Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , ZetaK είπε:

Καλησπέρα!

Σου ζήτησε να κανείς όλες τις εξετάσεις;;

ηταν η πρώτη σου προσπάθεια;

Ναι ήταν η πρώτη προσπάθεια ivf. Όλα τα άλλα τα έχουμε ελέγξει

πρίν από 21 λεπτά , rainbow_2024 είπε:

Καλησπέρα! Έκανα κι εγώ υστεροσκοπηση και έλεγχο για μικροβιωμα έπειτα από δύο αποτυχημένες προσπάθειες. Έγινε την 20η ημέρα και έδειξε ότι υπάρχει χρόνια ενδομητρίτιδα. Είναι καλό να κάνεις την εξέταση και εάν βρεθεί κάτι να θεραπευτεί πριν να προχωρήσεις στην επόμενη προσπάθεια. Εύχομαι καλή τύχη και η επόμενη να είναι η τυχερή σου!!

Ευχαριστώ πολύ, παρότι δεν έχουμε ενδείξεις πέρα από την μια αυτή αποτυχία, από το να περάσουν 2 χρόνια με εξωσωματικές πχ και να αποτυγχάνω και να το βρω μετά, ναι προτιμώ να το βρω από τώρα αν υπάρχει κάτι που εμποδίζει την εγκυμοσύνη. Πιστεύω ότι αν πληρούσα τις προϋποθέσεις νομικά και για προεμφυτευτικο έλεγχο στα έμβρυα, θα με έβαζε να το κάνω και αυτό. Η αρχική εκτίμηση ήταν γύρω στο 55 % πιθανότητα να πετύχει η εξωσωματική

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

Χριστίνα εμένα αντίθετα αν ακούει την φωνή μου ουρλιάζει μέχρι να τον πάρω, όταν βαριέτε μόνος του, φυσικά.

dora μένω στον Έυοσμο, εσύ;

εγω μενω στο Ρετζικι. Κοντα ειμαστε....(σχετικα..) Επειδη ειχες πει οτι παντρευτηκες στο Χορτιατη(αν δεν κανω λαθος) και ηταν κοντα στο σπιτι σου, λεω , θα χει πλακα να μενει καπου εδω τριγυρω...

kpo44vsvb7d11lye.png

εγω μενω στο Ρετζικι. Κοντα ειμαστε....(σχετικα..) Επειδη ειχες πει οτι παντρευτηκες στο Χορτιατη(αν δεν κανω λαθος) και ηταν κοντα στο σπιτι σου, λεω , θα χει πλακα να μενει καπου εδω τριγυρω...

Καλά θα ήταν......... το κοντά βέβαια είναι σχετικό απο περιφερειακό και χωρίς κίνηση μια χαρά είναι (στον Προφήτη Ηλία παντρευτήκαμε).

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

αχ κοριτσια σας ζηλευω που βρισκετε χρονο και μιλατε. Θελω κι εγω.... Δυστυχως ομως ο μικρουλης μου ειναι πολυ γκρινιαρης και δε μ'αφηνει σε ησυχια. Τα χω παιξει. ολα τον πειραζουν. Το μεσημερι ηθελα να μαγειρεψω, τον εβαλα στο καροτσι , τον πηρα στην κουζινα και του μιλουσα οσο μαγειρευα, του τραγουδουσα, εκανα ολων των ειδων τα καραγκιοζιλικια, παλαμακια , χορους, τι δεν εκανα για να καθεται ησυχος να μαγειρεψω μιση ωρα. Τιποτα. Γκρινια γκρινια γκρινια..... Σημερα κοιμηθηκε 1,5 ωρα το μεσημερι και εκανα παρτυ. Συνηθως κοιμαται κανα τεταρτο και ξυπναει με γκρινια... Πειτε καμια συμβουλη.

kpo44vsvb7d11lye.png

Διαφημίσεις

βλεπω ολες στο facebook ειστε. Εγω ακομα δεν εχω κανει. Δεν ξερω, φοβαμαι λιγο να πω την αληθεια. Ειναι ασφαλες να βαζουμε ολα τα στοιχεια μας καπου , που δεν ξερουμε ποιος μπορει να εχει προσβαση? Μονο αυτο με απασχολει, κατα τα αλλα θα θελα να ψαξω να βρω παλιους γνωστους, να εχω μια επικοινωνια εστω μεσω ιντερνετ

kpo44vsvb7d11lye.png

μμμμμμμμ!πιπιλα???παιχνιδακια μομπιλε???μουσικη???ηρωδη???

(σαν τη διαφημιση) εχω δοκιμασει τα παντα, δε γινεται τιποτα. Τωρα σκεφτομαι να του παρω μια κουνια της fisher price, αλλα σκεφτομαι μηπως καλομαθει. Εχει καμια σας τετοια κουνια? κι αν δεν καθεται? ειναι και ακριβη παναθεμα τη, 80 ευρουλακια.

kpo44vsvb7d11lye.png

ε και??και να παρουν τα στοιχεια μου τι θ τα κανουν??δεν εχω στοιχεια πιστωτικης ουτε αρ ταυτοτητας!..........αν δεν εχεις κανει μην κανεις μετα κολλας!!

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...