Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κοριτσάκια μην τα βάζετε τα μωράκια από τώρα σε καθισματάκια μέσα στη μπανιέρα. Είναι πολύ μικρούλια, αφήστε που μπορεί και να γλυστρίσουν από κει. Στο μπανάκι μπορεί να μην χωράνε όπως πριν αλλά δεν πρόκειται και να κολυμπήσουν. Φτάνει να τα πλύνετε.

Επίσης υπάρχει στα jumbo ένα μπανάκι που προσαρμόζεται στην κανονική μπανιέρα και είναι πολύ άνετο. Εκεί έκανα τον Αλεξ. μπάνιο μέχρι το καλοκαίρι (έως τα 2).

Από κρέμες και αφρόλουτρα χρησιμοποιώ της προδέρμ που μου τα συστήσανε στο μαιευτήριο, μυρίζουν καταπληκτικά και δεν κοστίζουν και μια περιουσία.

Να ρωτήσω, χρησιμοποιεί καμία τα πάμπερς τα simply dry;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αυτά φροσω είχα παρει της pampers,ειναι η φτηνότερη σειρά τους, δεν εμεινα καθόλου ευχαριστημένη και τώρα μου εχει μείνει ενα πακετο. Λερωνόταν πολύ το μωρό, του φεύγαν τα κακα εξω απο την πανα και λερωνε και φορμακι και ζιπουνακι!

Τώρα παιρνουμε τα active fit μωβ που είναι πολυ καλα.

Εμένα όλα /ιδια μου φαίνονται

Γεια σου Στέλλα!

Βασικά εμείς το ψάξαμε γιατί εχουν διαφορες στις τιμες. ετσι πηραμε τα σιμπλ ντραι, αλλά δεν απορροφουν καλα. αυτα ίσως να είναι καλά οταν το μωρό κανει πιο στερεα κακά ,όχι υδαρή όπως τα δικά μας που θηλάζουν.

Διαφημίσεις

εγω πηρα τα παμπερσ τα new born το νουμερο 2!

χριστινα εμενα λερωνοταν μ αυτα βγαινανε τα τσισακια και το βραδυ την ενοχλουσαν δοκιμασε και εσυ τα αλλα ειναι παρα πολυ καλα

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Διαφημίσεις

τα new baby τα ειχαμε στην αρχή.τωρα χρειαζεται μεγαλύτερα για να μην βγαίνουν τα σκατουλάκια του.!! χαχαχα

βλέπω τελικά όλες τα pampers παίρνουμε. παντως τα αξίζουν τα λεφτά τους. η πρώτη σειρα΄τους είναι σαν βαμβακι, σαν βελούδο.

Σήμερα τον φόρτωσα στο μει ται και πήγα στον φούρνο για ψωμί, και με βλε΄πει η κοπέλα που δουλεύει εκεί, και μου λέει: δεν είναι στριμωγμένο το μωρό εκεί μεσα? :shock:

δεν εχω προβλη,α με τα ew born αλλα απο την μερα που γεννηθηκε ποτε δεν μου λερωθηκε!!!!

αν σε βολευων κρατησε τα εμενα λερωνοταν τον τελευταιο καιρο γι αυτο τα αλλαξα αλλα επειδη μου εμεινε ενα πακετο της τα βαζω μεσα στην ημερα και τα αλλα το βραδυ για να τελειωσει πια

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...