Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αχ Νατασούλα μου σε καταλαβαίνω...Είναι ζόρικα πολύ τα πράγματα με τις ιώσεις και καλά έκανες πιστεύω που τον κράτησες σπίτι αν και για σένα είναι λίγο πιο κουραστικό αυτό!!!Κι εμένα μια δυο φορές η μικρή μου γκρίνιαζε όλη μέρα κι δεν μπορούσα να κάνω τίποτα αν δεν ερχόταν ο μπαμπάς της να την κρατήσει για λίγο για να κάνω καμιά δουλειά..Οπότε υπομονή μόνο μπορούμε να κάνουμε οπώς λέει και η Φρόσω..

Το κακό είναι ότι ο Στέλιος φέυγη 6 το πρωϊ και γυρνάει 12 το βραδύ το μεσημέρη έρχεται για μια ωρίτσα αλλά προτιμώ να τον δώ, απο υπομονή άλο τίποτα.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

νατασουλα να χαιρεσαι τον αντρα σου!!!!!!!!!!!!

Χρηστινάκι σ΄ευχαριστώ πολύ να είσαι καλά........

Όσο για τον ύπνο έχει τύχη να φωνάξω ή την μαμά μου ή την αδερφή μου για να κάνω δούλειές που δεν μπορώ να της κάνω με το μωρό, αυτός να κάνει ύπνο λες και έσκαβε και μολίς φέυγουν να ξυπνάει φρεσκαδούρας. Όταν είμαι μόνη κοιμάται μόνο αν είναι επάνω μου.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Σας ευχαριστω πολυ η αληθεια ειναι πως ησυχασα λιγακι γιατι εδω μου λενε απιστευτα πραγματα και οχι μεγαλοι οπωσ η μαμα μου αλλα κοπελεσ που εχουν γεννησει προσφατα οπως να μην τησ δινω το βραδυ γαλα και να την αφηνω να κλαει μονη στο κρεββατι της και καποια στιγμη θα βαρεθει και θα συνηθησει να κοιματε. Εννοειετε πωσ δεν εχω κανει κατι τετοιο και ουτε ειχα σκοπο να κανω δεν μπορω και δεν μπορω να καταλαβω για ποιο λογο θα πρεπει να κανω ενα μωρο να υποφερει.Σας ευχαριστω και παλι

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Διαφημίσεις

ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΜΑΘΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΕΝΑ ΣΤΑΝΤΑΡ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΖΩ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΑΠΟ ΤΗΣ 11 ΩΣ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΡΩΙ

:D:D:D:D:D καλέ ποιο παιδί το κάνει αυτό για να πω μπράβο; Μην ακούτε μακακίες. Όλες μετά από κάποια χρόνια είναι ειδήμονες (νομίζω πώς το σκότωσα λιγάκι).

Στέλλα χρόνια πολλά, Νατάσα να χαίρεσαι τον άνδρα σου, joannakip ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.

Όσες έχουν πρόβλημα με το γεγονός ότι το μωρό κοιμάται μόνο στην αγκαλιά τους μπορούν να δοκιμάσουν δύο λύσεις (επιτυχώς δοκιμασμένες από μένα). Η μία είναι όταν το μωρό κοιμηθεί βαθειά να το βάλετε όχι στην κούνια αλλά στο ρηλάξ που μιμείται την αγκαλιά. Τουλάχιστον θα μπορέσετε να πάτε μια τουαλέτα. Δεύτερον στο καρότσι και αν πάει να ξυπνήσει να το κουνήσετε ελαφρά. Θα μάθει βέβαια καροτσάτο αλλά και πάλι είναι καλύτερο από την αγκαλιά.

Χριστίνα πραγματικά τα μωρά δουλεύουν με ραντάρ. Εγώ μια μέρα τους είχα στα ρηλάξ και κοιμούνταν, σηκωνόμουν από τον καναπέ, προχωρούσα και μόλις έφτανα στην κουζίνα άρχιζαν και οι 2 συναυλία (κλάμα dolby souround στέρεο) (πάλι το σκότωσα). Μόλις γυρνούσα με έβλεπαν και κοιμούνταν. Χαχα είχε πολύ πλάκα!

Κατερίνες και Στελλιτσα, χρόνια σας πολλά!!!

Κατερίνα (astarti), ευχαριστώ για τα καλα σου λογια!!!

Μπουλίτσα και εγω το βραδυ αφηνω ενα απαλο φως και ετσι κοιμομαστε. Ετσι και να θελω να τον αλλαξω ή να θηλασω να μπορω να βλεπω και επισης αυτος να συνηθιζει στο βραδυνο υπνο. (λεμε τωρα)

Παντως ειναι νωρις ακομα για να επιβαλλουμε προγραμμα. Οποιος το λεει, λεει βλακειες, τα μωρα μας ειναι μικρα για προγραμμα, εχους δικους τους ρυθμους.

Μπορει να ειναι κουραστικο, αλλα αν δεν μας αρεσε, ας μην καναμε μωρα!!! Θελει και υπομονη και θυσιες. Εγω τοσες μερες σας γραφω με το μωρο στο ενα χερι να θηλαζει ή νσα κοιμαται, και γραφω με το αλλο, για αυτο δεν βαζω τονους :D Ευτυχως με βοηθαει και ο αντρας μου που μαγειρευει και καθαριζει μετα την δουλεια.

Οταν θα επιστρεψω και εγω τον γεναρη στην δουλεια μου θα εχουμε προβλημα, διοτι θα πρεπει να προσαρμοσω το ωραριο μου αντιθετα απο του αντρα μου, για να κραταμε εναλλαξ το μωρο. Δεν γινεται ομως αλλιως, αλλα δεν θελουμε να μας το κρατανε και αλλοι πχ γιαγιαδες...θα δουμε...

φιλακια κοριτσακια!!!

Διαφημίσεις

κοριτσακια μου,σημερα ανακαλυψα οτι ο μπεμπης μου βγαζει γαλα απο το στηθος του!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ναι ναι το διαβασα σε ενα βιβλιο οτι τα μωρα επιρεαζονται απο τις ορμονες της μαμας!!!αν παλι ξερετε κατι πανω στο θεμα να μου πειτε θα σας ημουν υποχρεη.....φιλακια!!

τενια και εγω μια απο τα ιδια δεν θελω γιαγιαδες κτλ οποτε οπως στρωσαμε θα κοιμηθουμε....για ολα υπαρχει λυση!!!εγω θα παω για δουλεια το ιουνιο ή ιουλιο και θα τον παρω μαζι μου στο σχολειο που δουλευω!!

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

Πώς ρε Χριστινα θα τον παρεις μαζί σου? εισαι δασκαλα? Αν γινεται αυτο, θα είναι τελειο!!!να τον εχεις διπλα σου τι καλα!

Πολυ θα ηθελα και εγω, αλλα δεν πολυλεει να τον εχω μεσα στο ιατρειο με τοσα φαρμακα, σκετο δηλητηριο...

Χριστινα μην αγχωνεσαι. Μου το ειχε πει ο παιδιατρος οτι μπορει να συμβει. Ειναι φυσιολογικο. Τα κοριτσακια μπορει να έχουν λιγο αίμα!!! Δεν ειναι πρόβλημα. Οταν θα του φύγουν τα σπυρακια θα έχει καθαρίσει από τις ορμόνες σου και δεν θα έχει γαλατακι.

αχ ρε στελλιτσα παντα πρωτη στις απαντησεις σου!!!να σαι καλα δεν ανησυχησα ιδιαιτερα αλλα παντα η γνωμη σας μετραει!!εισαι αστερι στελλα!!!!

αληθεια τα μωρα σας που μοιαζουν???εσενα στελλιτσα αν και δεν ξερω τον αντρα σου νομιζω πως σου μοιαζει!

εμενα εχει την μυτη μου (παλι καλα) αλλα νομιζω οτι μοιαζει στον αντωνη εχει το αγριο του συν οτι οποιος του το λεει χαιρεται οποτε χαιρομαι και εγω!!

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...