Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, ZetaK είπε:

Δεν είναι ούτε χρόνο ! 
      και εγώ είμαι 32 ετών! Είχαμε 11 εμβρυα! Σε κάθε προσπάθεια βάζουμε 2 και αυτή είναι η 4η ! 

Κοριτσι μου εχεις τις πιθανοτητες με το μερος σου..! Κριμα μονο που χαλασες τοσες καλες, χωρις να εχει διορθωθει το προβλημα σου. Δεν πειραζει ομως. Όποτε ειναι η σωστη στιγμη να γινει, θα γινει. Εχεις παρα πολλες πιθανοτητες. Θεμα χρονου ειναι. Και οι βλαστοκυστες που εβαλες εχουν πιθανοτητες εννοειται..! Ευχομαι να πανε ολα καλα.. πολυ πολυ συντομα!❤

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

μια χαρα και εμενα πανω κατω ετσι αλλα μονο αμα τον βαλω μπρουμυτα οταν τον βαζω ανασκελα ξυπναει πολλα νευρα χοροπηδαει στον υπνο του ενω μπρουμυτα δεν το κανει ισωσ νιωθει ασφαλεια

GX8ep2.png?RQFIQoe9

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Λένε ότι καλό θα ναι να μην κοιμούνται μπρούμυτα αλλά αν το μωράκι βολεύεται έτσι τι να κάνεις???Αν γυρίζει το κεφαλάκι του δεν νομίζω ότι υπάρχει και τόσο πρόβλημα..

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

ναι το ξερω γιαυτο σας το ειπα της το εχω πει και μου το ειπαι και εκεινη οτι δεν κανει αλλα αλλιως δεν κοιματε καλα και ταλαιπωρηται και ειναι ολο γκρινια .ετσι και αλλιωσ το κεφαλη του το σηκωνει οποτε δεν νομιζω οτι εχει θεμα τοσα χρονια εμεισ πωσ μεγαλωσαμε που μας βαζανε μπρουμυτα για να μην παθουμε αναροφηση

GX8ep2.png?RQFIQoe9

Διαφημίσεις

να σας πω ακομα απο οτι εχω ακουσει δεν ξερουν γιατι το παθαινουν τα παιδακια απλα αυτα που λενε ειναι καπιες συμβουλες που και να τις ακολουθισεις δεν εγινε και τιποτα

GX8ep2.png?RQFIQoe9

ναι καλε συμβουλευτικα ειναι ολα αλλα ενταξει οπως βολευεται το παιδι και εμενα ανασκελα κοιματε και λενε οτι δεν κανει αλλα αφου ετσι κοιματε τι να την κανω !

κατερινα ξεχασα να σε ρωτησω πως τα πατε με τους χυμους?

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Διαφημίσεις

σαν και εμενα εισαι δηλαδη και εσυ χαχχαχαχαχα και εγω ολο λεω να κανω κατι και μετα ξεχνιεμαι τα θυμαμαι αργα το βραδυ και δεν μπορω να τα κανω και την αλλη μερα παλι τα ιδια

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

σαν και εμενα εισαι δηλαδη και εσυ χαχχαχαχαχα και εγω ολο λεω να κανω κατι και μετα ξεχνιεμαι τα θυμαμαι αργα το βραδυ και δεν μπορω να τα κανω και την αλλη μερα παλι τα ιδια

Άστα, μιά από τα ίδια...Και το σκέφτομαι το βράδυ και αγχώνομαι που δεν το έκανα αλλά την άλλη μέρα τα ίδια και πάει λέγοντας...

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...