Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

δεν εχω προβλη,α με τα ew born αλλα απο την μερα που γεννηθηκε ποτε δεν μου λερωθηκε!!!!

α εσύ είσαι πολύ τυχερή παιδί μου!

εμενα θηλάζει, και την ώρα που τρώει τα αμολάει κι΄΄ολας!!! χαχαχααχα

καλα το τί φορμάκι έχω αλλάξει, όταν η πάνα δεν τα κρατάει μέσα, δεν λέγεται!!! ασε που για να βγαλεις το χεσμένο ζιπουνάκι πάνω απο το κεφάλι και να μην λερωθεί το μωρό, είναι αθλος!!!:D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Είναι ένας μάρσιπος αγκάλιάς. δες εδώ Κατερινάκι:

http://www.babywearing.gr/Slings/mei%20tai.htm

ωραιο ειναι εγω εχω τον κανονικο μαρσπιπο αλλα δν μπορω να πω οτι με βολευει ιδιαιτερα εκτος και αν δεν ξερω να το χρεισιμοποιω

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

αν σε βολευων κρατησε τα εμενα λερωνοταν τον τελευταιο καιρο γι αυτο τα αλλαξα αλλα επειδη μου εμεινε ενα πακετο της τα βαζω μεσα στην ημερα και τα αλλα το βραδυ για να τελειωσει πια

και εγώ ετσι κανω, του τα φοράω όταν εχει κάνει ήδη κακά ,οποτε δεν θα ξανακάνει αμέσως. έτσι θα τα τελειώσω για να μην πεταχτουν κρίμα είναι.

Διαφημίσεις

ωραιο ειναι εγω εχω τον κανονικο μαρσπιπο αλλα δν μπορω να πω οτι με βολευει ιδιαιτερα εκτος και αν δεν ξερω να το χρεισιμοποιω

εχω και ενα απλο σλινγκ με κρίκους. Ο αντρας μου εχει παρει ενα κλασικό μαρσιπο, αλλά εμενα δεν μου αρεσει πολύ, εχει αυτα τα λουρια που μικραινουν και μακραίνουν όσο θες, αλλα το μωρό δεν καθεται ππολύ καλα εκεί μεσα. Αυτό που είδες είναι σαν κλασικός μαρσιπος αλλά το μωρό είναι σαν ν α καθεται στην αγκαλιά σου, το αγκαλιαζει το ύφασμα σε όλη την πλατουλα,

Διαφημίσεις

εχω και ενα απλο σλινγκ με κρίκους. Ο αντρας μου εχει παρει ενα κλασικό μαρσιπο, αλλά εμενα δεν μου αρεσει πολύ, εχει αυτα τα λουρια που μικραινουν και μακραίνουν όσο θες, αλλα το μωρό δεν καθεται ππολύ καλα εκεί μεσα. Αυτό που είδες είναι σαν κλασικός μαρσιπος αλλά το μωρό είναι σαν ν α καθεται στην αγκαλιά σου, το αγκαλιαζει το ύφασμα σε όλη την πλατουλα,

ναι το ειδα αλλα να σου πω οταν κανει κρυο του βαζεις και κουβερτουλα?οως το βγαζεις εξω?

οχι τπτ αλλο εχω 3 πακετα και θα μου φερει κ η πεθερα μου

καλε μην περνεις τοσα πολλα εγω την ειχα πατησει ετσι της μικρυνανε και μετα τα εδωσα οποτε πηγαν αδικα για εμενα τοσα πακετα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...