Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

δεν εχει σημασια νατασα μου μας τα ειπες πρωτη τα χρονια πολλα!!!!!!!!χιχιχιχιχιχι!!!!!!!ψιχαλιζει εδω και κανει κρυο!!!!χουχουλιαζω στο κρεβατι με τον μικρο και τωρα ειπα να κανω ενα τσιγαρακι και να δω τι κανετε,εξαρτηση ειναι αυτο το φορουμ....

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Φροσω τι διαιτα ειναι αυτη και εχασες 3 κιλα μεσα σε μια βδομαδα?????????????? γραψε το μυστικο σου ....

Εγω κανω την διαιτα του ανανα (τρωω τα παντα εκτος απο τον ανανα) και δεν εχασα τιποτα γιατι???μαλλον κατι κανω λαθος...

Και εδω ο καιρος ειναι χαλια ολη μερα βρεχει και εχει ψυχρα....

Παρολα αυτα θα βγω σημερα και θα κρατησει την μπεμπα ο αντρουλης μου....θα παμε σε ταβερνα με τα κοριτσια απο την δουλεια να κοψουμε βασιλοπιτα...στειλτε μου την θετικη σας ενεργεια να κερδισω το φλουρι....γιατι οποιος το κερδισει περνει δωροεπιταγη για να ψωνισει απο το μαγαζι!

Διαφημίσεις

μμμμμμμμμμ!!!φροσακι μια χαρα η διαιτα και εις κατωτερα λοιπον!!!το ειπα εγω ρε κοριτσια θα ειμαστε κορμαρες το καλοκαιρι!!!!εγω κανω 3 διαιτες μια δεν με χορταινει χαχαχααχα!!!!(πλακα κανω πειναω και δεν τρωω μπας και χασω)τρωω το μεσημερι και τελος!!!δεν τολμαω να ζυγιστω ειναι ο ερμης αναδρομος και η εκληψη αφηστε μην με παρει απο κατω!!!!ολα καλα ολα ανθηρα!!!!ιωαννα κερδισα εγω το φλουρι φετος και πηρα 200 ευρω απο τον πεθερο....σου στελνω την θετικη μου ενεργειααααααα......αλλαααααααααα αν κερδισεις κερνας......

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

χριστινα και το βραδυ πρεπει να τρωως για να βρισκει ο οργανισμος να κανει καυσεις κατι ελαφρι βεβαια εγω τρωω δημητριακα γιαουρτι καμια σαλατα η τοστ και εγω το εκανα αυτο που κανεις αλλα τζιφος σε εμενα τουλαχιστον δεν λειτουργησε :mad:

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Διαφημίσεις

Κορίτσια, τί λέτε για δίαιτα; Μπράβο σας που μπορείτε και κάνετε δίαιτα! Εγώ δεν μπορώ καθόλου να πειθαρχήσω, τρώω, περισσότερο, απ' ότι κανονικά, ειδικά γλυκά...Μιλάμε για πείνα. Βέβαια πήρα δύο τρία κιλά, σε σχέση με πριν την εγκυμοσύνη, αλλά θα τα πάρω κιάλλα τώρα, καθώς φαίνεται....χιχιχιχι!

9XBrp3.pngGv5Vp3.png

και εγω συνεχεια μπαινω στο πειρασμο π.χ τωρα θελω σοκολατα και μαλλον θα την φαω εχω βρει και καλη δικαιολογια τωρα και θα παω στο περιπτερο να χτυπησω μια σε λιγο

κανω αγωνα δρομου να τελειωσω την εργασια μου ειναι μεχρι την δευτερα εμμμμ καλα να παθω και εγω ειχα τοσες μερες και καθομουν και χαζευα απα τα βλια ξερετε αν εχουν κανει καλη δουλεια και τετοια :D αλλα τωρα τρεχω και δεν προλαβαινω !!!!!!!!!!!!!

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Παααααααααααααλι για κιλά, σήμερα ψώνισα και για μένα τα πήρα όλα πολύ στενά, επίτηδες , Φρόσω μπράβο σου.

Κατερίνα τι εργασία;

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...