Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, dimi.tra είπε:

Καλά κι εγώ που έμεινα μόνη μου αν με αφήσεις μια βδομάδα θα ζω με τοστ και σαλάτα. 😆
      Δόξα το θεό κάνει τις υπόλοιπες δουλειές, βασικά στο σπίτι μας ισχύει ο νόμος το είδες το έκανες, δεν περιμένει να του πω κάνε αυτό ή εκείνο ή το άλλο και αυτό με βοηθάει πολύ γιατί είμαι και ελεύθερος επαγγελματίας και τα ωράρια μου είναι ότι να ναι. Αλλά έχω φίλες που ο σύντροφος τους είναι σαν να μην μένει στο ίδιο σπίτι, ειλικρινά δεν την παλεύουν και με παιδιά. Όλο γκρινιάζουν ότι δεν έχουν βοήθεια από πουθενά. Το σωστό είναι μένεις στο ίδιο σπίτι; Οι δουλειές του σπιτιού είναι επίσης υποχρέωση σου. Αλλά το φαγητό, αν θέλουμε να φάμε και να μην πάθουμε δηλητηρίαση ας το κάνω εγώ... βέβαια δεν σιδερώνω να τα λέμε κι αυτα 😂

Κι εμένα γι αυτό το πήρε στο τέλος το χρησιμοποιώ εγώ ψήνει τα μπιφτέκια τέλεια 😂

Χαχαχαχα. Και εγώ έτσι. Ξέρω να μαγειρεύω αλλά φοιτήτρια και δουλειά μαζί , αραβικές και σαλάτες έτρωγα 😂 με έβαλε στον ίσιο δρόμο και τρώω από όλα. Μέχρι και αρνί με έμαθε να τρώω και λαδερά! Ούτε εγώ σιδέρωνα, το κάνω γιατί το είχε παράπονο η πεθερούλα μου 😂😂 (για να μην με ζαλίζει). Τα υπόλοιπα τα κάνουμε όλα. Πχ εκείνος καθαρίζει βεράντα με ντουλάπια εξωτερικού χώρου και όλα, εγώ κάνω φούρνο ψυγείο γενική κουζίνα, μετά συνεχίζουμε. Μαζί! Αυτό ακριβώς! Μένουμε εδώ; Και οι δύο! Οσο και να σαγαπαω αν είναι να μαζεύω και τα δικά σου και του παιδιού και του σκύλου καλύτερα να μην μένεις εδώ. Είμαστε άνθρωποι κορίτσια! Χρειαζόμαστε λίγο προσωπικό χρόνο! 
      Θα ξεκινήσω τώρα γυμναστήριο φανταστείτε! Αν δεν τα μοιραζόμασταν; Ούτε χρόνο για νύχια δεν θα είχα . 
      μην χάνετε τους εαυτούς σας! Χαρούμενη μαμά = χαρούμενο παιδι! 

Α να προσθέσω και ολας, ότι έχουμε τρομερή ευθύνη εμείς που σταματάνε να κάνουν δουλειές. Οταν καθαρίζει ο άλλος , συμμαζεύει, και όλο του λέμε όχι έτσι, ή πάμε από πάνω και τα κάνουμε, θα σταματήσει να κάνει δουλειές. Λογικό δεν είναι; Φταίμε εμείς που τα φέρνουμε σε αυτήν την κατάσταση, και μετά βλέπουμε τα παιδιά μας τα αγόρια μας πως συμπεριφερόμαστε με τον μπαμπά τους και πάνε μετά και έχουν τις ίδιες απαιτήσεις από τις συντρόφους του. Ενας φαύλος κύκλος. 

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

κοριτσια συγνώμη, ειμαι κομματια... πάω να την πέσω... πολλά φιλια καιλά να περάσετε!!!

τα λεμε αυριο!!!

Καληνύχτα Κατερίνα μου. Καλή ξεκούραση και να γίνεις μια κουκλάρα αύριο ε????

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ρε κατερινα να σε ρωτησω κατι μηπως ξερεις η μικρη μου οταν γεννηθηκε ειχε τριχες στην πλατη και στο μετωπο απο την πλατη εφυγαν αλλα απο το μετωπο ακομα ξερεις κατι εσυ γι αυτο ?

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Τι να σου πω, θα σε γελάσω...Πάντως έχω ακούσει ότι συνήθως οι τρίχες με τις οποίες γεννιούνται τα παιδιά πέφτουν...Αφού έπεσαν από την πλάτη το πιο πιθανό είναι ότι θα πέσουν και από το μέτωπο...

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

Διαφημίσεις

βλεπω τωρα στο παρεντς και εγραφε μια κοπελα αλλα με μεγαλυτερο προβλημα και ειπαν πως ως 2 χρονων καθαριζουν τελειως η αληθεια ειναι πως εχουν φυγει αρκετες και δεν ειανι τοσο εντονες αλλα εγω τις βλεπω

Αφού όπως λες έχουν πέσει οι περισσότερες αυτό σημαίνει πως θα πέσουν και οι υπόλοιπες αλλά αυτό δεν γίνεται μέσα σε μία μέρα, θέλει κάποιο χρόνο...Είδες που ο γιατρός σου είπε μέχρι 9 μηνών???Είναι αρκετά μεγάλο το διάστημα και αφού πέσαν οι πρώτες θα πέσουν και οι υπόλοιπες σιγά σιγά, μην αγχώνεσαι!!!

α ακομα λενε οτι φταινε τα utrogestan και συνηθως αν εκανες χρηση αυτων φευγουν μετα απο ενα διστημα μακαρι να ειναι αυτο αλλιως παμε για λειζερ χαχαχαχα

Άη μαρή από εδώ που θέλετε και λέιζερ!!!Σε λίγο καιρό το παιδάκι θα καθαρίσει τελείως...Κι εγώ έπινα utrogestan..

Διαφημίσεις

καλε εχει και μουστακακι καμια φορα που πινει γαλα και λερωνεται ξερεις πως φαινεται?με πιανοθν κατι γελια εκεινη την στιγμη ενταξει να σου πω πανω απ ολα να ειναι καλα τα αλλα λυνονται απλα λεω κοριτσακι ειναι

Άη μαρή από εδώ που θέλετε και λέιζερ!!!Σε λίγο καιρό το παιδάκι θα καθαρίσει τελείως...Κι εγώ έπινα utrogestan..

εσενα ομως δεν ειχε τριχες ε? και το λειζερ χρειαζεται μην σου πω θα την παρω σε λιγο να κανουμε πακετο και οι δυο χαχαχαχαχα οχι καλε ενταξει πλακα κανω αν και για μενα ψηνομαι

σας ειπα τι εκανε σημερα ?επιανε τις κουδουνιστρες επιαζε και τις εβαζε στο στομα της και μετα τα πετουσε και το καημενο ετσι οπως τα πετουσε τα πετουσε στο κεφαλι της αφου ηταν ξαπλωμενη λογικο :tongue:

Εμένα δεν έχει τρίχες αλλά είναι ανοιχτόχρωμη, γι'αυτό πιστεύω...Οι μελαχρινές έχουν πάντα περισσότερες τρίχες από ότι οι ανοιχτόχρωμες...Κι εγώ που είμαι μελαχρινή είχα πάντα περισσότερες τρίχες από τις αδερφές μου που είναι ανοιχτόχρωμες.Πάντως κι εγώ για λέιζερ ψήνομαι...Λέω μακάρι να μπορούσα να γίνω σπανός, γίνεται???:D:D:D

Το παιδάκι πάντως μια χαρά είναι και σε λίγο καιρό θα τις πέσουν και οι τρίχες από το πρόσωπο και θα καθαρίσει το ζουζουνάκι μου!!!

Εμένα δεν έχει τρίχες αλλά είναι ανοιχτόχρωμη, γι'αυτό πιστεύω...Οι μελαχρινές έχουν πάντα περισσότερες τρίχες από ότι οι ανοιχτόχρωμες...Κι εγώ που είμαι μελαχρινή είχα πάντα περισσότερες τρίχες από τις αδερφές μου που είναι ανοιχτόχρωμες.Πάντως κι εγώ για λέιζερ ψήνομαι...Λέω μακάρι να μπορούσα να γίνω σπανός, γίνεται???:D:D:D

Το παιδάκι πάντως μια χαρά είναι και σε λίγο καιρό θα τις πέσουν και οι τρίχες από το πρόσωπο και θα καθαρίσει το ζουζουνάκι μου!!!

το πιστευεις οτι η μαμα μου δεν εχει ουτε μια τριχα πουθενα (σχεδον;))δεν εχει ξυριστει ποτε δεν εχει βγαλει μουστακι ποτε τιποτα ουτε καν φρυδι και εγω και η αδερφη μου κανουμε συνεχεια αποτριχωσεις :(

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...