Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εμεις τον πολιτικο τον καναμε μια μερα πριν τα γενεθλια μου επειδη δεν επεφταν σαββατο και δεν γινοντουσαν τοτε αλλα για τα γενεθλια μου το ειχαμε αποφασισει μου το ειπε 1 μηνα πριν αντι να τους βγαλουμε εξω δεν κανουμε ενα γαμο και μας εμεινε βεβαια μεναμε μαζι και πριν αλλα επ ευκαιριας του παρτι ριξαμε και ενα γαμο !!!!!!!!!!χαχαχα γιορτασαμε και τα γενεθλια μου μαζι με εξτρα τουρτες εκπληξη και διαφορα τετοια !!!!!!!!

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ειχαμε περασει ωραια η αληθεια και δεν θα το σκεφτομουν για θρησκευτικο αλλα οπως καταλαβαινετε υπαρχουν πιεσεις εδω ενας παπας που ηρθε να μας κανει αγιασμο μελλονυμφους μας ανεβαζε μελλονυμφους μας κατεβαζε :confused:

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Λοιπόν παντρευτήκαμε 27 Ιουλίου πιο καλοκαίρι δεν γίνετε, σε ένα ξωκλήσι στον Χωρτιάτη τέλεια θέα, ο γάμος ήταν στης 7 (σπίτι εκκλησία 15 λεπτά) εμείς απο τον τσερτσελέ με τον κουμπάρο 7 η ώρα φύγαμε απο το σπίτι, νοικιάσαμε ένα αυτοκίνητο το οποίο ήταν ανοιχτό, στον δρόμο άρχισε να ψιχαλίζει και δεν μπορούσαμε να κλείσουμε το αυτοκίνητο απο τα λουλούδια στο τέλος χαλάσαμε τον στολισμό, κόλλησε η κόρνα και όταν πλησίαζαμε στην εκκλησία τα έπαιξε τελίος, βρεθήκαμε μπροστά τους χωρίς καμία προειδοποιιση στης 8 και με τον ουρανό πιο μαύρος δεν γίνετε την βροχή που έριξε εκείνη την ημέρα φέτος τον χειμώνα δεν την έχει ρίξει και παγωνιά, ούτε λόγος για φωτογραφίες μετά την τελετή, φάγαμε ρύζι μπορεί και με της σακούλες, η πεθερά μου ξέχασε τα κοσμήματα στο σπίτι και απο την ντροπή της έβγαλε της κουνιάδας μου και μου τα κρέμασε, 2 άτομα σαβουριάστηκαν πολύ γέλιο. Τι ωραία μέρα................

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Διαφημίσεις

Γεια σας, λετε για τους γάμους σας ε???

Εμείς καναμε πολιτικό στις 21/12/2006. Το αποφασίσαμε στις 10 του μήνα, στο σπιτι των κουμπαρων μας, τύφλα στο μεθύσι, και κανονίσαμε τα σχετικά σε 1 βδομάδα, βαζοντας μέσο για να μας παντρεψει ο δήμαρχος, γιατί είχαν κλείσει οι ημερομηνίες, και ήθελα να είναι εδω και η μαμα μου και η αδερφή μου που ζουσαν στο εξωτερικό.

Δεν προλαβαίνω για αλλες λεπτομέρειες, παω να σιδερώσω του μικρού!

Γνωριστίκαμε 2/7/98 μετα απο 3 μέιναμε μαζί 27/7/02 παντρεφυήκαμε όταν παντρεφυήκαμε είμουν 5 μηνών εγκυος κλείσαμε εκκλησία και το ίδιο βράδυ βάλαμε μπρος για μωράκι, φέτος κλείνουμε 12 χρόνια.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...