Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

συγνώμη αλλα στη Λαρισα εχει δυο Η&Μ;;;; super!!!!!!!!!!!!!

εμενα προσωπικά μ'αρεσουν πάρα, μα πάρα πολύ τα παιδικά του και τα μωρουδιακά του!!!

Εχει κατι tshirts για μωρα που γραφουν... απίστευτες ατάκες!!!

βασικά εχει ρουχαλάκια που ειναι σαν να ειναι μεγάλα παιδιά, που ξεφευγουν απο το bebe και ειναι super duper!!!

Μιχάλης 15/10/04, Μπέμπα 15/10/09

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

συγνώμη αλλα στη Λαρισα εχει δυο Η&Μ;;;; super!!!!!!!!!!!!!

εμενα προσωπικά μ'αρεσουν πάρα, μα πάρα πολύ τα παιδικά του και τα μωρουδιακά του!!!

Εχει κατι tshirts για μωρα που γραφουν... απίστευτες ατάκες!!!

βασικά εχει ρουχαλάκια που ειναι σαν να ειναι μεγάλα παιδιά, που ξεφευγουν απο το bebe και ειναι super duper!!!

Ναι, δύο έχει!!Ένα στο κέντρο και άλλο ένα μέσα στο εμπορικό Pantheon Plaza.Μου είχαν φέρει δώρο στη μικρή ένα ωραίο τζην φουστανάκι με μια ασορτί λευκή ζακετούλα...Βέβαια είναι για 18 μηνών, δηλαδή για του χρόνου αλλά τα κράτησα γιατί μου άρεσαν πολύ...Λέω αύριο λοιπόν να πάω στο εμπορικό για να δω και παιδικά γιατί του κέντρου δεν είχε...

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

Εννοείται!!!!!Δεν μπορώ να διανοηθώ την ζωή μου χωρίς αμάξι!!!!

Εγω οδηγω τα τελευταία 3 χρόνια και αναρωρωτιέμαι πως ζούσα και τι εκανα χωρις αυτοκίνητο!!!!

Ασε που τώρα πουλήσαμε το μεγάλο και ψάχνουμε για άλλο και εχουμε μεινει με το μικρό και ενα παπάκι, και τωρα που βρέχει μου παίρνει ο αντωνης το αυτοκινητο μου και τρελαίνομαι, ξερωντας οτι δεν εχω πουθενα να πάω, μου βγαίναι κάπως οτι τωρα δεν μπορω να πάω κάπου!!!

Διαφημίσεις

Εγω οδηγω τα τελευταία 3 χρόνια και αναρωρωτιέμαι πως ζούσα και τι εκανα χωρις αυτοκίνητο!!!!

Ασε που τώρα πουλήσαμε το μεγάλο και ψάχνουμε για άλλο και εχουμε μεινει με το μικρό και ενα παπάκι, και τωρα που βρέχει μου παίρνει ο αντωνης το αυτοκινητο μου και τρελαίνομαι, ξερωντας οτι δεν εχω πουθενα να πάω, μου βγαίναι κάπως οτι τωρα δεν μπορω να πάω κάπου!!!

Κι εγώ αυτό αναρωτιέμαι καμιά φορά, πως ζούσα χωρίς το αμαξάκι μου????Τώρα πάω όπου θέλω και δεν εξαρτώμαι από κανένα ούτε να με πάει ούτε να με φέρει!!!Εγώ δουλεύω στην Καλλιθέα και έμενα Πετρούπολη πριν παντρευτώ και μετά Νέο Ηράκλειο και μετά Περισσό...Πριν πάρω το αμάξι χρησιμοποιούσα συγκοινωνίες και έκανα ώρα και για να πάω και να έρθω, άσε την ταλαιπωρία, το στριμωξίδι και την βρώμα στα λεωφορεία ιδίως...Μετά έκανα πάλι μία ώρα στην εθνική με το αμάξι αλλά τουλάχιστον πήγαινα άνετα!!!Μιλάμε τώρα έχω να μπω σε μετρό και ηλεκτρικό και λεωφορεία κάτι αιώνες!!!!

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

Οδηγούσα μεχρι και μία μέρα πριν γεννησω!!! και το ξαναπήρα 2 εβδομάδες αφου γεννησα!

Ακριβώς το ίδιο!!!!Σάββατο γέννησα και την Παρασκευή οδηγούσα κανονικότατα και μετά παρόλο που είχα κάνει καισαρική το πήρα στις 20 μέρες!!!!

Κι εγώ αυτό αναρωτιέμαι καμιά φορά, πως ζούσα χωρίς το αμαξάκι μου????Τώρα πάω όπου θέλω και δεν εξαρτώμαι από κανένα ούτε να με πάει ούτε να με φέρει!!!Εγώ δουλεύω στην Καλλιθέα και έμενα Πετρούπολη πριν παντρευτώ και μετά Νέο Ηράκλειο και μετά Περισσό...Πριν πάρω το αμάξι χρησιμοποιούσα συγκοινωνίες και έκανα ώρα και για να πάω και να έρθω, άσε την ταλαιπωρία, το στριμωξίδι και την βρώμα στα λεωφορεία ιδίως...Μετά έκανα πάλι μία ώρα στην εθνική με το αμάξι αλλά τουλάχιστον πήγαινα άνετα!!!Μιλάμε τώρα έχω να μπω σε μετρό και ηλεκτρικό και λεωφορεία κάτι αιώνες!!!!

εγω γενκά χρησιμοποιώ συγκοινωνία, και αυριο στην Αθήνα με το τρένο θα πάω!!!

Κοιτα να δεις τώρα, εγω εμενα τερμα Πατησίων οταν παντρευτηκα μετακομίσαμε Κηπούπολη (δίπλα στην Πετρούπολη) και οταν αποφασισαμε να κάνουμε παιδι για να εχουμε βοήθεια γυρισαμε και μένουμε στη Νέα Χαλκηδόνα πολύ κοντά στον Περισσό!!!

εγω γενκά χρησιμοποιώ συγκοινωνία, και αυριο στην Αθήνα με το τρένο θα πάω!!!

Κοιτα να δεις τώρα, εγω εμενα τερμα Πατησίων οταν παντρευτηκα μετακομίσαμε Κηπούπολη (δίπλα στην Πετρούπολη) και οταν αποφασισαμε να κάνουμε παιδι για να εχουμε βοήθεια γυρισαμε και μένουμε στη Νέα Χαλκηδόνα πολύ κοντά στον Περισσό!!!

Έλα ντε, κοίτα σύμπτωση!!!Εμένα έχουν τα πεθερικά μου σπίτι στον Περισσό και μας το είχαν δώσει και μέναμε...Η Χαλκηδόνα είναι δίπλα!!!Πηγαίνεις Νέα Ιωνία για ψώνια???Εγώ εκεί πήγαινα...

Διαφημίσεις

πηγαινα παλιά, τωρα με τη δουλειά που ειναι στο κέντρο, εχω βολευτει το κέντρο αλλα τώρα με το αυτοκίνητο αλλωνίζω!!! στις εκπτώσεις του Αυγουστου 7μηνων εγκυος εβγαινα εθνική και πήγαινα στο Athens Heart σε αλλο Η&Μ να δω εκει τι προσφορες αλλες έχει!!!

Μη ξεχάσεις οτι την τελευταία εβδομάδα των εκπτώσεων κανει 50% στις τιμές των εκπτώσεων!!! Πήρα μπουφάνα απο 40 το πήγε 15 και εγω το πήρα 7,5!!!

και παντελονια τζην απο 20 τα πήγε 5 και εγω τα πήρα 2,5!!!!!

Μ'αρεσει που μου ειπε ο αντρας μου οτι θα ξενυχτίσω και του λέω, οχι μωρε 5 λεπτάκια θα κάτσω!!!

Αντε πάω να την κάνω και εγω πολλά φιλια!

πηγαινα παλιά, τωρα με τη δουλειά που ειναι στο κέντρο, εχω βολευτει το κέντρο αλλα τώρα με το αυτοκίνητο αλλωνίζω!!! στις εκπτώσεις του Αυγουστου 7μηνων εγκυος εβγαινα εθνική και πήγαινα στο Athens Heart σε αλλο Η&Μ να δω εκει τι προσφορες αλλες έχει!!!

Μη ξεχάσεις οτι την τελευταία εβδομάδα των εκπτώσεων κανει 50% στις τιμές των εκπτώσεων!!! Πήρα μπουφάνα απο 40 το πήγε 15 και εγω το πήρα 7,5!!!

και παντελονια τζην απο 20 τα πήγε 5 και εγω τα πήρα 2,5!!!!!

Μ'αρεσει που μου ειπε ο αντρας μου οτι θα ξενυχτίσω και του λέω, οχι μωρε 5 λεπτάκια θα κάτσω!!!

Αντε πάω να την κάνω και εγω πολλά φιλια!

Καληνύχτα Κατερινιώ....Κι εγώ σιγά σιγά θα πάω για ύπνο...Άντε καλά ψώνια για αύριο...

ΑΝτε αφηνω και κάτι για τις πρωινές...

Μια ξανθιά γυρίζει στο σπίτι μετά τα ψώνια και ακούει περιέργους ήχους προερχόμενους από την κρεββατοκάμαρα. Πηγαίνει επάνω και βλέπει τον άντρα της γυμνό, ιδρωμένο και λαχανιασμένο πάνω στο κρεββάτι και τον ρωτάει:

-Μα τι σου συμβαίνει;

-Έχω πάθει καρδιακή προσβολή!

Η ξανθιά τρέχει κάτω να καλέσει ασθενοφόρο, αλλά τη στιγμή που παίρνει το νούμερο, ο γιος της 4 χρονών πάει εκεί και της λέει:

-Μαμά, μαμά, η θεία Σιρλευ κρύβεται γυμνή μέσα στη ντουλάπα σου. Η ξανθιά κατεβάζει το ακουστικό και τρέχει πάλι πάνω στην κρεββατοκάμαρα. Ανοίγει την πόρτα της ντουλάπας και φυσικά βρίσκει μέσα γυμνή την αδερφή της.

-Μωρή ηλίθια, ο άνδρας σου παθαίνει καρδιακή προσβολή και συ παίζεις κρυφτό με τα παιδιά;;;!!!

- 1. Γεωγραφικός: Εδώ ! Εδώ ! Ή Εκεί ! Εκεί !

- 2. Θρησκευτικός: Θεέ μου !!!

- 3. Αυτοκτονίας: Πεθαίνω !!!!!!

- 4. Δολοφονίας: Αν σταματήσεις, σε σκότωσα !!!

- 5. Θετικός: Ναι ! Ναι ! Ναι ! Ναι ! Ναι !

- 6. Αρνητικός: Όχι ! Όχι ! Όχι ! Όχι ! Όχι !

- 7. Στιγμιαίος: Τώρα ! τώρα ! τώρα !

- 8. Επίπονος: Ωχχχ ! αχχχχχχ ! Ωχχχ !

- 9. Οργασμός του τρόπου 1: Πιο γρήγορα ! Πιο γρήγορα !

- 10. Οργασμός του τρόπου 2: Πιο δυνατά ! Πιο δυνατά !

- 11. Επεξηγηματικός: Έτσι ! Έτσι ! Έτσι !

- 12. Επιβεβαιωτικός: Αυτό είναι ! Αυτό είναι !

- 13. Μαραθώνιος: Φτάνω !! Φτάνω !!

- 14. Τελειωτικός: Τελειώνω !! Τελειώνω !!

- 15. Οργασμός της αγελάδας: Μμμμμμμμμμμμμμμμμμμ

- 16. Οργασμός της πάπιας: Α-παπα παπα-παπα !!

- 17. Οιδιπόδειος: Τι σου κάνω, μάνα μου !

- 18. Πατρικός: Παιδί μου !!!

- 19. Ο οργασμός του μαμάκια: Μάνα μου, ώχου, μάνα μου !!

- 20. Ο οργασμός του ανοιχτοχέρη: Πάρτα !!!

- 21. Ο οργασμός της Νατάσας: Αχ Κώστα-Κώστα

- 22. Ο οργασμός του κάμπινγκ: .....( για να μην σ' ακούσουν από τις διπλανές σκηνές)

- 23. Οργασμός παντρεμένων: Το ταβάνι θέλει βάψιμο Γιώργοοοοοοο !

- 24. Οργασμός της μοδίστρας: Σκίσε με !

- 25. Οργασμός του πλεονέκτη: Κι άλλο !! Κι άλλο !!

- 26. Οργασμός της θρησκευόμενης: Άη-Γιώργη μου !! Καβαλάρη μου !!!

- 27. Οργασμός του γιατρού: Πάρτα, μωρή άρρωστη !!

- 28. Οργασμός της βρεφονηπιοκόμου: Μωράκι μου,..Μωράκι μου !!

- 29. Οργασμός του ανασφαλή: Σ' αρέσει; Ε; Σ' αρέσει;

- 30. Οργασμός του περίεργου: Τι σου κάνω; Πες, τι σου κάνω;

- 31. Οργασμός της ψυχρής: Λιώνω !!!

- 32. Οργασμός της ψεύτρας: Τελείωσες καρδούλα μου ; Αχ, αχ κι εγώ

- 33. Οργασμός του ψυχιάτρου: Με τρελαίνεις !!

- 34. Οργασμός του G.P.S.: Πιο πάνω.πιο πάνω.πιο δεξιά. Εκεί, εκεί ανάμεσα !!

- 35. Οργασμός της ανοργασμικής: Τελείωσες; Μπορούμε τώρα να συζητήσουμε λίγο σοβαρά για τη σχέση μας;

- 36. Βλάχικος οργασμός: Οη,Οη, μάνα μ' !!!

- 37. Κρητικός οργασμός: Ωφού !! Ίντα μου κάνεις και με κουζουλαίνεις...

ΑΝτε αφηνω και κάτι για τις πρωινές...

Μια ξανθιά γυρίζει στο σπίτι μετά τα ψώνια και ακούει περιέργους ήχους προερχόμενους από την κρεββατοκάμαρα. Πηγαίνει επάνω και βλέπει τον άντρα της γυμνό, ιδρωμένο και λαχανιασμένο πάνω στο κρεββάτι και τον ρωτάει:

-Μα τι σου συμβαίνει;

-Έχω πάθει καρδιακή προσβολή!

Η ξανθιά τρέχει κάτω να καλέσει ασθενοφόρο, αλλά τη στιγμή που παίρνει το νούμερο, ο γιος της 4 χρονών πάει εκεί και της λέει:

-Μαμά, μαμά, η θεία Σιρλευ κρύβεται γυμνή μέσα στη ντουλάπα σου. Η ξανθιά κατεβάζει το ακουστικό και τρέχει πάλι πάνω στην κρεββατοκάμαρα. Ανοίγει την πόρτα της ντουλάπας και φυσικά βρίσκει μέσα γυμνή την αδερφή της.

-Μωρή ηλίθια, ο άνδρας σου παθαίνει καρδιακή προσβολή και συ παίζεις κρυφτό με τα παιδιά;;;!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...