Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καταρχην καλημέρα, μολις γύρισα απο το ΙΚΕΑ.. πάνε 250 ευρω... και καθισα να σας διαβάσω, να ξεκουραστώ, για να φυγω για κέντρο Αθήνα...

Περισυ που πήγα Αμστερνταμ μέτρησα 5-6 H&M και άλλα τόσα Ζαρα.

Στο κέντρο της Αθήνας εχει 4 μαζεμένα, στην Αιόλου, στην Σταδίου, στην Ερμού και στην Κολωκοτρώνη!!!

Εδώ έχει μπολικα. Με βολευει το athens hearts. Ψωνίζει καμια από εκει να κανονισουμε καφε?

Στελλα να κανονισουμε ενα καφεδάκι!!! Ειμαι λιγο μακρυά, αλλα πάω καμια φορά!!!

καλημερα κοριτσακια μου!!!!

κατγουμαν που παντρευτηκες σε ποια εκκλησια?εγω πατησια εμενα στην αθηνα κοντα στην αγιου μελετιου!!!

εμενα τερμα Πατησίων, παντρευτηκα στην Αγια Βαρβάρα, στο σταθμο του τρενου Ανω Πατησια.

Μιχάλης 15/10/04, Μπέμπα 15/10/09

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πηρα πουπουλένια παπλώματα για μένα και τον μιχάλη, μαξιλάρια, παπλωματοθήκες, και διαφορα σκατολοίδια και μπαταρίες που παρεπιμπτώντος ειναι πολύ καλές (τσεκαρισμένο)

Μιχάλης 15/10/04, Μπέμπα 15/10/09

Διαφημίσεις

μολις εφαγα και πρηστικα και ποιος φταιε γι αυτο η χριστινα ναι η χριστινα ειπε για τα καλαμαρια και μου ζητουσε ο αντρας και εκανα σημερα με μπακαλιαρο κολοκυθοκεφτεδες α και σκορδαλια και πατατες παει η διαιτα!!!!!!!!!!!!τωρα παμε για καφε θα τα πουμε μετα

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Στελιτσα καλα ψωνια.........πολυ μαρεσει να παω σουπερ..καθε φορα που παω χαζευω με τις ωρες παρε και καμια σοκολατα για μενα που την λειγουρευτηκα....(την σκοτωσα μαλλον την λεξη) Ρε κοριτσια σημερα η μικρη μου κοιματε ολη μερα μονο για φαι σηκωνετε λετε να ειναι παρενεργεια απο το χθεσινο εμβολιο????

Διαφημίσεις

εμεις ειχαμε μπαρμπεκιου σημερα εφαγα πολυ παει η διαιτα......:rolleyes:

και εμενα Χριστινα ο αντρας μου πηρε 2ωρη αδεια (ετσι με παρακαλαει για να φυγει) και πηγε στο κυνηγι για παπιες γυρω στις 7 θα ερθει..... εγω ομως αυριο βραδυ θα του αφησω την μικρη και θα βγω σε ταβερνα με τα κοριτσια απο την δουλεια για να κοψουμε την βασιλοπιτα.... ειναι το ανταλλαγμα για να τον αφησω να παει χωρις γκρινια....:lol::lol:

εμεις εδω εχουμε λιντλ βεροπουλο και μαρινοπουλο!!ψωνιζω και απο τα 3!!!!!

μολις εφτιαξα μακαρονια καρμποναρα στον φουρνο επειδη τρελαινεται ο αντωνης και αν και του ειπα οτι η μαμα μου εκανε ρεβυθια και ειπε θα φαει τον λυπηθηκα και ειπα να του κανω κατι χορταστικο!!!ασε ρε ιωαννα επαψα να γκρινιαζω για το ψαρεμα...παλι καλα που ειναι αυτο το χομπι του και δεν ειναι τπτ αλλο χαρτια καφενεια και τετοια!!!

ο μικρος μου καθεται στο ριλαξ και ειναι πολυ καλο παιδακι!

εκατσα και εγω και του εφτιαξα ολα τα ρουχαλακια του στα συρταρια ανα ηλικια και εβγαλα αυτα που δεν του κανουν πια!!!πολλα ρουχα και ο κακομοιρης αμφιβαλω αν θα τα φορεσει ολα αυτα!!!!και εχω σιδεροοοοοοοοοοοοοοοοοο το οποιο θα βαλω μεθαυριο που ειναι παλι ρεπο ο αντωνης!!!εκτος αν ερθει η μαμα καμια βολτα και κλαφτω λιγο κι τα σιδερωσει!!!!

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

α καλη εισαι εσυ κλαιγεσε και στα σηδερωνει η μαμα σου ε?

και εγω πλεον δεν πολυγκρινιαζω οπως λες καλυτερα αυτο το χομπι παρα καφετεριες και τετοια .....μονο αν το παρακανει τον απειλω οτι θα του παρω το παιδι και θα φυγω για πλακα του το λεω βεβαια και με αστειο τροπο...ενταξει δεν εχω παραπονο και αυτος κραταει το μωρο για να βγω αν θελω με τα κοριτσια και στο σπιτι με βοηθαει οποτε το αξιζει να ξεσκαει λιγο...

εμεις εχουμε αρκετα μεγαλα και επωνυμα σουπερ αλλα τα περισσοτερα τα παιρνω απο το LIDL αφου εκει δουλευω οποτε απο εκει τα περνω και εκει τα αφηνω χιχιχι ειδικα απο τοτε που εβαλε και επωνυμα προιοντα λιγα πραγματα περνω απο αλλου... το μονο κακο ειναι οτι δεν μπορω να δωσω τα κουπονια που στελνουν οι εταιρειες για πανες κτλπ...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...