Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

- 1. Γεωγραφικός: Εδώ ! Εδώ ! Ή Εκεί ! Εκεί !

- 2. Θρησκευτικός: Θεέ μου !!!

- 3. Αυτοκτονίας: Πεθαίνω !!!!!!

- 4. Δολοφονίας: Αν σταματήσεις, σε σκότωσα !!!

- 5. Θετικός: Ναι ! Ναι ! Ναι ! Ναι ! Ναι !

- 6. Αρνητικός: Όχι ! Όχι ! Όχι ! Όχι ! Όχι !

- 7. Στιγμιαίος: Τώρα ! τώρα ! τώρα !

- 8. Επίπονος: Ωχχχ ! αχχχχχχ ! Ωχχχ !

- 9. Οργασμός του τρόπου 1: Πιο γρήγορα ! Πιο γρήγορα !

- 10. Οργασμός του τρόπου 2: Πιο δυνατά ! Πιο δυνατά !

- 11. Επεξηγηματικός: Έτσι ! Έτσι ! Έτσι !

- 12. Επιβεβαιωτικός: Αυτό είναι ! Αυτό είναι !

- 13. Μαραθώνιος: Φτάνω !! Φτάνω !!

- 14. Τελειωτικός: Τελειώνω !! Τελειώνω !!

- 15. Οργασμός της αγελάδας: Μμμμμμμμμμμμμμμμμμμ

- 16. Οργασμός της πάπιας: Α-παπα παπα-παπα !!

- 17. Οιδιπόδειος: Τι σου κάνω, μάνα μου !

- 18. Πατρικός: Παιδί μου !!!

- 19. Ο οργασμός του μαμάκια: Μάνα μου, ώχου, μάνα μου !!

- 20. Ο οργασμός του ανοιχτοχέρη: Πάρτα !!!

- 21. Ο οργασμός της Νατάσας: Αχ Κώστα-Κώστα

- 22. Ο οργασμός του κάμπινγκ: .....( για να μην σ' ακούσουν από τις διπλανές σκηνές)

- 23. Οργασμός παντρεμένων: Το ταβάνι θέλει βάψιμο Γιώργοοοοοοο !

- 24. Οργασμός της μοδίστρας: Σκίσε με !

- 25. Οργασμός του πλεονέκτη: Κι άλλο !! Κι άλλο !!

- 26. Οργασμός της θρησκευόμενης: Άη-Γιώργη μου !! Καβαλάρη μου !!!

- 27. Οργασμός του γιατρού: Πάρτα, μωρή άρρωστη !!

- 28. Οργασμός της βρεφονηπιοκόμου: Μωράκι μου,..Μωράκι μου !!

- 29. Οργασμός του ανασφαλή: Σ' αρέσει; Ε; Σ' αρέσει;

- 30. Οργασμός του περίεργου: Τι σου κάνω; Πες, τι σου κάνω;

- 31. Οργασμός της ψυχρής: Λιώνω !!!

- 32. Οργασμός της ψεύτρας: Τελείωσες καρδούλα μου ; Αχ, αχ κι εγώ

- 33. Οργασμός του ψυχιάτρου: Με τρελαίνεις !!

- 34. Οργασμός του G.P.S.: Πιο πάνω.πιο πάνω.πιο δεξιά. Εκεί, εκεί ανάμεσα !!

- 35. Οργασμός της ανοργασμικής: Τελείωσες; Μπορούμε τώρα να συζητήσουμε λίγο σοβαρά για τη σχέση μας;

- 36. Βλάχικος οργασμός: Οη,Οη, μάνα μ' !!!

- 37. Κρητικός οργασμός: Ωφού !! Ίντα μου κάνεις και με κουζουλαίνεις...

Πολύ καλό!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσακια μου!!!!

φροσω δεν εχεις ιδεα ποσο χαρηκα που και ιατρικα δεν εχει κατι ο μικρος σου!!ειμαι σιγουρη οτι εχασες την γη κατω απ τα ποδια σου!!σκεφτηκα τον εαυτο μου στην θεση σου και βουρκωσα(σπανιο για μενα)

κατγουμαν που παντρευτηκες σε ποια εκκλησια?εγω πατησια εμενα στην αθηνα κοντα στην αγιου μελετιου!!!

ΚΑΙ..........ΙΩΑΝΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΧΡΟΝΑΙ ΠΟΛΛΑ !!!!!!!!!!!ΜΕΓΑΛΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙς ΜΕ ΜΑΥΡΑ ΜΑΛΛΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΑΜΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΥ ΤΗς ΚΑΡΔΙΑς ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!1

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

Καλημέρα!!!!!!!!

Ιωάννα να τα εκατοστήσεις και να χαίρεσαι την κορούλα σου!

Κορίτσια ευχαριστώ που με σκεφτήκατε. Δεν φαντάζεστε τί πέρασα. Σκεφτόμουν ότι θα είχα έναν λεβέντη 2 μέτρα και θα είχε νοητικό πρόβλημα και :-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(.

Εγώ με τον άνδρα μου γνωριζομαι από το 1997 αλλά δεν είχαμε σχέση. Όταν γνωριστήκαμε είχαμε άλλες σχέσεις και είμασταν μόνο φίλοι. Στην πορεία εξελίχθηκε το πράγμα. Τα φτιάξαμε πρωταπριλιά του 2000, αρραβωνιαστήκαμε το 2003 και 19 ιουνίου 2004 μέσα στους Ολυμπιακούς παντρευτήκαμε.

Στο γάμο δεν είχαμε ευτράπελα μια που είμαι τελειομανής στην οργάνωση, το μόνο που θυμάμαι είναι ότι ο παπάς φορούσε γυαλιά ηλίου (έγινε έξω ο γάμος, έχω και φωτό στο fb) κι ότι ήταν λίγο λούγκρα και την έπεφτε στον Αντώνη :confused:. Σταματούσε το μυστήριο και τον ρώταγε διάφορα και πέταγε ατάκες. Σε κάποια φάση του λέει: δεν αφήνουμε το γάμο να πάμε σε ένα μπαράκι εδώ πιο κάτω:confused::confused::confused:.

Α επίσης οι κουμπάροι μας είναι κοντούληδες εμείς ψηλούληδες και δεν έφταναν να μας στεφανώσουν και σκύβαμε :lol::lol::lol::lol:. Στο χορό του Ησαϊα ο κουμπάρος κρατούσε τα στέφανα και πήγαμε να πάθουμε λουμπάγκο. Γελούσαν όλοι, ο κουμπάρος :oops::oops: έλεγε συνέχεια μα είναι ντερέκια κι ο παπάς πήγαινε...χορεύοντας και στο τέλος έκανε και ένα τσάκισμα της μέσης :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Αυτόν τον παπά όλοι τον θυμούνται και γελάνε.

Διαφημίσεις

συγνώμη αλλα στη Λαρισα εχει δυο Η&Μ;;;; super!!!!!!!!!!!!!

εμενα προσωπικά μ'αρεσουν πάρα, μα πάρα πολύ τα παιδικά του και τα μωρουδιακά του!!!

Εχει κατι tshirts για μωρα που γραφουν... απίστευτες ατάκες!!!

βασικά εχει ρουχαλάκια που ειναι σαν να ειναι μεγάλα παιδιά, που ξεφευγουν απο το bebe και ειναι super duper!!!

Περισυ που πήγα Αμστερνταμ μέτρησα 5-6 H&M και άλλα τόσα Ζαρα.

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...