Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εγω πηρα κωλονια της τζονσον μαρεσει οπως μυριζει οτ βαζω μετα το μπανιο λιγο στο κεφαλακι!!

κοριτσια τα μαλλια σας πως ειναι μετα την γεννα?

εγω βαζω δαφνελαιο!!μαλιστα μολις εβαλα κανει τα μαλλια τρομερα

Γιατι , τι προβλημα εχεις στα μαλλια? Και το δαφνελαιο τι χρησιμευει?

kpo44vsvb7d11lye.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσάκια!!!

Εγώ τον πλένω με το προδερμ natural care που ειναι σαμπουαν και αφρολουτρο και δεν περιεχει σαπουνι, οποτε στο μπανακι του που το βαζω, δεν το ξεπλενω. καλα μυριζει.

δεν ηξερα οτι υπαρχουν κολωνιες για μωρα!!!

τί κανετε κατα τα άλλα? σσας εχω χα΄σει λογω δουλειας. δεν προλαβαίνω να διαβασω και όλα τα νεα σας γιατι γράφετε πολλά!!!

εμεις με το μπιμπερο εξακολουθουμε να ε΄χουμε προβλημα, δεν το δεχεται με τπτ. και ο αντρας μου προσπαθησε χτες που δουλευα εγω, και τπτ.

μου ειπανε ομως στο φορουμ για τον θηλασμο, οτι δεν υπαρχει προβλημα, αφου θηλαζει αφοτου γυρισω και πριν φυγω. απλα είνια σαν στιςς ωρες που λειπω να κοιμαται.

εμενα τα μαλλια μου νομιζω οτι μου πεφτουν τωρα περισσοτερο. Ααααα, κοριτσια, να σας πω τι μου ειπε η παιδιατρος. Να προσεχετε πολυ τα μωρακια σας στα χερακια μηπως εχουν αναμεσα στα δαχτυλακια καμια τριχα σας τυλιγμενη, γιατι πολλα μωρακια παθαν χοντρη ζημια. Ηταν τριχα τυλιγμενη τοσο σφιχτα, που δυσκολευε το αιμα να κυλισει στις φλεβιτσες με αποτελεσμα να παθει κατι (που δε θυμαμαι πως μου το ειπε) και να χρειαστει παιδοχειρουργο. Απο τοτε που μου το ειπε η γιατρος κοιταω συνεχεια τα χερακια του , καθε μερα θα βρω και μια τριχα..

kpo44vsvb7d11lye.png

Διαφημίσεις

εχουν αγριεψει λιγο τα μαλλια μου και αντι να κανω μια μασκα εμποριου βαζω αυτο ειναι παφθηνο 1.4 στα φαρμακεια

Και εμένα δεν ξεμπλέκουν με τίποτα αλλά δεν έχουν ελαττωθεί που κανονικά αυτό γίνετε όμως δεν μου είχαν φουντώσει στην εγκυμοσύνη ίσως γι’αυτό το δαφνέλαιο κάνει πολύ καλό και στην ξηροδερμία για τα μαλλιά και ελαιόλαδο και baby oil είναι καλά και για πιο καλό αποτέλεσμα τυλίγετε με σελοφάν και ζεστάνετε η με το μπιστολάκι η βαλε μια πετσέτα βρεγμένη με ζεστό νερό.

GX8ep2.png?RQFIQoe9

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...