Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, ZetaK είπε:

Δεν είναι ούτε χρόνο ! 
      και εγώ είμαι 32 ετών! Είχαμε 11 εμβρυα! Σε κάθε προσπάθεια βάζουμε 2 και αυτή είναι η 4η ! 

Κοριτσι μου εχεις τις πιθανοτητες με το μερος σου..! Κριμα μονο που χαλασες τοσες καλες, χωρις να εχει διορθωθει το προβλημα σου. Δεν πειραζει ομως. Όποτε ειναι η σωστη στιγμη να γινει, θα γινει. Εχεις παρα πολλες πιθανοτητες. Θεμα χρονου ειναι. Και οι βλαστοκυστες που εβαλες εχουν πιθανοτητες εννοειται..! Ευχομαι να πανε ολα καλα.. πολυ πολυ συντομα!❤

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Armeli καλώς μας ήρθες...Βλέπω και άλλο νυχτοπούλι στην παρέα ε???Άντε να μεγαλώνει το βραδινό γκρουπ...:D:D Θα σε κάνω κι εγώ add στο fb..

Εμείς είχαμε πάει Βόλο για τσιπουράκι και μεζεδάκια και στο γύρισμο χτύπησα και μια κρέπα με σοκολάτα, πραλίνα μπανάνα και πουράκια...Μμμμμ τέλεια!!!Και μετά το μετανιώνω γιατί πως θα φύγουν τα ρημαδοκιλά, με τις κρέπες???Πάντως κάτι έχασα και είπα να το γιορτάσω...:D:D

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλως σας βρηκα ναι η αληθεια ειναι οτι μου παει η νυχτα ασε που ειναι και ηρεμα .

αυτον τον συνδιασμο με τα πουρακια δεν τον ειχα σκεφτει καλοσ ακουγεται θα τον δοκιμασο (μην μου φυγει θερμιδα και παθω τιποτα).τσιπουρακια ακουω και το παιδι?τα επινε και εκεινο χιχιχι

GX8ep2.png?RQFIQoe9

Διαφημίσεις

εχω ακουσει τα καλητερα για τα τσιπουραδικα του βολου ,ειχε κανει και μια εκπομπη ο Μαμλακησ ολα τα λεφτα

Είναι όντως πολύ ωραία!!!Η μπέμπα κοιμόταν και οι γονείς μπεκροπίναν...:D:D

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

Διαφημίσεις

εμενα κοιματε αργα συνηθως μετα τις 1 αλλα δεν ξυπναει κανονικα εκτος απο σπανιες περιπτωσεις που δεν εχει κοιμηθει καλα και ξυπανει για παιχνιδι αλλα κανονικα θα το παρει σερι αλλες φορες 9 ωρες αλλες 12 εξαρτατε της δουλειες της μαλλον χιχιιχιχιχι

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...