Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Maraki S. είπε:

Δεν έχω ούτε εγώ συμπτώματα αλλά ποτέ δεν ξέρεις, θα το περάσουμε και αυτό. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Πω πω παρότι δεν μπορώ να φανταστώ τι πέρασες, χαίρομαι απίστευτα για την τελική έκβαση, μακάρι και εγώ το ίδιο, πέρα από το κόστος , αν είναι να αποφύγω το ψυχολογικό βάρος θα κάνω ότι μου πουν, γενικά έχω εμπιστοσύνη στους γιατρούς - ελπίζω να μην απογοητευτω. 

Σε καταλαβαίνω κοριτσακι μου!!!να πάνε όλα πολυ πολύ καλά σου εύχομαι και η επόμενη να είναι κ η τυχερή σου!! ☺️

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

α ωραια οποτε υπαρχει δυνατοτητα να κατεβει και εκεινος αθηνα

οποτε οταν θα το αποφασισουμε μπορει να εχετε επιστρεψει αθηνα και εσεις χιχιχιχι οχι σοβαρα τωρα αθηνα θα ανεβω σιγουρα ιουνιου αλλα ο βαλαντης θελει το καλοκαιρι να παμε κρητη οποτε πρεπει να τα εξετασουμε ολα τα ενδεχομενα ;)

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ελάτε, ελάτε....Ωραία είναι μωρέ!Μεγάλη πόλη, πολύς κόσμος και πολλές επιλογές για καφέ, φαγητό, ποτό...Επίσης το καλό είναι ότι είναι στη μέση και μπορείς να πας σε πολλά μέρη, Πήλιο, Βόλο, Πλαταμώνα, Λίμνη Πλαστήρα, Ελάτη, Περτούλι, Μετέωρα...Είναι κοντά σε όλα αυτά τα μέρη και βολεύει για να κάνεις εκδρομές...

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

Και η Κρήτη είναι η πατρίδα μου και του Νίκου επίσης!!!Κι εκεί πολύ ωραία είναι!!!Για να δούμε που θα πάμε κι εμείς φέτος...Θέλω να πάμε και Κρήτη για να γνωρίσει την μικρή το εκεί σόι...Λες να συναντηθούμε Κρήτη τελικά???:D:D

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

για φαντασου ενδοιαμεσως προορισμος εχω εχω ξαναπαει κρητη ο βαλαντης δεν πηγε ομως και εχει ενα φιλο και ηθελε να παμε απο ποιο μερος της κρητης εισαι ?

Εγώ από Ηράκλειο και ο Νίκος από Σφακιά!!!

Διαφημίσεις

Εγώ από Ηράκλειο και ο Νίκος από Σφακιά!!!

μια φιλη μου ειναι απο ηρακλειο ελεγα αν πηγεναμε επιδη ηθελε να παμε χανια να πηγενα και ηρακλειο να την βρω αλλα με πηρε χθες και ερχεται μονιμα ροδο αλλα ειπα στην χριστινα πως αν κατβουμε κρητη θα περασουμε και απο εκει αν ειναι να συναντηθουμε στης χριστινας χαχαχαχαχα

Πάντως ο Οκτώβρης έχει τα πιο όμορφα μωράκια μου φαίνεται!!!Και τα αγοράκια και τα κοριτσάκια είναι όλα κουκλιά!!!Σε λίγο θα ξεκινήσουν τα προξενιά μου φαίνεται...:D:D

να σου πω κατι και εγω το εχω παρατηρησει ειναι ολα πολυ ομαρφα δεν εχει καποιο να πεις οτι ενταξει δεν μ αρεσει ιδιαιτερα και υπ οψιν οτι δεν ειμαι απο τους ανθρωπους που βλεπουν ολα τα μωρα ομορφα κακως βεβαια αλλα δεν μπορω μου εχει τυχει να δω μωρο και να πω τι ασχημο που ειναι

Διαφημίσεις

Κάθε μωράκι έχει την χάρη του μωρέ...Άλλα είναι ξανθά, άλλα είναι μελαχρινά, αλλά αδύνατα, άλλα παχουλά αλλά είναι μωράκια και σπάνια νομίζω βλέπεις άσχημα μωράκια....

μην το λες αυτο εχω δει μωρο που βεβαια μεγαλωντας εξελιχθηκε σε ωραιο παιδακι και ειπα γιατι ειναι ετσι το παιδι μεχρι και η μανα του ελεγε τι ασχημο μωρο που εκανε

ηταν παντως καπως στην αρχη βεβαια μ αρεσει δεν μ αρεσει προτιμω να μην το λεω απλα δεν μιλαω γιατι δεν ξερεις ποτε τι θα σου τυχει αλλα εδω ειλικρινα δεν εχω δει κανενα μωρακι που να μην μ αρεσει ειναι ολα πολυ ομορφα

Κοίτα μπορεί ένα μωράκι να μην είναι όμορφο αλλά σίγουρα θα έχει την γλύκα του γι'αυτό λέω ότι το καθένα έχει την χάρη του...Εμείς πάντως έχουμε τα ομορφότερα μωρά....:D:D:D

Κοίτα μπορεί ένα μωράκι να μην είναι όμορφο αλλά σίγουρα θα έχει την γλύκα του γι'αυτό λέω ότι το καθένα έχει την χάρη του...Εμείς πάντως έχουμε τα ομορφότερα μωρά....:D:D:D

τα ομορφοτερα και τα εξυπνοτερα χαχαχαχχαχα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...