Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Maraki S. είπε:

Δεν έχω ούτε εγώ συμπτώματα αλλά ποτέ δεν ξέρεις, θα το περάσουμε και αυτό. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Πω πω παρότι δεν μπορώ να φανταστώ τι πέρασες, χαίρομαι απίστευτα για την τελική έκβαση, μακάρι και εγώ το ίδιο, πέρα από το κόστος , αν είναι να αποφύγω το ψυχολογικό βάρος θα κάνω ότι μου πουν, γενικά έχω εμπιστοσύνη στους γιατρούς - ελπίζω να μην απογοητευτω. 

Σε καταλαβαίνω κοριτσακι μου!!!να πάνε όλα πολυ πολύ καλά σου εύχομαι και η επόμενη να είναι κ η τυχερή σου!! ☺️

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ναι και εγω εχω ακουσει οτι ειναι καλο αλλα δεν ειμαι φαν του σινεμα αν και βλεπω αρκετες ταινιες και μ αρεσουν το σινεμα ρε παιδι μου δεν το μπορω θελω την ανεση μου την απλα μου

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εμένα πάλι μου αρέσει πολύ, το ίδιο και του Νίκου...Πριν πηγαίναμε πολύ συχνά, τώρα με την μπέμπα έχουμε κάπως κόψει αλλά όποτε βρίσκουμε ευκαιρία πάμε...Είναι ωραία να βλέπεις ταινία στην τεράστια οθόνη..!!!

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

ενταξει η αληθεια ειναι οτι σου δινει αλλη αισθηση αλλα δεν μπορω να καθομαι αγκιλωμενη σε μια καρεκλα περσι πριν το μωρο δηλαδη μετετρεπαμε το σπιτι σε σινεμα ξερεις κανονικα ποπ κορν γαριδακια φαγητα και μαζευομασταν παρεα για ταινιες πρωτη προβολη παντα οτι επαιζε το σινεμα παιζαμε και εμεις τους σαμποταραμε χαχαχαχαχαχαφετος η αληθεια δεν το εχουμε κανει ακομα μεχρι να στρωσουν τα ωραρια του μωρου ειναι δυσκολο :-(

Αχ βρε Κατερινάκι κρίμα να μην είμαστε κοντά....Κι εμένα μου αρέσουν πολύ κάτι τέτοια...Είναι ωραία να μαζεύεται όλη η παρέα για ταινία...Αν μέναμε κοντά θα σε προτιμούσα...:D:D Σε πρώτη προβολή και χωρίς εισιτήριο ε???:D:D

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

εννοειται τα παρεχουμε ολα εμεις και μετα παιχνιδια η αν δεν ηθελες θα ησουν ελευθερη να διαλεξεις να κοιμηθεις η να ασχοληθεις με τον υπολογιστη πες μου ποιο σινεμα στα κανει αυτα και η τηλεοταση μας δεν ειναι και μικρη.ωραια δεν θα ηταν θα ειχαμε και τα μικρα να παιζουν και να χαζολογανε

Διαφημίσεις

Τέλεια θα ήταν!!!!Κρίμα μωρέ....Άντε να ρθω Ρόδο μπας και τα πούμε από κοντά....Και θα χουμε και τις μικρές να παίζουν μαζί....Τι ωραία εικόνα ε????Μακάρι να βολέψει και να ρθουμε κάποια στιγμή...

απλα ωραια τελεια θα ηταν ενταξει δεν λεω εχω της φιλες μου εδω αλλα με εσας κοριτσια ειναι αλλιως νομιζω οτι καταλαβένει η μια την αλλη διαφορετικά να ερθετε οποτε θέλετε εμεις σας περιμένουμε όλες καλοκαιράκι να κανουμε τα μπανια μας θα βαλω και την μαμα μου να κανει μπειμπι σιτινκ να ξεπορτίζουμε τα βράδια ελεύθερα χαχαχαχαχα

α ξεχασα να σας πω η μικρη μου εχει τωρα μερικες μερες που χαχανιζει πρεπει να την γραψω να την ακουσετε και φωναζει πλεον πιο συχνα ειδικα οταν της λεω φωναξε τον μπαμπα βγαζει κατι κραυγες με εχει τρελανειπλεον καθε μερα και απο κατι καινουριο

Εγώ,αν μπορούσα αύριο ερχόμουνα....Ξέρεις μωρέ ποιό είναι το πρόβλημα???Πρώτον το πολύωρο ταξίδι και τα παμπάλαια καράβια που πάνε Ρόδο και δεύτερον τα πανάκριβα εισιτήρια!!!Εγώ με το ταξίδι δεν έχω πρόβλημα αλλά ο Νίκος με τα καράβια δεν έχει ιδιαίτερη συμπάθεια...Και με το μωρό τόσες ώρες ταξίδι μου φαίνεται βουνό!!!Άσε που βάζουν και κάτι παλιοκάραβα του 1800!!!Εγώ ήθελα να έρθουμε πέρσι αλλά ο Νίκος ούτε να το ακούσει τόσες ώρες ταξίδι, επίσης ο Νίκος έχει πάει Ρόδο και δεν του κάνει αίσθηση και δεν του πολυάρεσε κιόλας από ότι μου είπε...Και τα εισιτήρια δε πανάκριβα για να πάρεις και αμάξι!!!Όλα αυτά λειτουργούν σαν ανασταλτικοί παράγοντες όμως θα τον πείσω, που θα μου πάει...Έτσι έλεγε και για την Κέρκυρα αλλά πέρσι εκεί πήγαμε!!!:D:D Βέβαια λόγω εγκυμοσύνης δεν μπορούσε να μου χαλάσει και χατήρι...;);)

Εμένα να δεις, που ώρες ώρες βάζει κάτι τσιρίδες....Μιλάει αλλά τσιριχτά, σαν να φωνάζει...Μιλάμε για φωνή καμπάνα!!!Λέτε να μου γίνει τενόρος????:D:D:D Πιάνει και κάτι ψιλές...Σαν να έχουμε γατάκι σπίτι είναι ώρες ώρες...

Διαφημίσεις

ναι στο θεμα με τα καραβια εχεις δικιο και πολλες ωρες και χαλια και εγω να σου πω την αληθεια εχω καιρο να μπω στα εδω καραβια αν και μ αρεσουν παρα πολυ τα ταξιδια με καραβια (μπαμπας ναυτικος ) αλλα δεν βολευει καθολου να τον πεισεις ομως μια χρα ειμαστε γιατι δεν του αρεσε χαχαχαχα (καλα και εγω αλλο προορισμο θα διαλεγα )

Εμένα να δεις, που ώρες ώρες βάζει κάτι τσιρίδες....Μιλάει αλλά τσιριχτά, σαν να φωνάζει...Μιλάμε για φωνή καμπάνα!!!Λέτε να μου γίνει τενόρος????:D:D:D Πιάνει και κάτι ψιλές...Σαν να έχουμε γατάκι σπίτι είναι ώρες ώρες...

ναι ναι ειδικα αυτο που κανουν σαν γατα σε μπερδευει κι ολας προχθες το βραδυ ηταν μια γατα απ εξω και νιαουρισε και μου λεει ο βαλαντης πανικοβλητος ξυπνησε το μωρο χαχαχαχαχαχα μπερδεψε το παιδι του με γατα

Δεν ξέρω γιατί δεν του άρεσε...Βέβαια έχει χρόνια να έρθει....Απλά μου είπε ότι όλοι λένε Ρόδος και Ρόδος αλλά τελικά δεν είναι κάτι το συγκλονιστικό!!!Να σου πω, έτσι έλεγε και για την Κέρκυρα αφού είχε πάει πολλές φορές αλλά πιο μικρός και όποτε του έλεγα πως θέλω να πάω μου έλεγε ότι έχει πάει τόσες φορές και σιγά μην ξαναπάει κτλ αλλά πέρσι που πήγαμε του άρεσε πάρα πολύ όπως κι εμένα και μου είπε να ξαναπάμε...:shock::shock::shock: Γι'αυτό κι εγώ ευελπιστώ ότι θα τον πείσω και για την Ρόδο...Δεν παίζει, θέλω οπωσδήποτε να έρθω κάποια στιγμή!!!

ναι ναι ειδικα αυτο που κανουν σαν γατα σε μπερδευει κι ολας προχθες το βραδυ ηταν μια γατα απ εξω και νιαουρισε και μου λεει ο βαλαντης πανικοβλητος ξυπνησε το μωρο χαχαχαχαχαχα μπερδεψε το παιδι του με γατα

:D:D:D:D:D:D:D Ε, μα τι κάνει και αυτός???Μπερδεύτηκε ο άνθρωπος!!!Εμένα όταν βγάζει αυτές τις φωνούλες μου λέει ο Νίκος "έχουμε ένα γατάκι στο σπίτι μας..."

δεν θα είχε καλή παρεα μωρε οπως και στην κερκυρα αλλιως ειναι να πας καπου με την γυναικα και πλεον με την κορη σου ;) οχι ενταξει η αληθεια δεν εχει ιδιαιτερα συγκλονιστικα πραγματα θα μπορουσαμε να ειμασταν και καλυτεροι αλλα ενταξει για καποιον που δεν μενει εδω και ερχεται για λιγο ειναι ωραια και στο κατω κατω ειναι γουστα εγω να σου πω την αληθεια απογοητευτικα απο την αραχωβα ακουγα συνεχεια αραχωβα και αραχωβα πηγα και δεν ξετρελαθηκα αλλιως την περιμενα και αλλα ειδα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...