Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Στέλλα, εγω όχι ακόμα τουλάχιστον... ίσως να μην του χω πάρει κ τον αέρα γιατί πήγα να τη βάλω μια φορά που έκλαιγε κ τ άφησα οπότε δεν είμαι σίγουρη ακόμα αν είναι καλό, αν κ είναι νωρίς για να κρίνω αν μου κάνει

Για το θέμα του υπνου εμένα δεν με κουραζει ισα ισα οταν την κραταω μου περνει ολη την κουραση απλα φοβομουν με οσα μου λεγανε μηπως κανω εγω κατι λαθος και εμεις αγκαλια κοιμομαστε ηή ξαπλωμενη διπλα μου κρατωντας με περιμενω να κοιμθει καλα και μετα την βαζω στο κρεββατι (δεν ξεγελειτε με το ριλαξ !) τωρα για το εμβολιο οσο ημουν εγκυοσ ειχα ρωτησει τον γιατρο μου και μου ειπε να μην κανω επειδη δεν γνωριζουμε τις παρενεργειες το μονοποθ σκεφτομαι να κανω τωρα ειναι να κανω τισ απλησ ιωσης απλα θελω να ρωτησω τον παιδιατρο αν κανει να κανω και στο μωρο τισ απλης ιωσης γνωριζει μηπως καμια αν επιτρεπεται σε τοσο μωρακια?

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

κοριτσάρες καλησπέρα!!!!! τι κάνετε?? τα κουκλάκια σας???

καλέ τι φωτογένεια έχουν όλα!! τα βλέπω που τα έχετε σε φώτο και τα καμαρώνω!!!!

ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ!!!

Να σας ρωτήσω...θα πάτε εσείς στη συνάντηση???

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=1400425#post1400425

Πείτε άμα είναι να συναντηθούμε και να τα πούμε από κοντά!

Φιλάκια πολλά πολλά πολλά σε όλες σας!!!

fgjv1ucc8bkrw3tn.png

Διαφημίσεις

Εγώ τον βάζω στο σλινγκ που και που, αλλα εχω προβλημα να στηρίζω το κεφαλακι του. δεν μπορω να το τοποθετήσω σωστα κι αυτος νευριαζει και το παραταω. Μερικες φορες ομως τον εβαλα με επιτυχια και κοιμηθηκε αμεσως. Βασικα Χριστινα μην φοβασεαι οτι ειναι στριιμωγμενο, αυτο τους αρεσει γιατι τους θυμίζει την κοιλιά μας!!!Αν ποναει θα κλαψει. Παντως θελει εξασκηση, δεν ειναι και ευκολο.

για το εμβολιο την Δευτερα θα ρωτησω τον παιδίατρο, αν και δεν νομιζω να το κανω. Καλα για το παιδι δεν το συζητω. παντως νομιζω οτι μας τρομοκρατουν αδικα, μια γριππη ειναι, κολλαει ευκολα αλλα φευγει και γρήγορα. Αρκει να μην εχει ς καποιο αλλο προβλημα υγειας σοβαρο.

Απο την κοινη γριππη πεθαινουν ετησιως περισσότεροι να ξερετε. Απλα δεν το μαθαινουμε!

Σημερα αντλησ α και με το σουινγκ 100 μλ για πρωτη φορα! Καλα πηγε. Εξασκουμαι, για να εχει ο αντρας μου να δωσει οταν αρχισ ω δουλεια. Και την αλλη βδομαδα που θα παω στην γυναικολογο μου, θα πρεπει να του αφησω καποια μπουκαλια να χει καβατζα!

Kαλήσπέρα και απο εμάς....

Χρηστίνα και εγώ 10 με 1 βλέπω, μας έχουν ζαλίσει με της έκπομπες άλλοι είναι θετικοί και άλλοι αρνητικοί. Η παιδιατρός μας πρίν 2-3 εβδομάδες ήταν απόλυτη στο να μην το κάνουμε, εχθές που μιλήσαμε είπε να το συζητήσουμε την Τετάρτη. Η αδερφή μου δουλέυει σε ένα διαγνωστικό κέντρο και μια γιατρός που είναι στον έκτο το έκανε, τι να πείς..............

ΑΝΑΡΙΤΑ που χάθηκες; ελπίζω η κόρη σου να μην κόλλησε γιατί θα είναι πίκρα.

Εδώ είμαι κι εγώ, σας διαβάζω καθημερινώς! Η κόρη μου δεν κόλλησε τη γρίπη αλλά ξέρω γω...πολύ μας περιτρυγιρίζει.

Πώς βάζετε τις φωτογραφίες κάτω από το κείμενο βρε κορίτσια;

Διαφημίσεις

Κορίτσια εμένα κόλλησε η αδελφή μου τη γρίπη. Είναι κι αυτή καθηγήτρια όπως εγώ και σιγά να μην τη γλύτωνε. Πάντως την περνάει πολύ ελαφριά. Έχει 38 πυρετό που δεν κατεβαίνει όμως με κανένα αντιπυρετικό και την ποναει το στομάχι της. Σήμερα πρώτη μέρα και έβαλε ηλεκτρική σκούπα. Αν δεν έχεις κάποιο πρόβλημα υγείας δεν είναι και τόσο τραγική. Επίσης της είπε ο γιατρός τα παιδιά της να μην τα απομακρύνει. Καλό είναι να κολλήσουν τώρα ώστε να κάνουν αντισώματα. Αργότερα ίσως να μεταλλαχτεί ο ιός.

Αυτά τα μάτιααααααααα όταν γεννήθηκε ο Άγγελος τα μάτια του ήταν καστανά και είπα επιτέλους ένα παιδί θα μoιάζει σε μένα, << θα θελά >> σε ένα μήνα άνοιξαν.

Δεν με χαλάει, μου την δίνουν τα σχόλια τον άλλον, του τύπου τι έκανες αετό πετούσες;, ή πάλι κοιμόσουν; Και λέω τώρα έγώ υπάρχει κανείς που όταν το κάνει κοιμάται ή πετάει αετό; γιατί εγώ όχι.

Και πώς θα γινόταν το άλλο. Ξέρεις! :P:p:p:p

Κάτι μου λέει ότι για να μην είναι καμιά σας σήμερα στο forum, προφανώς βγήκατε βολτούλα. Ζηλεύωωωω!!! Εγώ φοβάμαι να απομακρυνθώ από το τετράγωνο του σπιτιού μου, άντε και λίγο παραπέρα. Εσείς μέχρι που φθάνετε;; Για τις γιορτές τί σκέφτεστε; Υπάρχει καμία που θα πάει ταξιδάκι;;

Κάτι μου λέει ότι για να μην είναι καμιά σας σήμερα στο forum, προφανώς βγήκατε βολτούλα. Ζηλεύωωωω!!! Εγώ φοβάμαι να απομακρυνθώ από το τετράγωνο του σπιτιού μου, άντε και λίγο παραπέρα. Εσείς μέχρι που φθάνετε;; Για τις γιορτές τί σκέφτεστε; Υπάρχει καμία που θα πάει ταξιδάκι;;

εμεις πηγαμε βολτουλα οπως σχεδον καθε μερα!!!

καλα ντυμενοι, φαγωμενοι,στο καροτσι και βουρ!!! ο μικρος με το που βγαινουμε κοιταει γυρω του με ενδιαφερον και μετα απο λιγη ωρα συνηθως κοιμαται. γυρω στην μια ωρα περπαταμε και ταυτοχρονα γυμναζομαι και εγω με την κινηση.

Στελλα χτες τον εβαλα στο σλινγκ στην θεση ''ορθιο με τα ποδια να κρεμονται και να κοιταει εσενα''. ειναι τελεια για το μωρο!! κοιμαται αμεσως. τις ξαπλωτες θεσεις δεν θελει!!! θελει ελευθερια φαινεται!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...