Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Λοιπόν εμείς γνωριστήκαμε Αύγουστο του 2003 και στις 12/9/03 ξεκινήσαμε να έχουμε σχέση...Λόγο δώσαμε τα Χριστούγεννα του 2003 και αρραβωνιαστήκαμε στις 24/7/2004 και παντρευτήκαμε στις 25/2/2006....Είμαστε μαζί 6 χρόνια, 4 μήνες και 2 μέρες...

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

νομιζω οτι παει καλυτερα.δεν εχει πυρετο.ελπιζω να μην της ανεβει γιατι δεν θα το αντεξω!περασα τις 2 απο τις πιο χειροτερες μερες της ζωης μου!

εχω εκανα σχεση με τον αντρα μου 5-2-2003 ,αρραβωνιαστηκαμε 25-11-2005 και παντρευτηκαμε 6-9-2008!

Μαράκι μου ελπίζω και εύχομαι να πάνε όλα καλά και το κοριτσάκι σου να μην ανεβάσει πυρετό...Δεν πρέπει μωρέ να τρελλαίνεσαι γιατί μην νομίζεις ότι και αυτά δεν καταλαβαίνουν...Αφού σου είπαν οι γιατροί ότι δεν έχει τίποτα τότε όλα οκ, θα γίνει περδίκι, θα το δεις, η μπουμπού σου!!!

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΙΩΑΝΝΑΑΑΑΑΑΑΑ

Κατερίνα παλι μονες μας ειμαστε...

εγω ειμαι με τον αντρα μου απο τις 29/08/98

αρραβωνιαστηκαμε 3 μέρες πριν τον σεισμο του '99

παντρευτήκαμε στις 26/05/01

Στο γάμο μας εγιναν τα εξης... ο γάμος ηταν στις 8, ο αντρας μου ερχοταν κομβόι 7 αυτοκινητα απο τον Κολωνο στα Ανω Πατησια και εφυγε απο το σπίτι στις παρα δέκα, στο δρομο χασανε τον νονο του αντρα μου, που ηταν σε άλλο αυτοκινητο, και κατσαν στην ακρη και τον περιμενανε, (ο οποίος νονος που μένει τωρα στην Κρητη παλιά ηταν ταξιτζης στην Αθηνα και θεωρησε οτι ήταν πιο σωστο να πάει απο άλλο δρόμο... αυτος εφτασε στην εκκλησία πριν απ'όλους!!!)

Ο παπάς τα ειχε πάρει στο κρανίο και μας εψαχνε, (ο κουμπάρος ηταν μαζί με τον γαμπρό!!!) εφτασαν στην εκκλησία στις παρα τέταρτο και εγω εφτασα στις 9!!! Με εστησε ο γαμπρός οπως καταλαβαίνετε γαι καλή του τυχη περίμενα στο σπίτι αλλιως θα την ειχα κάνει!!!!!

Την ώρα του μυστηρίου γινοταν μια βαβούρα και ο παπάς που τα'χε πάρει ξαφνικά σταματάει και φωνάζει!! Σταμάτα να μίλας!!! Ναι σε σένα μιλάω εκει!!! Τι μεκοιτάζεις εδω γίνεται γάμος!!! Ακους που σου μιλάω!!!

Λοιπόν, μίλαγε στην κοπελιά ενος καλού μας φίλου η οποία δεν μας χόνεψε ποτέ της (ευτυχως τωρα δεν ειναι μαζί), και ο φιλος μα ςτην ειχε πείσει να ερθει...

γαμω τις γκαντενιές!!!

Α το νυφικό στην πλάτη ειχε μονο κουμπάκια, και επειδη ειχα χάσει κανα κιλό απο την τελευταία πρόβα, σε κάθε μου αναπνοή ανοιγανε, με αποτέλεσμα να μου κρατάει ο Αντώνης την πλάτη, και στο τραπέζι φερανε παραμάνες!!!

Μιχάλης 15/10/04, Μπέμπα 15/10/09

Διαφημίσεις

μολις κοιμηθηκε την εβαλα καναμε μπανιο ηπιε το γαλα της κοιμηθηκε στις μια παρα μεσα σε δεκα λεπτα ξυπνησε παλι και κοιμηθηκε τωρα

Ε αφού κοιμήθηκε εντάξει....Σιγά σιγά στρώνει και η δικιά σου με τον ύπνο ε???

α η φαση πια ειναι οτι στα χερια κοιμοταν μολις ακουμπουσε στο κρεββατι αυτο ηταν ξυπνουσε τι να πω δεν της αρεσει το κρεββατι της και σημερα χθες μαλλον στις 5 τα ξημερωματα το ιδιο πραγμα μεχρι που την εβαλα διπλα μου σκαει ενα χαμογελο και κοιματε :confused: απλα δεν θελω να μαθαινει ετσι σκεφτομαι να της γυρισω το στρωμα εειχα παρει το διπλο εγω

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Διαφημίσεις

Ε αφού κοιμήθηκε εντάξει....Σιγά σιγά στρώνει και η δικιά σου με τον ύπνο ε???

τι στρωνει καλε ξεστρωνει αυτη το κ......παιδι εχει τωρα κανει μερες που εχει χασει τελειως τον ρυθμο της και δεν κανω τιποτα διαφορετικο:confused:

Ξερεις τι σημαινει αυτο ε;;;;

σε κοροιδεύει νομίζω, μαλλον θελει τη μαμά της δίπλα της...

βρε και εγω το θελω το παιδι μου αλλα θελω και δευτερο και αν συνεχισει ετσι με ενα θα μεινω μονο :oops::oops::tongue:

Μπορεί μωρέ να είναι φάση και να περάσει...Εμένα κάποιο διάστημα αργούσε πολύ να κοιμηθεί, τώρα όμως μια χαρά κοιμάται...Την παίρνει ο πατέρας της και πάνε μαζί για ύπνο και μετά την βάζω στο πορτ μπεμπέ της....Η πλάκα είναι που καμιά φορά έχει όρεξη και τον Νίκο τον παίρνει ο ύπνος και αυτή του μιλάει, του γελάει, τον κοιτάει...Σαν να του λέει "ξύπνα καλέ να μιλήσουμε...":D:D:D

μακαρι γιατι το ειχαμε ξαναπερασει αυτο το σταδιο και κοιμοταν στις 5 και............ καθηνερινα αλλα τωρα πανω που ειπα εστρωσε ξεκινησαμε παλι και ξυπναει και νωρις το πρωι κατα τις 9 δηλαδη κοιματε βεβαια μετα που θα φαει

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...