Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσια μονο στον δικο μου γαμο δεν εγινε τιποτα το σημαντικο??(πολυ ξενερωτος ηταν τελικα χιχιχι)

εμεις η μονη μικρη αναποδια ηταν οτι στο γλεντι κολλησε το CD και απο το αγχος μας εκεινη την ωρα δεν το πολυκαταλαβαμε και χωρεψαμε 2 φορες το τραγουδι...

Καλα Χριστινα ο δικος σου γαμος ηταν υπερπαραγωγη με τοσα στραβα....

Νατασα και αυτο που εκανε η πεθερα σου με τα κοσμηματα τελειο.....

γνωρισα τον αντωνη 10/10/06 αρραβωνιαστηκα 08/04/07 (στους 6 μηνες δηλ) εκανα πολιτικο ετσι για πλακα στις 13/07/07 και θρησκευτικο 01/11/08!!!!!ολα μανι μανι να μην με χασει!!!!!χιχιχιχιχιχι!!!ειμαστε μαζι 3 χρονια 3 μηνες και 4 μερες............

καλα τετοια κουκλαρα χαζος ηταν να το καθυστερει???

Διαφημίσεις

τελειωσα το σιδερο περιμενω να βγαλω το πλυντηριο και να βαλω και ενα της μικρης οποτε στελλα και αυριο μαζι θα σιδερωνουμε

ηρθε η αδερφη μου και την κραταει εναλαξ με τον αντρα μου να τελειωσω τις δουλειες μου !!!!!!

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Εμεις καναμε σχεση στις 13/7/2003 στις 1/10/2005 αρραβωνιαστηκαμε και στις 11/5/2008 παντρευτηκαμε με θρησκευτικο....εγω ηθελα να κανουμε και πολιτικο με το πυ αρραβωνιαστηκαμε για να ανεβει ο μισθος του μια και ειναι στρατιωτικος αλλα εκεινος δεν ηθελε....δεν του αρεσε η ιδεα του πολιτικου ηθελε κατευθειαν θρησκευτικο!

συνολικα ημαστε μαζι 6,5χρονια

χαχαχαχα οταν λες λογικη τιμη?εννοεις πανω απο 600

οχι ενταξει ολο και κατι θα βρεθει αν το ψαξουμε απο νωρις θελεις απαραιτητα μονοκατοικια γιατι τα βαρανε λιγο

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

καλα τετοια κουκλαρα χαζος ηταν να το καθυστερει???

φοβηθηκε μην γυρισωαθηνα ειναι η αληθεια!!

στο τικερακι σου γραφεις παιδι μου παιδι μου??????????????????ζουλιαρααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!χαχαχαχαχαχαχχ!!!

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

Διαφημίσεις

Να γελάσω τώρα ή μετά, λοιπόν 1του μπέμπη, 2 τών παιδιών, 2 τα δικά μας για σίδερο, πετσέτες σεντόνια τα σιδέροσα το πρωϊ, εχω για πλυντήριο 1 του μπέμπη 1 των παιδιών αλλά αν δεν σιδερώσω αυτά που έχω δεν βάζω πλυντήριο.

Νατασα εγω με τοσο σηδερο θα ημουν ενα βημα πριν το χαρακιρι χιχιχι

1134123ayfjpcpywq.gif

τελειωσα το σιδερο περιμενω να βγαλω το πλυντηριο και να βαλω και ενα της μικρης οποτε στελλα και αυριο μαζι θα σιδερωνουμε

ηρθε η αδερφη μου και την κραταει εναλαξ με τον αντρα μου να τελειωσω τις δουλειες μου !!!!!!

Αμε! Εγώ σιδερώνω στο σαλόνι. Εχω βάλει τη σιδερώστρα απεναντι από την τηλεοραση (50 ιντσες) και βάζω πάντα μια ταινία...

φοβηθηκε μην γυρισωαθηνα ειναι η αληθεια!!

στο τικερακι σου γραφεις παιδι μου παιδι μου??????????????????ζουλιαρααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!χαχαχαχαχαχαχχ!!!

Και εγώ το λέω. Το κόλλησα από το 50-50.

μ'αρεσε το σλογκαν σου ρε Χριστινατσι .... αν θες να σου πληρωσω τα πνευματικα δικαιωματα??????????????

χαχαχα!!ελιωσα στα γελια και με κοιταει καλα καλα ο αντωνης!!!!!!!!!!!!εχω κτι εξοδα τωρα τελευταια.....

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...