου να καθομαι να σδερωνο απαπαπα :-(

πες της να ρθει και αποο δω, θα της φτιάξω και καφεδάκι!!!

Ξύπνησα. Για το μπανάκι θα συμφωνήσω με την Φρόσω είναι μικρά για να κάθονται, άλλωστε το καθησματάκι είναι για όταν θα καταλαβαίνουν, εγώ έχω αυτό που προσαρμόζει στην μπανιέρα και κάνει για αρκετό καιρό σε αντίθεση με του ikea που το πήρα τζάμπα γιατί δεν χωράει πλέον.

Αφρόλουτρο πέρνω το fissan που είναι πολύ απαλό και μου θυμίζει την μυρωδιά του μεγάλου,έχω και το protherm επίσης πολύ καλό, πάνες σταμάτησα τα new baby στην κίτρινη συσκευασία και πέρνω τα active fit στην μοβ αυτά είναι πολύ ελαστικά σε αντίθεση με τα πράσινα και δεν έχουν διαρροή .

Φρόσω τα simbly dry είναι για μεγάλα ή κάνω λάθος.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Διαφημίσεις

Εγώ της έχω το μπανάκι της και μέσα της έχω πάρει ένα ειδικό καθισματάκι και εκεί την βάζω και την κάνω μπάνιο και το απολαμβάνει...Πριν που την έβαζα χωρίς το καθισματάκι και την κρατούσαμε στα χέρια έλιωνε στο κλάμα γιατί φοβόταν και αισθανόταν ανασφάλεια, από τότε όμως που της πήρα αυτό το καθισματάκι κάθεται μια χαρά και της αρέσει και φυσικά δεν χρειάζεται να την κρατάμε...Βέβαια αυτό το καθισματάκι είναι μικρό και ξαπλωτό οπότε δεν νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα και εκείνη στέκεται μια χαρά μέσα σε αυτό...

Από καλλυντικά χρησιμοποιώ της chicco το 2 σε 1 και κρέμα σώματος μετά το μπάνιο της mustella με την οποία της κάνω μασαζάκι και τρελλαίνεται!!!Επίσης της έχω και το αρωματισμένο νερό της chicco το οποίο μυρίζει υπέροχα και καθόλου έντονα και της βάζω λιγάκι στο κεφαλάκι της μετά το μπάνιο και μοσχομυρίζει το μπουμπουκάκι μου!!!

Από πάνες κι εγώ τα pampers τα baby dry με τα οποία έχω σωθεί κυριολεκτικά!!Πριν με τα newborn συνέχεια της έβγαιναν τα τσισάκια έξω, ειδικά το βράδυ που κοιμάται πολλές ώρες ενώ με τα baby dry δεν μου έχουν βγει ούτε μια φορά έξω και είναι πολύ καλά!!!

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...