Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Ellidr είπε:

Χαιρετώ τις συναγωνιστριες 40+ ούτε εγώ έχω κατάψυξη τρία έμβρυα είχα κι τα έβαλα και τα τρία και έκανα την ζουζου 

Δύσκολο έργο διάλεξα με τους φυσικούς αλλά είμαι απόλυτη ότι μόνο αυτό θέλω και ότι γίνει 

Και αν φυσικά το δεχτεί ο γιατρός μου επειδή θα πρέπει σχεδόν κάθε μήνα αν έχω ωάριο φυσικά να ανεβαίνω Αθήνα από Κρήτη για ωοληψια

Άντε καλή να επιτυχία 

Εσύ έχεις παιδάκι δε θυμάμαι;

Δεν το θυμόμουν ότι είσαι από Κρήτη, από Κρήτη κι εγω. Ναι εχω ένα παιδάκι 4.5 ετών.

πρίν από 25 λεπτά , *Vasoula είπε:

Γειά σου κορίτσι μου!!!!με το καλό να έρθει και το δεύτερο!!η αλήθεια είναι πως είναι ζόρικοι οι φυσικοι κύκλοι...δε συνεργάζεται με κάποιο άλλο γιατρό εδώ κρήτη ο γιατρός σου??έστω για τους υπέρηχους???δε θα είναι πολύ εύκολο να ανεβαίνεις συνέχεια...εκτός αν ανεβαίνεις και κάθεσαι πάνω αρκετές μέρες...

Μακριά από Κρήτη. Παθουσα. Υπέρηχοι και αιματολογικές οκ τις κάνεις από απόσταση. Ωοληψια όχι Κρήτη. Κι εσύ από εδώ είσαι;

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Χριστίνα μην μιλάς για σίδερο!!!!Έχω κι εγώ να σιδερώσω ένα πλυντήριο της μικρής και ένα δικό μας και πρέπει μετά να βάλω άλλα δύο πλυντήρια πάλι....Η βλακεία είναι ότι δεν μπορώ να βρω γυναίκα να ρχεται αλλά που θα μου πάει δεν θα βρω????Στην Αθήνα είχα και τώρα μου κακοφαίνεται...

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι γι αυτο που είχε πάθει. Όλα καλά... Θα πάιρνει αντιβιωση όμως μέχρι 6 μηνων που θα κάνει άλλη μια εξεταση. Μια σταγονισα την ημερα προληπτικα. Εκανε αιμα, υπέρηχο και κυστεογραφία.

Αφού είναι καλά ο Βασιλάκης αυτό έχει σημασία!!!Μπορεί να ταλαιπωρήθηκε σήμερα αλλά εσύ θα το κάνεις το παιδάκι σου να τα ξεχάσει όλα...Έτσι Στελλίτσα??

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

Xριστίνα δεν θα ήθελες να έχεις το σίδερο που έχω, δεν έχω πρόβλημα με το σίδερο είμαι πολύ γρήγορη, αλλά με τον μικρό τι κάνω που σήμερα ζήτημα να κοιμήθηκε 2 ώρες.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

μπραβο στελλιτσα πολυ καλα νεα!!!!ειναι παλικαρακι ο βασιλακης!!!

κατερινα ast μια απο τα ιδια!!θελω και εω μια γυναικα και δεν βρησκω ρε γαμ....εχει μια η μαμα μου στο χωριο και τα παω εκει καμια φορα αλλα δεν ειναι και αυτο ευκολο!!!

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

Διαφημίσεις

πειτε κανενα ευτραπελο που εγινε στον γαμο σας!!!

εμενα θα σας πω τι εγινε:λυποθημησα στον γαμο μου και οταν συνηλθα λυποθημησε η πεθερα μου απο τηνν στενοχωρια της που με ειδε ετσι!!!ξηλωθηκε το φερμουαρ του νυφικου μου οταν πηγα να πεσω!!!

ο λογος???ξεχασε η μητερα μου τα στεφανα στο σπιτι της γιαγιας μου(2 λεπτα αποσταση απο την εκκλησια)λεει λοιπον ο παπας τα στεφανα που ειναι χριστινα??γυρισζω κοιταω την μητερα μου και αυτη γυριζει και κοιταει με απορια εκει καταλαβα και τσουπ πεφτω στην αγκαλια του αντωνη για καλη μουτυχη!!!συνερχομαι και τσουπ στα καπακαι πεφτει και η πεθερα!!!ολοι λεγανε πως ειμαι εγκυος!!!και πανω που πηγαινε να συνελθει ηπεθερα μου λεει ο αντωνης κατσε εκει και καλα οοτι δεν εισαι ακομα καλα να ερθει ο βαγγελης (μπαμπας μου) με τα στεφανα!!!

εγινε ο γαμος μου στερεωσαν το νυφικο με παραμανα και στο σπιτι μπαινω ναβγαλω το νυφικο να το ραψω και μπαινει στο δωματιο ο γαμπρος μουκαι με γδυνει και του λεω τι κανεις και λεει ασε με ρε χριστινα και δως μου το νυφικο να το ραψω!!!!χαχαχαχαχα!!!!!!!!!!πολυ γελιο αυτος ο γαμος!!!!!

wg46ge0puogpbep1.png

Χριστίνα μην μιλάς για σίδερο!!!!Έχω κι εγώ να σιδερώσω ένα πλυντήριο της μικρής και ένα δικό μας και πρέπει μετά να βάλω άλλα δύο πλυντήρια πάλι....Η βλακεία είναι ότι δεν μπορώ να βρω γυναίκα να ρχεται αλλά που θα μου πάει δεν θα βρω????Στην Αθήνα είχα και τώρα μου κακοφαίνεται...

Να γελάσω τώρα ή μετά, λοιπόν 1 του μπέμπη, 2 τών παιδιών, 2 τα δικά μας για σίδερο, πετσέτες σεντόνια τα σιδέροσα το πρωϊ, εχω για πλυντήριο 1 του μπέμπη 1 των παιδιών αλλά αν δεν σιδερώσω αυτά που έχω δεν βάζω πλυντήριο.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Διαφημίσεις

Στελλίτσα άστο για αύριο...Σήμερα δικαιολογείσαι μωρέ...Ταλαιπωρηθήκατε και οι δυο και θέλετε ξεκούραση τώρα...

Νατάσσαααααααα που είσαι καλέ????Ωστέ ζωηρούλης ο Χρηστάκης ε??Μμμμ....Ο μπεμπάκος καλά είναι???Χαράς στο κουράγιο σου πάντως με τόσο σίδερο...

Χριστινάκι θα βρούμε που θα πάει....Και τότε ποιός μας πιάνει....

Εμένα ο γάμος ήταν στις 7 στην Κηφισιά και η κομμώτρια με τελείωσε 7 παρά δέκα!!!Είχε πει ο Νίκος λοιπόν πως όταν θα μαστε κοντά στην εκκλησία να του κάνουμε μία αναπάντητη για να ξέρει πως ερχόμαστε...Ε, τον παίρνει τηλ η μάνα μου να του πει ότι θα αργήσουμε και αυτός δεν το σήκωσε εκείνη την ώρα και όταν είδε την κλήση θεώρησε πως όπου να ναι φτάνουμε...Ξεκινάμε λοιπόν 7 από Πετρούπολη παρακαλώ για Κηφισιά που είναι το λιγότερο μισή ώρα και φυσικά το αμάξι δεν μπορούσε να τρέχει λόγω ανθοδέσμης...Το τι πλάκα έπαθε ο Νίκος δεν σας λέω, νόμιζε πως πάθαμε κάτι αφού έφτασα στην εκκλησία 8 παρά είκοσι!!!

Άλλο....Η μάνα μου δεν ήρθε με το νυφικό αμάξι γιατί δεν χωράγαμε και πήγε με τον θείο μου...Ε, ο θείος κάποια στιγμή ακολούθησε άλλο γάμο και αργήσανε να το πάρουνε χαμπάρι με συνέπεια να χα φτάσει και να περιμένω και την μάνα μου να ρθει για να βγω από το αμάξι....:D:D

χαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!και ξεχασα να σας πω οτι ενω η κομμωτρια εφτιαξε την μαμα μου την αδερφη μου κοπηκε το ρευμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!χτυπησα 2 εγκεφαλικα!!να δειτε φωτο στο σπιτι ειναι σαν κλαμμενο......μην πω τι!!

wg46ge0puogpbep1.png

Ωχχχχ, αυτός θυμάμαι ήταν πάντα ο εφιάλτης μου....Πάντα φοβόμουν μην γίνει κάτι και πάω αχτένιστη στην εκκλησία....

Εγώ φορούσα γάντια και κάποια στιγμή στην χαιρετούρα μου έφυγε η βέρα και δεν το πήρα χαμπάρι...Ευτυχώς την βρήκε κάποιος καλεσμένος και μου την έδωσε μετά....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...