Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Ellidr είπε:

Χαιρετώ τις συναγωνιστριες 40+ ούτε εγώ έχω κατάψυξη τρία έμβρυα είχα κι τα έβαλα και τα τρία και έκανα την ζουζου 

Δύσκολο έργο διάλεξα με τους φυσικούς αλλά είμαι απόλυτη ότι μόνο αυτό θέλω και ότι γίνει 

Και αν φυσικά το δεχτεί ο γιατρός μου επειδή θα πρέπει σχεδόν κάθε μήνα αν έχω ωάριο φυσικά να ανεβαίνω Αθήνα από Κρήτη για ωοληψια

Άντε καλή να επιτυχία 

Εσύ έχεις παιδάκι δε θυμάμαι;

Γειά σου κορίτσι μου!!!!με το καλό να έρθει και το δεύτερο!!η αλήθεια είναι πως είναι ζόρικοι οι φυσικοι κύκλοι...δε συνεργάζεται με κάποιο άλλο γιατρό εδώ κρήτη ο γιατρός σου??έστω για τους υπέρηχους???δε θα είναι πολύ εύκολο να ανεβαίνεις συνέχεια...εκτός αν ανεβαίνεις και κάθεσαι πάνω αρκετές μέρες...

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

φροσωωωωωωωωωω χααχαχχαχαχα!!!!!!!!να σαι καλα!!!!!

ρε μαρακι τα ειπαμε....αφου ειπαν στο νοσοκομειο οτι δεν ειναι τπτ δεν ειναι τπτ!!!μην κλαις και μεταδιδεις κακη ενεργεια στην νυφη μου!!!!ουστ!!!

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσια σημερα πηγαμε στον γιατρο και καναμε το 2ο εμβολιο..εκλαψε λιγο αλλα απο την ωρα που ηρθαμε σπιτι ευτυχως δεν γκρινιαζει .. την προηγουμενη φορα δεν ειχε σταματησει να κλαιει η καημενη...

Λοιπον γιναμε 6500 κιλα και 64 ποντους υψος...

΄χριστινα εκλεισε απο μπαταρια το κινητο!θελω να παρω αγκαλια την μπουμπου μου και να την σφιξωωωωωωωωωω!!!!!!!!!την αγαπαω πολυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!προς το παρον την πλησιαζω μονο με μασκα!

g598zf3jl7y3v3ns.png

Διαφημίσεις

μαρακι περαστικα !

τι κανετε κοριτσια εγω μπηκα κλεφτα γιατι φωναζει ο αγρικος να παμε σουπερ μαρκετ και δεν με αφησε να κατσω για να μην κολλησω!!!!!!!!!!:-(θα τα πουμε μολις επιστρεψω!

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

μαρακι περαστικα !

τι κανετε κοριτσια εγω μπηκα κλεφτα γιατι φωναζει ο αγρικος να παμε σουπερ μαρκετ και δεν με αφησε να κατσω για να μην κολλησω!!!!!!!!!!:-(θα τα πουμε μολις επιστρεψω!

Απαπά τον κακό τον άντρα σου πως τολμάει να θέλει να παέι souper, την άλη φορά να τον μαλώσεις. χιχιχιχι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Διαφημίσεις

Μαρία μου περαστικά και στις δυο σας!!!!Ελπίζω να χει πέσει ο πυρετός της μικρής και να αναρρώσει γρήγορα και αυτή και εσύ...

Στελλίτσα γιατί κάνατε εξετάσεις???

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

Ναι γι αυτο που είχε πάθει. Όλα καλά... Θα πάιρνει αντιβιωση όμως μέχρι 6 μηνων που θα κάνει άλλη μια εξεταση. Μια σταγονισα την ημερα προληπτικα. Εκανε αιμα, υπέρηχο και κυστεογραφία.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...