Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

φροσω μου λες χαζομαρες!!!!το παιδακι σου ηταν φως φαναρι οτι ηταν και ειναι μια χαρα!!!βεβαια σε καταλαβαινω που τρελαινεσαι αλλα τωρα πιααααααααα χαλαρααααααααααααααα!!!!!!!!!!!παιδαρους θα εχουμε!!!!!!!!

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

Διαφημίσεις

Γεια χαρά μαμάδες και μπεμπάκια!

Αχ, δεν σας προλαβαίνω, εσείς γράφετε και τη νύχτα! Μπράβο σας, αντοχές!

Εγώ δεν αντέχω και κοιμάμαι από τις 11 και ξυπνάω κατά τις 5 για ένα γεύμα και μετά στις 7 που φέυγει και ο άντρας μου για τη δουλειά... Ευτυχώς ο μπέμπης κοιμάται τη νύχτα με ένα διάλειμμα στις 5! Αυτό μας έλειπε, δεν κοιμάται τη μέρα, τουλάχιστον να κοιμάται τη νύχτα!

Τι να πρωτοπώ; Δεν σας προλαβαίνω... Εγώ με τον άντρα μου γνωριστήκαμε το 2001, παντρευτήκαμε το 2006... αυτά! Στο γάμο μας, στο αγαπημένο μου νησάκι, το χωριό της μαμάς, δεν είχαμε ιδιαίτερα ευτράπελα. Τραπέζι έξω σε μία ταβερνούλα, το μόνο είναι ότι ήταν σχετικά μικρή η πίστα και όταν μπήκαν όλοι για χορό, δεν χωράγαμε και πατούσε ο ένας τον άλλο! Ήταν όμως συγγενής ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας και δεν μπορούσαμε να πάμε αλλού! Ωραία πάντως ήταν...

Άλλο θέμα, τώρα, άσχετο! Αν σας χαλάσει κάποια συσκευή της AVENT να ξέρετε ότι είναι πολιτική της εταιρείας, να σας ανταλλάσσει την χαλασμάνη με την παλιά. Εντάξει, δεν είπαμε να την σπάσετε και να θέλετε νέα, αλλά σε περίπτωση που παρουσιάσει προβληματάκι! Μου το είπαν στην ΑVENT που πήρα τηλέφωνο, έπρεπε βέβαια να το επιστρέψω στην MOthercare που το αγόρασα, αλλά η MOthercare δεν το ήξερε ότι αυτή ήταν η πολιτική της Αvent. Τέλος πάντων, επικοινώνησαν τηλεφωνικά και το πρόβλημα λύθηκε.

Επίσης μια και μιλάμε για συσκευές, μου είπε μια φίλη ότι υπάρχει μία συσκευή της Avent που βράζει και κόβει τα φαγητά και είναι πολύ χρήσιμη, όχι για τώρα, βέβαια, για αργότερα, όταν τα μωράκια μας τρώνε φαγητά...Εγώ δεν την έχω δει, απλά σας το λέω, να μην το ξεχάσω αργότερα...

Αχ, μια και λέμε για αυτοκίνητα, πρέπει να ανανεώσω την ασφάλεια! Όλο και κάτι προκύπτει, μια τέλη κυκλοφορίας, μια ασφάλιστρα....

Απορρυπαντικό μιας και το αναφέρατε χρησιμοποιώ Proderm υγρό και καμιά φορά Περσίλ σκόνη, αν και το δεύτερο είναι πιο σκληρό. Μαλακτικό δεν χρησιμοποιώ.

Τι άλλο; Α, ναι, δεν έχω αδιαθετήσει ακόμα. Ίσως είναι που θηλάζω!

Μία άλλη φίλη μου πάντως έμεινε πολύ γρήγορα έγκυος, δηλαδή γέννησε Απρίλιο με καισαρική και τώρα είναι στον 4ο! Έχω ακούσει ότι με καισαρική καλό είναι να περιμένεις για το δεύτερο παιδάκι... ή μήπως είναι υπερβολικά αυτά;Πάντως και ο γυναικολόγος μου μου είπε στις 40 ημέρες, οκ η μήτρα, άντε τώρα και για το δεύτερο... κι εγώ έμεινα, τι μου λέει αυτός;;;;; Τόσο γρήγορα; Τί να πω;

Anyway, χαίρομαι που τα μωράκια μας είναι όλα καλά! Πολλά φιλιά σε όλα τα μωράκια!

Κορίτσια σόρρυ αν σας ζαλίζω με τα μεγάλα μηνύματα, αλλά θέλω να τα πω όλα, δεν μπαίνω τόσο συχνά και σας χάνω:-P

9XBrp3.pngGv5Vp3.png

αχ γράφετε πάρα πολλά σε 1 μέρα, δεν τα προλαβαίνω όλα!!!

Ιωάννα χρόνια πολλά και ευτυχισμένα!!!!

Παω να μαζεψω γάλα με το θηλαστρο, γιατί το απογευμα έχω δουλειά! Ελπίζω να έχω τπτ...

Να κάνω και ένα μπανάκι, που έχω βρωμίσει πια!

Διαφημίσεις

εμενα ο καλος μου ηρθε μολις ειχε παει να κανει κατι δουλειες!!!!!!!!!!!!!και εφυγε παλι...παει για ψαρεμα,μην τα παρω τωρα!!!!!!!!!!!!!θελω να κανω δουλειες και δεν μπορω!!!!!τα νευρα μου!!!

και εγω οδηγαω αλλωστε εδω αν δεν οδηγεις την πατησες!!!!!!!!!!

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...