Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

Σήμερα δεν μπήκα καθόλου...Η μικρή ξύπνησε στις 2 το μεσημέρι και μετά ήρθε ο Νίκος και μας πήρε να φάμε έξω και να πάμε στα μαγαζιά...Λοιπόν πήγα στα H&M, είχε ωραία πραγματάκια αλλά δεν είχε σε όλα έκπτωση...Άσε που νομίζω πως τα δικά μας επειδή δεν είναι πολύ μεγάλα δεν έχουν την ποικιλία της Αθήνας...Της πήρα πολύ ωραία καλσόν και κάλτσες και γαντάκια και θα ξαναπάω να της πάρω και ρουχαλάκια...Επίσης πήγα στα marasil όπου έχουν καταπληκτικά πράγματα και τα χαν βάλει όλα 50% και της πήρα ένα κόκκινο φουστάνι με πουκαμισάκι και μια πιάστρα καρό κόκκινη με κόκκινο φτερό!!!Καλά θα κάνουμε πάταγο, δεν το συζητώ!!!Και μετά πήγα και στα mothercare και της ψώνισε η πεθερά μου τρία φορμάκια πετσετέ για πρόχειρα και κάτι παπάκια για το μπάνιο...Και μετά πήγα για καφέ με την πεθερά μου και το βράδυ βγήκαμε έξω για φαγητό με κάτι φίλους μας από Αθήνα οπότε πότε να αδειάσω η γυναίκα να μπω???

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

το ματιασαμε το παιδι που κοιματε ευκολα και γρηγορα !!!!!!!!!!

Έλα ντε, δεν ξέρω σήμερα τι την έπιασε και σπάραζε στο κλάμα μόλις την άφηνα κάτω...Τώρα πάλι ψιλοκλαίει αλλά κοιμάται μετά...Με τόσο κλάμα που έριξε είναι ψόφια!!!Ποιός την ξέρει τι έπαθε....Ήταν μια χαρά και ξαφνικά το έπαθε!!!

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

και απορεις γιατι η μικρη σου ηταν ανησυχει λογικο το παιδι ξελογιαστικε!!!!!!!!!!!!ωραια περασες δηλαδη μια γεματη μερα ξερεις ποσο καιρο της ψαχνω κοκκινο φορματακι :-(θελω και εγω εναααααααααααα τα marasil η αληθεια δεν τα σκεφτηκα καθολου λες να τα επισκευτω και εγω?μαλλον!!!!!!

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Διαφημίσεις

Έλα ντε, δεν ξέρω σήμερα τι την έπιασε και σπάραζε στο κλάμα μόλις την άφηνα κάτω...Τώρα πάλι ψιλοκλαίει αλλά κοιμάται μετά...Με τόσο κλάμα που έριξε είναι ψόφια!!!Ποιός την ξέρει τι έπαθε....Ήταν μια χαρά και ξαφνικά το έπαθε!!!

θα βλεπανε το κουκλακι σου μαλλον ολοι καλα καλα !!!!!!!!!!!!!!

και απορεις γιατι η μικρη σου ηταν ανησυχει λογικο το παιδι ξελογιαστικε!!!!!!!!!!!!ωραια περασες δηλαδη μια γεματη μερα ξερεις ποσο καιρο της ψαχνω κοκκινο φορματακι :-(θελω και εγω εναααααααααααα τα marasil η αληθεια δεν τα σκεφτηκα καθολου λες να τα επισκευτω και εγω?μαλλον!!!!!!

Την μικρή δεν την είχα μαζί μου συνέχεια, αφού πήγαμε για φαγητό το μεσημέρι και στα H&M και marasil μετά την πήγα στο πεθερό μου και την κράτησαν με τον άντρα μου και βγήκα με την πεθερά μου για ψώνια...Στο marasil να πας, έχει καταπληκτικά πράγματα!!!!Το φορεματάκι που της πήρα ήταν σούπερ και είχε και κάτι κόκκινα λουστρίνια και ένα φοβερό καλσόν και θα πάω να της τα πάρω!!!Επίσης θα περιμένω λίγο μπας και κατεβάσει και άλλο τις τιμές γιατί στάμπαρα κάτι πολύ ωραία ρουχαλάκια και θα πάω να σκάσω καμιά κατοστάρα μου φαίνεται...

Την μικρή δεν την είχα μαζί μου συνέχεια, αφού πήγαμε για φαγητό το μεσημέρι και στα H&M και marasil μετά την πήγα στο πεθερό μου και την κράτησαν με τον άντρα μου και βγήκα με την πεθερά μου για ψώνια...Στο marasil να πας, έχει καταπληκτικά πράγματα!!!!Το φορεματάκι που της πήρα ήταν σούπερ και είχε και κάτι κόκκινα λουστρίνια και ένα φοβερό καλσόν και θα πάω να της τα πάρω!!!Επίσης θα περιμένω λίγο μπας και κατεβάσει και άλλο τις τιμές γιατί στάμπαρα κάτι πολύ ωραία ρουχαλάκια και θα πάω να σκάσω καμιά κατοστάρα μου φαίνεται...

ναι θα παω!!!!!!!!πωπω πως με ξεσηκωσες τωρα και εχω ενα μικρο θεμα με τα ρουχα οποτε πανε τα λεφτακια μου παλι αλλα χαλαλι της !!!!!!!!!!!!!!!

Θα τρελλαθώ με αυτό το παιδί μου φαίνεται!!!Τώρα είναι ξύπνια και κάνει κάτι γέλια λες και δεν συμβαίνει τίποτα!!!!

η μερα της δικιας σου ειναι σημερα εμενα ηταν χθες κανε της ενα ζεστο γλατακι να ηρεμησει

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...