Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 58 λεπτά , Maraki S. είπε:

Καλησπέρα κορίτσια, πήγα στο πρώτο ραντεβού μετά την αποτυχημένη προσπάθεια και ο γιατρός πιστεύει ότι πρέπει να κάνουμε υστεροσκοπηση , scratching και μικροβιωμα για να δούμε με την μια το ενδομήτριο. Να αποκλείσουμε ότι κάτι συμβαίνει εκεί και μετά να δούμε τι θα κάνουμε με έμβρυομεταφορά. Έχω 2 ακόμη έμβρυα στην κατάψυξη μέτρια θα έλεγα γιατί τα καλύτερα τα χάσαμε. Θα ήθελα να ρωτήσω για το timing της υστεροσκοπησης γιατί αγχώνομαι λίγο μην δεν είναι αντιπροσωπευτικό το αποτέλεσμα. Οι ημερομηνίες μου είναι λίγο κάπως, είμαι τυπικά  σήμερα στην 16ημερα κύκλου σήμερα , 9 ημέρες μετά το τέλος της περιόδου που μου κράτησε 7 ολόκληρες ημέρες για να καθαρίσω 🥺. Προλαβαίνω να την κάνω την υστεροσκοπηση την ερχόμενη Παρασκευή ή το βλέπετε αργά; Λέει μέχρι την 20η μέρα κύκλου, αλλά δεν θα ήθελα να είναι μέσα της εβδομάδος ιδανικά, ο γιατρός δεν είπε τίποτα σαν να μην υπάρχει πρόβλημα με την Παρασκευή. Επίσης, όλα αυτά πόσο λέτε να πάνε στο περίπου οικονομικά γιατί πάνω στην φούρια μου ξέχασα να ρωτήσω.☺️ ( Υστεροσκοπηση-scratching- μικροβιωμα)

Καλησπέρα!

Σου ζήτησε να κανείς όλες τις εξετάσεις;;

ηταν η πρώτη σου προσπάθεια;

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αχ τα παιδάκια μας έχουν αρχίσει να πιάνουν πραγματάκια!!!!Κι εμένα που και που πιάνει τα παιχνιδάκια της αλλά δεν τα κρατάει και πολλή ώρα...Σιγά σιγά όμως θα αρχίσουν να παίζουν και να ασχολούνται με τα παιχνιδάκια τους...

Ελπίζω η μικρή να μην έκανε κανένα καρούμπαλο ε???

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

το πιστευεις οτι η μαμα μου δεν εχει ουτε μια τριχα πουθενα (σχεδον;))δεν εχει ξυριστει ποτε δεν εχει βγαλει μουστακι ποτε τιποτα ουτε καν φρυδι και εγω και η αδερφη μου κανουμε συνεχεια αποτριχωσεις :(

Τυχερήηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Κι εγώ αυτό θέλω, γίνεται???????????????????

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

Αχ τα παιδάκια μας έχουν αρχίσει να πιάνουν πραγματάκια!!!!Κι εμένα που και που πιάνει τα παιχνιδάκια της αλλά δεν τα κρατάει και πολλή ώρα...Σιγά σιγά όμως θα αρχίσουν να παίζουν και να ασχολούνται με τα παιχνιδάκια τους...

Ελπίζω η μικρή να μην έκανε κανένα καρούμπαλο ε???

οχι καλε μην φανταστεις οτι πιανει τις μεγαλες κατι μικρες κουδουνιστρες τις αλλε δεν μπορει να τις σηκωσει και ενταξει ειναι εδω την αλλη φορα κουτουλησε εμενα και δεν πτοηθηκε καθολου μονο οταν φωναξα εγω επειδη πονεσα με κοιτουσε παραξενα

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Τυχερήηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Κι εγώ αυτό θέλω, γίνεται???????????????????

δεν θελω να σε απογοητευσω αλλα μαλλον οχι και εγω που ειχα τα γονιδια τιποτα τζαπα πηγαν :-(

Στην εγκυμοσύνη πάντως δεν είχα σχεδόν καθόλου τρίχες, το πιστεύεις????Συνήθως το καλοκαίρι το silkepil που κάνω μου κρατάει μια εβδομάδα ενώ το κερί λίγο παραπάνω και ειδικά αν πας για μπάνιο οι παλιοτρίχες βγαίνουν σχεδόν αμέσως, ε στην εγκυμοσύνη έκανα και βδομάδες να ξυριστώ και μάλιστα καλοκαίρι και πήγαινα και για μπάνιο στην θάλασσα!!!Αφού είχα απορήσει....Αυτό ήταν ένα από τα καλά της εγκυμοσύνης!!!:D:D

Διαφημίσεις

Το πρωί στην εκπομπή της Μενεγάκη είχε ένα θέμα που όλοι γονείς και κυρίως οι μανούλες άξιζε να το δουνε. Ήταν ένας παιδίατρος-καθηγητής πανεπιστημίου και εξηγούσε το πόσο πολύτιμη είναι η αγκαλιά για τα μωρά.

Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι η ανάγκη για αγκαλιά υπάρχει τόσο στα μωρά όσο και στους γονείς τους. Μια αγκαλιά:

1. ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα του μωρού, κάτι που αποδείχθηκε μέσω ερευνών σε μωρά με AIDS, γι αυτό συνιστάται ιδιαιτέρως σε μωρά που πονάνε π.χ. δοντάκια σκέφτομαι εγώ,

2. γεμίζει τον οργανισμό με ορμόνες χαράς και ευτυχίας όπως οι ενδορφίνες

3. στέλνει θετική ενέργεια τόσο στο μωρό όσο και στους γονείς

4. η αγκαλια, το χάδι και το στήθος της μαμάς είναι η πρώτη επαφή ενός μωρού με τον κόσμο.

κτλ κτλ.

Βέβαια, αυτό που μου έκανε περισσότερο εντύπωση είναι το ότι τα μωρά που τους λείπει η μητρική αγκαλιά τους λείπει ένα κομμάτι του εαυτού τους!

Επίσης, συνέστησε ένα SOS αντίκτυπο της αγκαλιάς, εάν ένα μωράκι έως την ηλικία του 1,5 ετών απαρνείται την αγκαλιά και δεν την θέλει καθόλου, να το ψάξουν οι γονείς γιατί αποτελεί σύμπτωμα παθολογίας.

Τέλος, ξεκαθάρισε ότι η αγκαλιά δεν κακομαθένει τα μωρά!

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Εμένα πάντως την θέλει την αγκαλίτσα...Μόλις την πάρεις ηρεμεί...Εγώ βέβαια προσπαθώ να μην την πολυσηκώνω γιατί πιστεύω πως τα παιδιά κακομαθαίνουν πολλές φορές και έτσι όταν κάθεται ήσυχη την αφήνω κάτω..Βέβαια την σηκώνω κιόλας για να ξεπιάνεται το κοριτσάκι μου...Πάντως τρελλαίνομαι να την έχω αγκαλίτσα και προσπαθώ να μην την παίρνω συνέχεια...Αλλά της κάνω αγκαλίτσες!!!

Καλημέρα ο δικός μου απο της 9:30 που τον έβαλα στο κρεβάτι του ξύπνησε στης 12:30 άρχισε να ζορίζεται προσπάθησα να τον ηρεμήσω αλλά τελικά τον πήρα να μην νευριάσει και μετά δεν ηρεμήσει ούτε μαζί μου απο της 12:30 ξύπνησε στης 06:00 και μετά στης 10:00.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Διαφημίσεις

κοριτσια, τι καλλυντικα χρησιμοποιειτε για τα μωρακια σας? Εγω του βαζω μια κρεμα της weleda και κρεμολουτρο της ιδιας εταιριας οταν κανει μπανακι. Να πω την αληθεια, κρεμα δεν του βαζω παντα, επιτηδες, δε θελω και πολυ πολυ τις κρεμες. Μηπως δεν κανω καλα? μηπως αντι για καλυτερα , ειναι χειροτερα? Θελει κρεμα σε καθε αλλαγη πανας? Παντως μεχρι στιγμης δεν ειχαμε καποιον ερεθισμο, να πω την αληθεια. Τωρα μου τελειωνει και το κρεμολουτρο και εχω αγορασει ενα της προδερμ. Το χει δοκιμασει καμια σας?

kpo44vsvb7d11lye.png

αααααα, του βαζω και μια λοσιον σωματος μετα το μπανιο για να του κανω μασαζακι. Παντως ο δικος μου μασαζ στην κοιλιτσα δε θελει με τιποτα, δεν του αρεσει. Του κανω μονο στα ποδαρακια και στα χερακια

kpo44vsvb7d11lye.png

Kaλημέρα. Τώρα γυρισα από εξωτερικες δουλειες. 3 ώρες βόλτα με το καρότσι. Τι κάνετε?

Καλημέρα ,3 ώρες πω πω ξεσάλωσε το παιδί .Εγώ με τέτοιο κρύο φοβάμαι να το βγάλω έξω το πάω μόνο με το αμάξι και αυτό σε κάνα σπίτι ο σαββατοκύριακο που είναι και ο μπαμπάς του γιατί με το καθισματάκι του αυτοκινήτου που είναι γυρισμένο προς τα πίσω δεν το βλέπω όταν οδηγό και φοβάμαι.

GX8ep2.png?RQFIQoe9

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...