Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , egopote8aexopaidi είπε:

Καλησπερα σας,

Ηθελα να μοιραστω μια δυσαρεστη εμπειρια που ειχαμε κατα τη διαρκεια της ετ, και να ρωτησω μηπως καποια ειχε παρομοια εμπειρια.

Οταν μπηκε η γυναικα μου στο δωματιο της εμβρυομεταφορας(ναι, ειμαι ο συζυγος), και ενω ολα ηταν ετοιμα οπως νομιζαμε, ακουει η γυναικα μου το γιατρο να λεει' μου δωσατε αδειο καθετηρα,δεν εχει τιποτα μεσα!' απευθυνομενος προφανως στους εμβρυολογους, και εννοοντας φυσικα οτι δεν υπηρχε μεσα το εμβρυο μας για τη μεταφορα!

Μετα το αρχικο σοκ, ειδε να μπαινει μεσα η εμβρυολογος στο δωματιο, με αλλο καθετηρα και προχωρησε η διαδικασια. Στο τελος ο γιατρος γυρισε την οθονη του υπερηχου στη γυναικα μου και τις εδειξε μια στατικη εικονα, δειχνοντας το σημειο, οπως ειπε, που εβαλε το εμβρυο, και αμεσως μετα τη διαδικασια εφυγε απο το δωματιο.

Η γυναικα μου φυσικα σοκαριστηκε, αλλα δεν ειπε τιποτα εκεινη την ωρα, για να μην αποσπασει την προσοχη του γιατρου.

Δυστυχως το αποτελεσμα ηταν μια μηδενικη χοριακη, και οπως καταλαβαινετε περνανε ολα απο το μυαλο μας.

Ειμαστε στα χαμενα, δεν εχουμε μιλησει ακομα για την αποτυχια και το τι συνεβει εκει μεσα(κ η κλινικη δεν το εθιξε ποτε). Πως πιστευετε οτι πρεπει να το χειριστουμε παρακαλω; Ειχε καμμια απο σας παρομοια εμπειρια; 

Θα εκτιμουσαμε καθε δυνατη απαντηση, κ φυσικα γραψτε μου κ πρωσοπικα οποια θελει.

Ευχαριστω, καλη δυναμη σε ολες.

Τώρα πως να το χειριστείτε ? Δεν υπάρχει τρόπος . Αν έχετε χάσει την εμπιστοσύνη στο γιατρό απλώς αλλάξτε κέντρο.  Αλλιώς κάντε κάποιες εξετάσεις για να αποκλείσετε λόγους αποτυχίας που δεν έχετε κάνει Κ προχωρήστε μπροστά . Απτην στιγμή όμως που ο γιατρός επισήμανε το λάθος σίγουρα δεν υπάρχει κάτι μεμπτό το είδε το διόρθωσε.  

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα μανούλες!!!

Καλή Χρονιά για όσες δεν τα έχουμε πει. Υγεία, χαρά ευτυχία σε όλους μας!!!

Προσπάθησα να διαβάσω αυτά που έχω χάσει... Μετά τις 30 σελίδες άρχισα να ζαλίζομαι!!! Και εσείς βρε, παραγωγικές είστε!!!

Τα νέα μας:

Η αδελφή μου γέννησε στις 24 Δεκεμβρίου μια υπέροχη κουκλίτσα. Της έσπασαν τα νερά, αλλά επειδή το παιδί ήταν πολύ ψηλά, έκανε καισσαρική.

Ο Μιχαήλ μου είναι πάνω από έναν μήνα εσώκλειστος στο σπίτι με πολύ λίγες εξόδους. Εντολές ιατρού. Το υγρό που είχε στα αυτιά του, έγινε ζελέ και είχε χάσει το 30% της ακοής του. Το οποίο μειώνει την πνευματική ανάπτυξη του παιδιού. Μετά από τρεις κύκλους με κορτιζόνη, ευτυχώς το ένα αυτί πήρε αέρα, δηλαδή ξεβούλωσε. Οπότε στο θέμα της ανάπτυξης είμαστε καλλυμένοι αφού πλέον, έστω και από το ένα αυτί, ακούει. Για να ανοίξει και το άλλο, ξεκινήσαμε τέταρτο κύκλο κορτιζόνης. Και βέβαια μας απαγόρευσε να πάμε σχολείο, παιδότοπο και όπου υπάρχει πολύ κόσμος σε κλειστό χώρο. Ο μκρός έχει φρικάρει τόσες ημέρες μέσα στο σπίτι!!! Τα νεύρα του είναι κουρέλια, μαζί και τα δικά μας. Κλαίει με το παραμικρό, έχει γκρίνια, φωνάζει!! Και βέβαια είναι μερικές φορές που είναι άλλο παιδί. Πρόθυμος, ήρεμος, τρυφερός!!! Τι να πω. Θα πάμε ξανά την επόμενη εβδομάδα στο γιατρό, να δούμε αν τελικά θα πάμε για επέμβαση.

Η μικρή μεγαλώνει και τρελαίνει κόσμο! Πλέον δεν λέμε τόσο αγκου κλπ αλλά τραγουδάμε!!! Μπορεί να αρχίσει να τραγουδάει και να μην σταματήσει για μια ώρα!!! Γελάμε παντού, σε ανθρώπους, σε παιχνίδια, σε μόμπιλε, σε έπιπλα, σε μαξιλάρια!!! Τι να πω, αυτό το παιδί με το χαμόγελο στα χείλη είναι!!!

Την Δευτέρα που μας πέρασε κάναμε το δεύτερο και τρίτο εμβόλιό μας και φυσικά μας άκουσε η μισή Αθήνα! Είμαστε 6 κιλά και 65 πόντους. Από γάλα, πίνουμε από 210 το πρωί που ξυπνάμε έως 150 το απόγευμα που είμαστε πιο χαλαρές. Όσο για τον ύπνο μας, κοιμόματε γύρω στις 9:30 και ξυπνάμε περίπου στις 10 το πρωί.

Την παραμονή πέρασα την χειρότερη ημικρανία που έχω περάσει ποτέ μου!!! Και είχαμε και ρεβεγιόν στο σπίτι!!! Απίστευτο, ούτε στον εχθρό μου τέτοιο πόνο!!!

Αχ, μωρέ κορίτσια, μου λείψατε πολύ!!! Ευτυχώς που υπάρχει και FB και κρατάμε επαφή!!! Παρεπιπτόντως, όλα τα μωράκια είναι κουκλιά!!!

Συγνώμη αν σας κούρασα!!

Φιλούρες!!!

9eOhp2.png

uzrQp2.png

url

Χυμούς ακόμα δεν της έχω δώσει....Με την μετακόμιση έχω χάσει τον αποχυμωτή και πρέπει να κατέβω στην αποθήκη να τον βρω και όλο το ξεχνάω...

Καλησπέρα!!!

Το διάβασα και σε προηγούμενη σελίδα που το έγραψες. Δεν είναι νωρίς για χυμούς? Τώρα βέβαια αν το λέει η παιδίατρος, κάτι θα ξέρει. Η δικιά μου πάντως, μας τους ξεκινάει τέλη 5ου, αρχές 6ου μήνα τους χυμούς.

9eOhp2.png

uzrQp2.png

url

ολγα μου τα ειπαμε βεβαια αλλα δεν ηξερα οτι ηταν ετσι η κατασταση του μεγαλου σου περαστικα να ειναι στο παιδι ευτυχως σιγα σιγα βελτιωνεται !λιγη υπομονη και θα φτιαξουν ολα !το ιδιο προβλημα ειχε και μια γνωστη μου και μαλιστα αυτης περασε ερκετοσ καιρος μεχρι να το καταλαβει ο γιατρος δοξα το θεο εσεις το προλαβατε νωρις και σε λιγο θα τα ξεπερασετε καλα η μικρη σου ειναι ενα κουκλι !!!!!!!!μεγαλωνουν τα παιδια μας !!!!!!!!!!!!!!!

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

εμας μας ειπε οτι απο τον 5 μηνα θα ξεκινησουμε να τρωμε κρεμες και τετοια αλλα οχι οτι υπαρχει προβλημα απλα αφου χορταινει με το γαλα να πιει τωρα οσο περισοοτερο γινετε γιατι μετα το ψιλοκοβουν

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Διαφημίσεις

ολγα μου τα ειπαμε βεβαια αλλα δεν ηξερα οτι ηταν ετσι η κατασταση του μεγαλου σου περαστικα να ειναι στο παιδι ευτυχως σιγα σιγα βελτιωνεται !λιγη υπομονη και θα φτιαξουν ολα !το ιδιο προβλημα ειχε και μια γνωστη μου και μαλιστα αυτης περασε ερκετοσ καιρος μεχρι να το καταλαβει ο γιατρος δοξα το θεο εσεις το προλαβατε νωρις και σε λιγο θα τα ξεπερασετε καλα η μικρη σου ειναι ενα κουκλι !!!!!!!!μεγαλωνουν τα παιδια μας !!!!!!!!!!!!!!!

Να 'σαι καλά Κατερίνα μου. Ευτυχώς βελτιώνεται. Τον έχει ρίξει πολύ ψυχολογικά όμως. Είναι και η μικρή η δική μου, η μικρή της αδελφή μου, ζηλεύει όσο να΄ναι. Όλα μαζί του ήρθαν του γλυκού μου!!!

Μεγαλώνουν δεν λες τίποτα. Σήμερα βρήκα στο παλιό κινητό μου, μια ηχογράφηση του Μιχαήλ στις πρώτες μας διακοπές. Ήταν 8 μηνών. Του την έβαλα και την άκουσε. Χαρά να δεις που έκανε. Πότε πήγε πέντε χρονών, ούτε που το πήρα χαμπάρι!!!

9eOhp2.png

uzrQp2.png

url

Αυτό το pc κολλάει σήμερα συνέχεια!!!Μου χει σπάσει τα νεύρα!!!

Όλγα μου περαστικούλια στον γιόκα σου...Τι έπαθε το παιδάκια στα καλά καθούμενα....Άντε να πάνε όλα καλά και να ξεβουλώσει και το άλλο αυτάκι του και να γλιτώσετε τις επεμβάσεις...Η μπουμπού σου είναι μια χαρά!!!!

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

Και εγω τι ιδια απορία εχω... χυμους απο τώρα;;;;

Και εγω ξέρω οτι φρουτα τουε δινουμε μετα απο τον 5-6ο και μαλιστα ενα ενα για να δουμε μηπως μας κάνει καποια αλλεργια!!!

Μιχάλης 15/10/04, Μπέμπα 15/10/09

Διαφημίσεις

Ξεχασα, καλησπέρα σε ολες!!! επιτελους καταφερα και μπήκα!! Η μπέμπα μετα απο πολύ ταλαιπωρία κοιμηθηκε κατα τις 2!!! Οι φιλοι μας εφυγαν νωρίτερα αλλα μαλλον αυτη επειδη εφυγε απο το πρόγραμμά της, τα παιξε!!!

Μπορει να περιμενε να κάνει και μπάνιο, αλλα ηταν πολύ αργα και δεν την εκανα... πειράζει...

Μιχάλης 15/10/04, Μπέμπα 15/10/09

Αυτό το pc κολλάει σήμερα συνέχεια!!!Μου χει σπάσει τα νεύρα!!!

Όλγα μου περαστικούλια στον γιόκα σου...Τι έπαθε το παιδάκια στα καλά καθούμενα....Άντε να πάνε όλα καλά και να ξεβουλώσει και το άλλο αυτάκι του και να γλιτώσετε τις επεμβάσεις...Η μπουμπού σου είναι μια χαρά!!!!

Σε ευχαριστώ κούκλα μου. Και εμείς αυτό λέμε. Πήρε τόσα φάρμακα, τουλάχιστον να γλυτώσει την επέμβαση.

Και ο δικός μου υπολογιστής τελευταία δεν είναι και πολύ στα καλά του. Στα καλά του καθουμένου σκάει!!! Μάλλον θέλει τον τεχνικό του!!!

9eOhp2.png

uzrQp2.png

url

Όλγα εμένα μου είπε μόλις μπει στον τρίτο να της ξεκινήσω χυμούς και νερό...Κι εμένα περίεργο μου φάνηκε γιατί δεν το χα ξανακούσει είναι η αλήθεια...Η παιδίατρος μας γενικά είναι λίγο πρωτοποριακή θα έλεγα..Πηγαίνει συχνά σε συνέδρια έξω και έχει κάνει και μεταπτυχιακό στην Αγγλία και από ότι κατάλαβα εφαρμόζει το σύστημα του εξωτερικού...Πχ για τους χυμούς μας είπε ότι στην Γερμανία τους ξεκινάνε από τον δεύτερο μήνα...

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

Και εγω τι ιδια απορία εχω... χυμους απο τώρα;;;;

Και εγω ξέρω οτι φρουτα τουε δινουμε μετα απο τον 5-6ο και μαλιστα ενα ενα για να δουμε μηπως μας κάνει καποια αλλεργια!!!

Και εμείς στον Μιχαήλ αλλά και στα ανίψια μου που είχαν διαφορετικό παιδίατρο, έτσι κάναμε. Τώρα τι να πω. Ότι πει ο γιατρός.

9eOhp2.png

uzrQp2.png

url

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...