Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Πάνω σ' ένα πανέμορφο και απομακρυσμένο νησί έχουν ναυαγήσει,

2 Ιταλοί και 1 Ιταλίδα,

2 Γερμανοί και 1 Γερμανίδα,

2 Άγγλοι και 1 Αγγλίδα,

2 Aλβανοί και 1 Αλβανή,

2 Σουηδοί και 1 Σουηδέζα,

2 Ρώσοι και 1 Ρωσίδα,

2 Έλληνες και 1 Ελληνίδα,

2 Αμερικανοί και 1 Αμερικανίδα.

Ένα χρόνο μετά, πάνω σ' αυτό το πανέμορφο και απομακρυσμένο νησί, ο ένας Iταλός καθάρισε τον άλλον Iταλό για την Iταλίδα.

Οι δύο Γερμανοί έφτιαξαν ένα εβδομαδιαίο πρόγραμμα το οποίο ακολουθούν αυστηρώς, για να εναλλάσσονται με την Γερμανίδα.

Οι δύο Άγγλοι περιμένουν κάποιον να τους συστήσει στην Αγγλίδα και έως τότε βολεύονται μεταξύ τους.

Οι δύο Αλβανοί έριξαν μια ματιά στον ωκεανό, έφτιαξαν μια σχεδία, παράτησαν την Αλβανή και εξαφανίσθηκαν.

Οι δύο Σουηδοί μελετούν το ενδεχόμενο αυτοκτονίας την στιγμή που η Σουηδέζα γκρινιάζει ασταμάτητα για τις αναλογίες του κορμιού της και την αληθινή φύση του φεμινισμού.

Η Ρωσίδα αμέσως μετά το ναυάγιο παντρεύτηκε τον ένα Ρώσο και μετά τον παράτησε.. Μετά παντρεύτηκε τον άλλο και μετά από λίγο διάστημα τον χώρισε.

Οι δύο Έλληνες κοιμούνται την Δευτέρα με την Aγγλίδα, την Τρίτη με την Σουηδέζα, την Τετάρτη με την Αλβανή, την Πέμπτη με την Αμερικάνα, την Παρασκευή με την Ρωσίδα και το Σαββατοκύριακο πηγαίνουν για ψάρεμα καθώς η Ελληνίδα ασχολείται ευτυχισμένη με την καθαριότητα και το μαγείρεμα.

Στο μεταξύ οι Αμερικανοί ακόμα σκέφτονται τα αίτια του ναυαγίου και πώς ξέμειναν μόνοι στο νησί..

Μιχάλης 15/10/04, Μπέμπα 15/10/09

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

οντως σ αυτο εχεις δικιο την παρατηρω και εγω πολλες φορε και μενω εκπληκτη

αφηστε που τις τελευταιες μερες δειχνει τετοια αδυναμια στον πατερα της μολις τον δει του χαμογελαει και του μιλαει συνεχεια πολλες φορε αγνοει και εμενα τους χαιρομαι ομως καθομαι και τους χαζευω!

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

αχ, σημερα πηγαινε ο Μιχάλης κοντά στη μπέμπα και την επαιζε!!!

και αυτη του χαμογρλούσε και κουναγε χεράκια-ποδαράκια!!!

Ηταν τελεια εικόνα!!! Ολα τα λεφτά!!! Αχ τι ευτυχία!!!

Διαφημίσεις

ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ...

ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΓΛΟΙ

ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΝ ΓΑΛΛΟΙ

ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ

ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΚΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΕΛΒΕΤΟΥΣ

Η ΚΟΛΑΣΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ...

ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΝ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ

ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΑΛΛΟΙ

ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ ΕΛΒΕΤΟΙ

ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ...ΓΕΡΜΑΝΟΙ

ΚΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Διαφημίσεις

Α παπαπαπαππα... παλι 3,5 πηγε η ώρα και αυριο εχω μαγαζια!!! παιτε μου κατι τελευταιο που να πάω Πρώτα ΙΚΕΑ ή στα Η&Μ;;;;

Πρώτα H&M και μετα Ικέα λέω εγώ...Εγώ πήγα στα H&M εδώ αλλά δεν συγκλονίστηκα, στο Χαλάνδρι μου φάνηκε είχε πιο ωραία πράγματα...Βέβαια πήγα βιαστικά και δεν καλοκοίταξα...Επίσης εμείς έχουμε 2 H&M και λέω αύριο να πάω και στο άλλο να κοιτάξω που έχει και παιδικά γιατί αυτό που πήγα προχθές δεν είχε...

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

Βρε Κατερίνα επειδη εχω μπερδευτεί εσυ που μένεις?

Εγώ τώρα μένω Λάρισα, μετακομίσαμε μετά την γέννα λόγω μετάθεσης του συζύγου. Πριν μέναμε Αθήνα...Οι γονείς μου είναι Αθήνα και έρχομαι αρκετά συχνά...Εξάλλου όλα τα χαρτιά για Ικα και Οαεδ στην Αθήνα τα κάνω..

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...