Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια! Έφτασε η μέρα και για μένα που έγινε η έμβρυομεταφορά μου! 🙂 Βάλαμε 2 άριστες βλαστοκυστες και τώρα είμαι στην αναμονή!!! Εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας με υγεία και αισιοδοξία! 

@Blue Velvet συγχαρητήρια κορίτσι μου για τη δεύτερη χοριακη σου! Εννοειτε να το χαρείς και να το απολαύσεις! Γιατί κορίτσια μου όσο κοινό κι αν ακούγεται το άγχος δεν βοηθάει πουθενά.. χαρείτε τις στιγμές σας μη σκέφτεστε το μετά όσο μπορεί η καθεμία με ότι έχουμε περασει και περνάμε, μη νομίζετε μέσα στο άγχος ζω κι εγώ πολλές φορές!!! Απλώς όντως δεν βοηθάει να σκεφτόμαστε αρνητικά γιατι ότι είναι να γίνει θα γίνει..ας βοηθήσουμε να γίνει το καλύτερο 🩷

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γυρισα και εγω!!!!!τι καταλαβε που πηγαμε δωσαμε και τα ωραια μας λεφτακια χαχαχαχαχα!!!!!!ααχχχχχ γιατι το ανοιξατε το θεμα με τις δουλειες 3 πλυντηρια εχω να βαλω αφου η καλη μου η γειτονισσα μου τα γεμισε με τριχες και δυο πληντηρια σιδερο !!!!

εμεις δεν ειχαμε ευτραπελλα εκτος του οτι ετρεχα οανικοβλητη επειδη ο κομμωτης μου αργησε και ξεχασα τις ταυτοτητες ευτυχως που δεν χρειαστηκαν!!!

α στο τραπεζι πλακωθηκα με αυτον που ειχε το μαγαζι επειδη κανονισαμε αλλιως τα τραπεζια και αλλιως τα εβαλε και τον εβαλα να τα φτιαξει εκεινη την ωρα :tongue:

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Να σου πω, στο τέλος αυτά σου μένουν όμως....Μπορεί εκείνη την ώρα να φρικάρεις όμως μετά τα σκέφτεσαι και γελάς....Κατά τα άλλα όλα πήγαν μια χαρά στο γάμο μου...:D:D:D

Σας αφήνω, το σίδερο με καλεί....Αχχχχχχχχχχχχ:confused::confused::confused:

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

γυρισα και εγω!!!!!τι καταλαβε που πηγαμε δωσαμε και τα ωραια μας λεφτακια χαχαχαχαχα!!!!!!ααχχχχχ γιατι το ανοιξατε το θεμα με τις δουλειες 3 πλυντηρια εχω να βαλω αφου η καλη μου η γειτονισσα μου τα γεμισε με τριχες και δυο πληντηρια σιδερο !!!!

εμεις δεν ειχαμε ευτραπελλα εκτος του οτι ετρεχα οανικοβλητη επειδη ο κομμωτης μου αργησε και ξεχασα τις ταυτοτητες ευτυχως που δεν χρειαστηκαν!!!

α στο τραπεζι πλακωθηκα με αυτον που ειχε το μαγαζι επειδη κανονισαμε αλλιως τα τραπεζια και αλλιως τα εβαλε και τον εβαλα να τα φτιαξει εκεινη την ωρα :tongue:

Τσαμπουκαλού μου εσύ....:D:D:D Πήγατε σούπερ ε??Εγώ τρελλαίνομαι να πηγαίνω σούπερ μάρκετ, με τις ώρες μπορεί να κάθομαι εκεί...

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

Διαφημίσεις

ναι αλλες φορεσ τον παρακαλαω να ερθει μαζι μου για παρεα και σημερα για να μην κολλησω βιαζοταν κι ολας !!!!!!!!!!να σου πω την αληθεια βαριεμαι το μετα να τα τακτοποιησω και τετοια !

Εγώ στο γάμο μου ήμουν 5 μηνων. Είχε 40 βαθμους οποτε φανταζεστε, βαρυ νυφικό μαλλι και μακιγιαζ. Τα τακούνια τα έβγαλα στη χαιρετουρα και ευτυχώς ήταν έξω από την εκκλησια. Εγινε τον Ιουνιο και έβρεξε.... Το μαλλι έγινε αφρο. Εχω κι άλλα.

Διαφημίσεις

νιοπαντρη δηλαδη στελλα μια που αναφερατε τους γαμους απο ποτε ειστε παντρεμενες και ποσο καιρο ειχατε σχεση με τους αντρες σας?

εγω ειμαι 2 χρονια και 4 μηνες και ειμαι με τον αντρα μου 7 χρονια και 8 μηνες(κοριτσακι με πηρε χαχαχαχαχα)

και εμενα μαρεσει να πηγαινω σουπερ!!!στην αθηνα με τον κολλητο μου πηγαιναμε στον σκλαβενιτη για καφε στα αλεξπακ στα καρφουρ στα ικεα και τετοια!!!!!!!!!!

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

Στην κυριολεξια. 7 χρόνια αρραβωνιασμένη. Όλοι το περίμεναν. Δεν έχω φωτογραφια χαμογελαστη. Ειμαι σε όλες κουρασμένη ιδρωμενη κτλ... Η θεια μου που ήταν δίπλα μου έκανε αερα. Ο παπας είχε 4 ανεμιστηρες να του φυσαν τα ρασα, εγώ έλιωσα. Τιποτα δεν ευχαριστηθηκα....

γνωρισα τον αντωνη 10/10/06 αρραβωνιαστηκα 08/04/07 (στους 6 μηνες δηλ) εκανα πολιτικο ετσι για πλακα στις 13/07/07 και θρησκευτικο 01/11/08!!!!!ολα μανι μανι να μην με χασει!!!!!χιχιχιχιχιχι!!!ειμαστε μαζι 3 χρονια 3 μηνες και 4 μερες............

Επεξεργάστηκαν by christinapgr

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...