Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Οταν λεμε ορθιο, εννοω να είναι μεσα στο σλινγκ ολο το σωμα του και η πλατη υποστηριζεται ολη απο το υφασμα. τα ποδια του ειναι ανοιχτα σαν βατραχακι, λυγισμενα γονατακια και ουσιαστικα καθεται πανω στον πωπο του. Η Στελλα που μου εφτιαξε το δικο μου σλινγκ, εχει μπλογκ δικο της και σαιτ με αναλυτικες οδηγιες. δες εδω

http://www.babywearing.gr/Babywearing/instructions_ringsling_hipcarry.htm

θελει βεβαια και εξασκηση, δεν ειναι σαν κλασικος μαρσιπος. αμα ειναι χορτατο και νυσταγμενο ειναι πιο ευκολο να το βαλεις μεσα.

Φιλουδάκι σε ευχαριστώ για τις συμβουλές. Μάλλον θα θέλω πολλες ώρες πρόβας για να το βολευτώ. Πανέμορφο το μωράκι σου. Καλέ έχει τεράστια ματια και μοιαζει με το δικό μου.... χιχιχιχιχι

Κοριτσάκια μου καλησπέρα.Τι κάνετε???Εγώ είμαι από εχθές το βράδυ άρρωστη.Έχω πυρετό που φτάνει μέχρι το 38 και λίγο βήχα, δεν είμαι όμως ούτε μπουκωμένη,ούτε συναχωμένη ούτε με πονάει ο λαιμός μου.Λέτε να έχω την γρίπη???Πάντως το μωρό δεν το πλησιάζω για καλό και για κακό...Τώρα είναι ο άντρας μου και η μαμά μου στο σπίτι αλλά από Δευτέρα αν δεν μου έχει περάσει ίσως την στείλω,με κρύα καρδιά ομολογουμένως, στην γιαγιά της για να μην μου κολλήσει το παιδάκι μου.Και λέω από Δευτέρα να πάω με τον άντρα μου να κάνω το κοινό εμβόλιο της γρίπης γιατί το άλλο το φοβάμαι...

Χριστινάκι κι εγώ χαζομαμά είμαι,δεν λες τίποτα!!!Η δικιά μου είναι ολόιδια ο πατέρας της!!!Ο δικός σου μου φαίνεται μοιάζει στον μπαμπά του.Πάντως από όπου και να πάρει θα γίνει τρελό γκομενάκι να μου το θυμηθείς!!!

Μπούλα, Δώρα και Τένια ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας...

Ιωάννα και η δικιά σου είναι όντως ίδια ο πατέρας της!!!Τι να κάνουμε μάλλον θα περιμένουμε τους γιους για να μας μοιάσουν...

Στελλίτσα και πάλι πολύχρονη!!!

Νατάσσα άστους να λένε!!!Εξάλλου το πράσινο μάτι τους θα κάψει πολλές καρδιές!!!Να χαίρεσαι και τον αντρούλη σου!!!

Φρόσω και σένα θα γίνουν και πολύ παίδαροι!!!Αχ ζηλεύω τις ματάρες τους!!!Θέλω κι εγώ τέτοια μάτια για την κόρη μου...Λέτε να πάρει του πατέρα μου που είναι γκριζοπράσινα???Γιατί όλοι οι άλλοι έχουμε καστανά..Πάντως τα μάτια της ολοένα και ανοίγουν αντί να σκουραίνουν και έτσι έχω ελπίδες ότι θα πάρει ανοιχτόχρωμα μάτια...Για να δούμε..

Κι εμείς από βόλτες άλλο τίποτα!!!Αφού έχει καλό καιρό αυτές τις μέρες προσπαθώ να το εκμεταλλευτώ και βγαίνουμε συνέχεια έξω!!Η παιδίατρος μου είπε πως της κάνει πολύ καλό απλά να αποφεύγω τους κλειστούς χώρους...Έτσι βγαίνουμε μαζί βόλτα στα μαγαζιά, στις πλατείες....Της αρέσει πολύ η βόλτα όπως στην μάνα της!!!

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια κ εμείς είμαστε κάθε μέρα έξω... για καφέ, για φαγητό, για έπιπλα, παντού πηγαίνουμε μαζί. Φροντίζω όμως πάντα να είμαστε σε μεγάλο χώρο κ συνήθως βγαίνουμε μέρα κ καθόμαστε έξω στον ήλιο. Δεν την ντύνω κ σαν κρεμμύδι. Όπως ντυνόμαστε εμείς, άντε με μια ζακετούλα παραπάνω.

astarti, περαστικά πήγες στο γιατρό;

Κορίτσια κ εμείς είμαστε κάθε μέρα έξω... για καφέ, για φαγητό, για έπιπλα, παντού πηγαίνουμε μαζί. Φροντίζω όμως πάντα να είμαστε σε μεγάλο χώρο κ συνήθως βγαίνουμε μέρα κ καθόμαστε έξω στον ήλιο. Δεν την ντύνω κ σαν κρεμμύδι. Όπως ντυνόμαστε εμείς, άντε με μια ζακετούλα παραπάνω.

astarti, περαστικά πήγες στο γιατρό;

Όχι Μπούλα δεν πήγα γιατί με έπιασε χθες το βράδυ..Είχα δέκατα, το πρωί ξύπνησα και ήμουν καλύτερα οπότε λέω εντάξει την σκαπούλαρα αλλά το απόγευμα σήμερα μου ανέβηκε πυρετός 38,θα δω πως θα πάει και σήμερα και αύριο αν δω ότι συνεχίζει ίσως πάω στο νοσοκομείο να κάνω εξετάσεις...

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

περαστικα κοριτσι μου.και εγω καπως νιωθω.....θα δειξει!λετε να αρχισω να βγαινω:::::::το θελω πολυ!!!!!αν εχει καλο καιρι τη δευτερα το πρωι θα παμε καμια βολτα στα μαγαζια.πρεπει να παρω κανενα παπουτσι γιατι βλεπω να πηγαινω βολτες με τις παντοφλες!αφηστε απο ρουχα....ολα μου πανε σαν βαφτιστικα...χαχαχαχα!!!!!!

g598zf3jl7y3v3ns.png

Βρε κορίτσια γιατί δεν μπορώ με τίποτα να βάλω τικεράκι???Τι κάνω λάθος????Ενώ στην επεξεργασία υπογραφής μου το εμφανίζει κανονικά όταν ποστάρω δεν το βγάζει!!!Επίσης πάω στο site MyTickerz.com και ενώ δημιουργώ το τικεράκι κανονικά όταν κάνω copy paste το τίκερ και πατάω ανέβασμα μου λέει The reomote file is too large...Δεν καταλαβαίνω γιατί καθώς και η Στελλίτσα και η Χριστίνα έχουν βάλει τικεράκια από αυτό το site...Γιατί μου το κάνει σε εμένα αυτό????Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε???Τι κάνω λάθος???Μου χουν σπάσει τα νεύρα!!!

περαστικα κοριτσι μου.και εγω καπως νιωθω.....θα δειξει!λετε να αρχισω να βγαινω:::::::το θελω πολυ!!!!!αν εχει καλο καιρι τη δευτερα το πρωι θα παμε καμια βολτα στα μαγαζια.πρεπει να παρω κανενα παπουτσι γιατι βλεπω να πηγαινω βολτες με τις παντοφλες!αφηστε απο ρουχα....ολα μου πανε σαν βαφτιστικα...χαχαχαχα!!!!!!

Σ'ευχαριστώ πολύ Μαρία μου.Ναι βρε να αρχίσεις να βγαίνεις!!!Να δεις τι ωραία που θα ναι και πόσο θα της αρέσει η βολτούλα...Όταν έχει καλό καιρό να βγαίνετε βολτούλες καλό θα σας κάνει και στις δύο...Απλά θα αποφεύγεις τους κλειστούς χώρους και την πολυκοσμία...Τα πρωινά πάντως είναι ότι καλύτερο η βολτούλα στα μαγαζιά καθώς δεν έχει πολύ κόσμο!!!

Κι εμένα δεν μου κάνουν πολλά από τα ρούχα μου!!!Να δω τι θα κάνουμε....Και τα επιπλέον κιλά μου είναι γύρω στα 5-6...Ελπίζω να τα χάσω σύντομα αν και δεν το βλέπω καθώς πλησιάζουν οι γιορτές και καταλαβαίνετε....

Διαφημίσεις

μολις γιναμε φιλες στο fb.καλα μιλαμε για πολυ μαλλι η δικια σου.εμενα μπροστα εχει φαλακριτσα!!!!!κλαψ!!!!!θελω να αρχισουμε να φοραμε τις κορδελες μας.εγω εχω αρκετα παραπανισια κιλα.εχω αρχισει διαιτα αλλα οχι ακομα αυστηρη.σιγα σιγα γιατι εχω και λιγα νευρακια.μαλλον θα αρχισω παλι το τσιγαρο γιατι διαιτα και χωρις τσιγαρο δεν λεει!

g598zf3jl7y3v3ns.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου...τι κάνετε? Χρόνια πολλά σε όσες γιόρταζαν αυτές τις μέρες (έστω και καθυστερημένα)! Να είστε πολύχρονες και να χαίρεστε τις οικογένειές σας. Μου λείψατε...δεν προλαβαίνω να μπω ούτε καν να σας διαβάσω. Διάβασα τώρα μαζεμένες απαντήσεις από τότε που είχα γράψει για τελευταία φορά και θα γράφω ότι μου έρχεται τυχαία.

Νέα μπέμπη

Είμαστε 2 μηνών και 3 ημερών πλέον. Την Τρίτη 2 μέρες πριν γίνει 2 μηνών κάναμε τα πρώτα 2 εμβόλιά μας. Ήταν κύριος μπορώ να πω και έκλαψε μόνο επειδή μάλλον τον ξεντύσαμε και γκρίνιαξε για λίγο. Ο άντρας μου και εγώ τρελαθήκαμε με το μέγεθος της βελόνας που του έμπηξε στο καθένα από τα μπουτάκια του. Ευτυχώς πυρετό δεν μας έκανε, στις 58 μέρες ήταν 62cm και 5500gr και η παιδίατρος είναι τρελαμένη μαζί του. Βιβλιάριο υγείας δεν έχουμε ακόμη (δεν ξέρω αν υπήρχε έλλειψh και σε σας-τηλεφώνησα προχθές στο Γένεσις και ενώ μας είχαν πει στον 1,5 μήνα θα είχαν, τώρα μου είπαν να τηλεφωνήσω μέσα Δεκεμβρίου και βλέπουμε) για να έχει και τις καμπύλες για την εξέλιξη. Μπήκα μια μέρα στο Internet και έψαξα και μου φάνηκε ότι είναι στα ανώτατα όρια ή ελάχιστα εκτός ορίων στο ύψος μόνο. 1.77 εγώ 1.85 ο μπαμπάς του νομίζω θα γίνει ψηλότερός μας οπότε λέτε να μην ανησυχώ για τις καμπύλες? Με τα κακάκια μας είχαμε το τελευταίο διάστημα ανά 2-3 μέρες οπότε αλλάξαμε το γάλα (αυτό που δίνει λίγο συμπλήρωμα η μαμά μου όσο είμαι στη δουλειά) και τώρα κάναμε 2 μέρες συνεχόμενες αλλά για ένα μήνα! Τι να πω! Ώρες ώρες ανησυχώ μήπως φταίει το δικό μου γάλα και όχι το συμπλήρωμα. Συμβαίνει και σε κάποιο από τα νινάκια σας? Έχουμε αρκετά σαλάκια και κατά τα άλλα όσο είμαι σπίτι θηλάζω όλη την ώρα, γκρινιάζει απίστευτα όταν πάω να αλλάξω δωμάτιο (θυμάσαι τι λέγαμε Χριστινάκι μου-μάλλον μας μυρίζονται). Έχει πάρει μύτη και χεράκια μου νομίζω και στα υπόλοιπα μάλλον από το μπαμπά του και τον παππού του οπότε θα είναι κούκλος, λεβέντης και θα κάψουμε καρδιές. Έχουμε πέραση από τώρα ακόμη και στις μεγαλύτερες (μαθήτριά μου σκέφτεται να μπει σε ψυγείο να τον περιμένει να μεγαλώσει :) ). Τα ματάκια μας άλλες μέρες τα βλέπω γκριζογάλανα, άλλες μου φαίνονται γκριζοπράσινα ότι και να γίνουν ωραία θα είναι γιατί έχουμε ματάρες και τρομερές βλεφαρίδες. Ήθρε και η παραγγελία που έκανα από mothercare Αγγλίας (κάτω της μισής τιμής όλα - π.χ. η στολή του Αη-Βασίλη 37 ευρώ εδώ, 15 λίρες στην Αγγλία δηλαδή ούτε 17 ευρώ). Έχω χαζέψει με τη στολή του Άη-Βασίλη. Το δοκιμάσαμε και είναι ένα τέλειο αγιοβασιλάκη!

Νέα μαμάς Λίας

Είμαι ίσως η μοναδική εδώ μέσα που γύρισα στη δουλειά στις 36 μέρες.:( Είμαι καθηγήτρια αγγλικών με δικά μου κέντρα και καταλαβαίνετε ότι έπρεπε να γυρίσω όσο πιο άμεσα γινόταν εφόσον ήταν και αρχή της χρονιάς. Νιώθω ότι είμαι μέτρια πλέον σε όλα…μέτρια μαμά εφόσον δεν του δίνω αποκλειστικά δικό μου γάλα (την τελευταία εβδομάδα βγάζω με το swing όταν επιστρέψω από τη δουλειά 150ml περίπου αλλά είναι η μόνη στιγμή που προλαβαίνω να βγάλω γάλα), βγήκα εκτός ελέγχου 2 φορές, του έβαλα τις φωνές και μετά έκλαιγα απαρηγόρητα…μέτρια σύζυγος-νοικοκυρά εφόσον δεν έχω χρόνο να κάνω πολλές φορές ακόμη και τις βασικές δουλειές…μέτρια στη δουλειά μου (έχω μαζέψει ένα σωρό για διόρθωμα και δεν προλαβαίνω να παραδώσω τα προηγούμενα έρχονται τα επόμενα)…μέτρια στις υποχρεώσεις μου (δεν προλαβαίνω καν να πάρω τηλέφωνα για να ευχαριστήσω για τα δώρα που στέλνουν για το μωρό) και κυκλοφορώ με λίστες things to do που τελειωμό δεν έχουν…προχθές με έπιασαν τα κλάματα και ευχόμουν να μπορούσα να έμενα εκτός δουλειάς μερικούς μήνες όπως κάθεται η πλειοψηφία των νέων μαμάδων για να ευχαριστηθώ το παιδάκι μου και να βρούμε τους ρυθμούς μας. Τον καημένο τον τρελαίνω στα φιλιά όσο είμαστε μαζί …τον φιλάω συνέχεια τον μπισκοτούλη μου…αλήθεια δεν μυρίζουν σαν μπισκοτάκια τα μωράκια μας?

Περί εμβολίων

Όσο ήμουν ακόμη έγκυος ο γυναικολόγος μου είχε αρνητική άποψη για το εμβόλιο και μας είχε προτείνει να κάνουμε εγώ και ο άντρας μου (μετά τη γέννα εννοείται) το εμβόλιο της κοινής γρίπης. Τώρα που πήγα για τον κλασικό έλεγχο μετά τις 40 μέρες μου είπε ότι καλό θα ήταν να το κάνουμε εφόσον έχουμε μωρό, ότι ο ίδιος και η οικογένειά του θα το κάνουν όλοι και είμαστε τυχεροί γιατί λόγω του καλού καιρού δεν έχει τρομερή έξαρση (αυτή που θα είχε λόγω της υγρασίας αν έβρεχε αυτό το διάστημα). Η παιδίατρος επίσης ενώ στην αρχή δεν είχε πάρει θέση τώρα που πήγαμε για τα εμβόλια είπε ότι καλό θα ήταν όσοι προσέχουν το μωρό (εμείς και η μαμά μου δηλαδή) να εμβολιαστούν. Μάλιστα για τη μαμά μου που είναι πάνω από 60 είπε ότι οι άνθρωποι πάνω από 60 δεν κινδυνεύουν από αυτή τη γρίπη οπότε να κάνει της παλιάς. Είμαστε σε μεγάλο δίλλημα με τον άντρα μου για το τι θα πρέπει να κάνουμε…ποιο είναι το σωστό για το παιδί μας και για εμάς τους ίδιους. Ευτυχώς αν και έκλεισαν κάποια σχολεία των περιοχών που έχω τα κέντρα δεν είχαμε κρούσμα της νέας γρίπης σε κάποιον από τους μαθητές μου. Εσείς τι σκέφτεστε να κάνετε?

Πρώτο ταξίδι με αεροπλάνο

Το μεσημέρι πετάμε για Κύπρο. Πάμε να γιορτάσουμε τον μπέμπη με τον παππού Ανδρέα που θα γίνουν συνονόματοι. Με τόσα που ακούω για τις γρίπες έχω ένα άγχος παραπάνω σα να μη μου έφτανε αυτό του πρώτου ταξιδιού με το μωρό. Δεν ξέρω πόσα πρέπει να πάρω μαζί μου, δεν ξέρω πως θα αντιδράσει το μωρό τόσες μέρες σε άλλο περιβάλλον. Θα πάρω και το ring sling μαζί μου και ελπίζω να πάρουμε τον αέρα του γιατί προς το παρόν τα πάμε όπως τα λένε η Χριστίνα, η Μπούλα και το filoudaki. Και εμένα η Στέλλα μου το έφτιαξε και φαινόταν πολύ πιο απλό στη χρήση (ίσως εμείς κορίτσια δεν κάνουμε κάτι καλά…τι να πω). Ελπίζω όλα να πάνε καλά και να μπορέσουμε να ξεκουραστούμε λιγάκι εκεί γιατί εδώ δεν το βλέπω.

Ζητώ και πάλι συγνώμη για το μεγάλο post αλλά όταν έχεις καιρό να μπεις τα γράφεις μαζεμένα. Να περνάτε όλες καλά και να μου φιλήσετε τα μωράκια σας!

Μάκιααααααααααααααααααααααααα

Επεξεργάστηκαν by uNiQuE_mammy

ntJAp3.pngdeIep3.pngoYt2p2.png

unique mammy και εγω στο Γεννεσις γεννησα στις 14/10 και το βιβλιαριο υγειας μας το δωσανε την ημερα που βγηκαμε απο την κλινικη.Εσυ γεννησες πριν απο εμενα επρεπε να το εχεις ηδη!

astarti περαστικα σου! μαλλον εχεις δικιο θα περιμενουμε τους γιους να μας μοιασουν.Ετσι λενε οτι τα αγορια μοιαζουν τις μαναδες!!! Καλε τι μαλλι εχει η μπουμπου σου; γλυκα ειναι! εμεις τιποτα :-(

mariazante φτου φτου κουκλα νυφη,το νυφικο,το μαλλι,οι φωτο ολα τελεια μπραβο! καλα εισαι και κουκλα απο φυσικου σου....... και το μωρακι σου εχει να μοιασει,ειναι φατσουλα ομορφη!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...