Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κάθε γιατρός διαφέρει από τον άλλον !

ειναι πολύ ευχάριστο που θέλει να σου κάνει όλες τις εξετάσεις μαζί για να αποφύγει οποιαδήποτε άλλη αποτυχία ! Μπορεί και το οικονομικό να το προσαρμόσει βέβαια περνώντας τα όλα σε μια εξέταση!

Εγώ έχω κάνει αυτή την στιγμή την 4η έμβρυο μεταφορά μου έπειτα και από αγωγή για το μικροβιωμα! 
      Υστεοσκοπηση δεν έχω κάνει ήταν προς το παρών αρνητικός! Διότι πέρα από τις αποτυχίες δεν έχω αλλά συμπτώματα!

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μολις παει 9 τριβετε και γκρινιαζει θελει υπνο.... δοκιμασα να της το κανω πιο αργα αλλα δεν πιανει το κολπο..ο παιδιατρος μου ειπε να της δωσω πιο αργα το γευμα ..μια μερα την ταισα στις 11 αντι για 9 ..ε λεω θα ξυπνησει κατα τις 7..

5 και 25 παλι στο ποδι και ηθελε να φαει ... δεν με πειραζει ομως στις 5 που ξυπναει τρωει και κοιματε παλι μεχρι της 9 το πρωι

Κοριτσάκια μου τι κάνετε???Εμείς ξυπνήσαμε κατά τις 2, την τάισα, ξανακοιμήθηκε για λίγο και τώρα είναι ξύπνια και κάνει χαρούλες, μιλάει, γελάει...Έβαλα και το φαγητό και περιμένω τον Νίκο να έρθει...

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

Εμ Ιωάννα μου το παιδί από εσένα πήρε και δεν αντέχει τα ξενύχτια!!!Είναι υπναρού και αυτή...:D:D Ενώ εμένα και της Κατερίνας είναι βραδινοί τύποι σαν τις μαμάδες τους, κοιμούνται αργά και ξυπνάνε αργά..:D:D

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

Διαφημίσεις

ναι ελπιζω να κοιμαται καθε μερα πιο πολυ!!!!τωρα το μεσημερι δεν κοιμηθηκε και ηρθαμε σαλονι,εεε σας πληριοφορω οτι σε λιγο κοιμηθει μονο και μονο για να μου παει κοντρα!!

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

Βρε κορίτσια έχω ένα θέμα άμα σας ξυπνήσει 13:00 τι ώρα το βάζετε για μεσημέρι,

Έχετε στάνταρ πρόγραμμα ή όταν κοιμηθεί στην αγκαλιά σας το πάτε στο κρεβάτι?

Εμένα ξυπνάει αργά, τρώει και μετά θα ξανακοιμηθεί και θα ξυπνήσει κατά τις 5-6 για να φάει...Μετά προσπαθώ να την κρατάω ξύπνια για να κοιμάται το βράδυ αλλά πολλές φορές μου κοιμάται και το απόγευμα!!!Εγώ δεν την έχω αγκαλιά, την βάζω ή στο ρηλάξ της ή στην μαξιλάρα της και εκεί την παίρνει ο ύπνος αν νυστάζει αλλιώς κάθεται και παίζει, μιλάει...

ναι ελπιζω να κοιμαται καθε μερα πιο πολυ!!!!τωρα το μεσημερι δεν κοιμηθηκε και ηρθαμε σαλονι,εεε σας πληριοφορω οτι σε λιγο κοιμηθει μονο και μονο για να μου παει κοντρα!!

Χριστινάκι το παιδί μεγαλώνει και αρχίζει να φτιάχνει ένα πρόγραμμα...Θα δεις που θα κοιμάται περισσότερες ώρες τα βράδυα και θα μένει περισσότερες ώρες ξύπνιος την ημέρα...Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα κοιμάται καθόλου και την μέρα...Αχ από τώρα κόντρα σου πάει Χριστινάκι???:D:D

Διαφημίσεις

Εμένα ξυπνάει αργά, τρώει και μετά θα ξανακοιμηθεί και θα ξυπνήσει κατά τις 5-6 για να φάει...Μετά προσπαθώ να την κρατάω ξύπνια για να κοιμάται το βράδυ αλλά πολλές φορές μου κοιμάται και το απόγευμα!!!Εγώ δεν την έχω αγκαλιά, την βάζω ή στο ρηλάξ της ή στην μαξιλάρα της και εκεί την παίρνει ο ύπνος αν νυστάζει αλλιώς κάθεται και παίζει, μιλάει...

Δηλαδή έτσι όπως μου τα λες κοιμάται πολλές ώρες και είναι ήσυχο και μένα μέχρι πριν 20 μέρες ήταν ήσυχος αλλά τώρα δεν κάθετε καθόλου μόνος αν δεν είσαι από πάνω του να του μιλάς είναι όλο γκρίνια και δεν μου κοιμάται πάνω από 12 ώρες.

GX8ep2.png?RQFIQoe9

Χριστινα και εμενα τα ιδια κανει την βαζω να κοιμηθει το μεσημερι στο κρεβατι της και δεν κοιματε με τιποτα αφου περασει κανενα μισαωρο την φερνω στο σαλονι μεσα σε 5 λεπτα την περνει ο υπνος...αντε μετα να κοιμηθω εγω....μου φενετε θελει να χαλαει τον δικο μου υπνο

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...