Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 58 λεπτά , Maraki S. είπε:

Καλησπέρα κορίτσια, πήγα στο πρώτο ραντεβού μετά την αποτυχημένη προσπάθεια και ο γιατρός πιστεύει ότι πρέπει να κάνουμε υστεροσκοπηση , scratching και μικροβιωμα για να δούμε με την μια το ενδομήτριο. Να αποκλείσουμε ότι κάτι συμβαίνει εκεί και μετά να δούμε τι θα κάνουμε με έμβρυομεταφορά. Έχω 2 ακόμη έμβρυα στην κατάψυξη μέτρια θα έλεγα γιατί τα καλύτερα τα χάσαμε. Θα ήθελα να ρωτήσω για το timing της υστεροσκοπησης γιατί αγχώνομαι λίγο μην δεν είναι αντιπροσωπευτικό το αποτέλεσμα. Οι ημερομηνίες μου είναι λίγο κάπως, είμαι τυπικά  σήμερα στην 16ημερα κύκλου σήμερα , 9 ημέρες μετά το τέλος της περιόδου που μου κράτησε 7 ολόκληρες ημέρες για να καθαρίσω 🥺. Προλαβαίνω να την κάνω την υστεροσκοπηση την ερχόμενη Παρασκευή ή το βλέπετε αργά; Λέει μέχρι την 20η μέρα κύκλου, αλλά δεν θα ήθελα να είναι μέσα της εβδομάδος ιδανικά, ο γιατρός δεν είπε τίποτα σαν να μην υπάρχει πρόβλημα με την Παρασκευή. Επίσης, όλα αυτά πόσο λέτε να πάνε στο περίπου οικονομικά γιατί πάνω στην φούρια μου ξέχασα να ρωτήσω.☺️ ( Υστεροσκοπηση-scratching- μικροβιωμα)

Καλησπέρα!

Σου ζήτησε να κανείς όλες τις εξετάσεις;;

ηταν η πρώτη σου προσπάθεια;

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

κοριτσια συγνώμη, ειμαι κομματια... πάω να την πέσω... πολλά φιλια καιλά να περάσετε!!!

τα λεμε αυριο!!!

Καληνύχτα Κατερίνα μου. Καλή ξεκούραση και να γίνεις μια κουκλάρα αύριο ε????

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ρε κατερινα να σε ρωτησω κατι μηπως ξερεις η μικρη μου οταν γεννηθηκε ειχε τριχες στην πλατη και στο μετωπο απο την πλατη εφυγαν αλλα απο το μετωπο ακομα ξερεις κατι εσυ γι αυτο ?

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Τι να σου πω, θα σε γελάσω...Πάντως έχω ακούσει ότι συνήθως οι τρίχες με τις οποίες γεννιούνται τα παιδιά πέφτουν...Αφού έπεσαν από την πλάτη το πιο πιθανό είναι ότι θα πέσουν και από το μέτωπο...

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

Διαφημίσεις

βλεπω τωρα στο παρεντς και εγραφε μια κοπελα αλλα με μεγαλυτερο προβλημα και ειπαν πως ως 2 χρονων καθαριζουν τελειως η αληθεια ειναι πως εχουν φυγει αρκετες και δεν ειανι τοσο εντονες αλλα εγω τις βλεπω

Αφού όπως λες έχουν πέσει οι περισσότερες αυτό σημαίνει πως θα πέσουν και οι υπόλοιπες αλλά αυτό δεν γίνεται μέσα σε μία μέρα, θέλει κάποιο χρόνο...Είδες που ο γιατρός σου είπε μέχρι 9 μηνών???Είναι αρκετά μεγάλο το διάστημα και αφού πέσαν οι πρώτες θα πέσουν και οι υπόλοιπες σιγά σιγά, μην αγχώνεσαι!!!

α ακομα λενε οτι φταινε τα utrogestan και συνηθως αν εκανες χρηση αυτων φευγουν μετα απο ενα διστημα μακαρι να ειναι αυτο αλλιως παμε για λειζερ χαχαχαχα

Άη μαρή από εδώ που θέλετε και λέιζερ!!!Σε λίγο καιρό το παιδάκι θα καθαρίσει τελείως...Κι εγώ έπινα utrogestan..

Διαφημίσεις

καλε εχει και μουστακακι καμια φορα που πινει γαλα και λερωνεται ξερεις πως φαινεται?με πιανοθν κατι γελια εκεινη την στιγμη ενταξει να σου πω πανω απ ολα να ειναι καλα τα αλλα λυνονται απλα λεω κοριτσακι ειναι

Άη μαρή από εδώ που θέλετε και λέιζερ!!!Σε λίγο καιρό το παιδάκι θα καθαρίσει τελείως...Κι εγώ έπινα utrogestan..

εσενα ομως δεν ειχε τριχες ε? και το λειζερ χρειαζεται μην σου πω θα την παρω σε λιγο να κανουμε πακετο και οι δυο χαχαχαχαχα οχι καλε ενταξει πλακα κανω αν και για μενα ψηνομαι

σας ειπα τι εκανε σημερα ?επιανε τις κουδουνιστρες επιαζε και τις εβαζε στο στομα της και μετα τα πετουσε και το καημενο ετσι οπως τα πετουσε τα πετουσε στο κεφαλι της αφου ηταν ξαπλωμενη λογικο :tongue:

Εμένα δεν έχει τρίχες αλλά είναι ανοιχτόχρωμη, γι'αυτό πιστεύω...Οι μελαχρινές έχουν πάντα περισσότερες τρίχες από ότι οι ανοιχτόχρωμες...Κι εγώ που είμαι μελαχρινή είχα πάντα περισσότερες τρίχες από τις αδερφές μου που είναι ανοιχτόχρωμες.Πάντως κι εγώ για λέιζερ ψήνομαι...Λέω μακάρι να μπορούσα να γίνω σπανός, γίνεται???:D:D:D

Το παιδάκι πάντως μια χαρά είναι και σε λίγο καιρό θα τις πέσουν και οι τρίχες από το πρόσωπο και θα καθαρίσει το ζουζουνάκι μου!!!

Εμένα δεν έχει τρίχες αλλά είναι ανοιχτόχρωμη, γι'αυτό πιστεύω...Οι μελαχρινές έχουν πάντα περισσότερες τρίχες από ότι οι ανοιχτόχρωμες...Κι εγώ που είμαι μελαχρινή είχα πάντα περισσότερες τρίχες από τις αδερφές μου που είναι ανοιχτόχρωμες.Πάντως κι εγώ για λέιζερ ψήνομαι...Λέω μακάρι να μπορούσα να γίνω σπανός, γίνεται???:D:D:D

Το παιδάκι πάντως μια χαρά είναι και σε λίγο καιρό θα τις πέσουν και οι τρίχες από το πρόσωπο και θα καθαρίσει το ζουζουνάκι μου!!!

το πιστευεις οτι η μαμα μου δεν εχει ουτε μια τριχα πουθενα (σχεδον;))δεν εχει ξυριστει ποτε δεν εχει βγαλει μουστακι ποτε τιποτα ουτε καν φρυδι και εγω και η αδερφη μου κανουμε συνεχεια αποτριχωσεις :(

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...