Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

2ββ ! και οι παλλινδρομες ηταν με εμβρυα 5 και 6 αα ή αβ . αλλα στη βιοψια τους δεν βρεθηκε χρωμοσωμιακη . απλα προφαμως δεν ηταν δυνατες:υγιεις. παντως ακομα κ ο προεμφυτευτικος ελεγχει κατα περιπτωση συγκεκριμενες ανωμαλιες. δηλαδη νομιζω και με προεμφυτευτικο κ παλι μπορει να τυχει και μη εμφυτευση και παλλινδρομη. 

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Από την ώρα που ξύπνησα παλεύω να σιδερώσω με το που ξεκινάω, τσιρίζει ο Χρήστος ξυπνάει ο μπέμπης, τον κοιμήζω και πάει λέγοντας 3 φορές το άνοιξα και το έκλεισα το σίδερο.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Διαφημίσεις

καλημερα!εμενα το καμαρι μου ξυπνησε στις 9 και κοιμαται τωρα!!

χτες φαγαμε καλα αλλα ειπα ποτε ξανα τηγανητα στην κουζινα μου!!!!!!!!τα καλαμαρακαι χοροπηδαγανε απο το τηγανι και ειχε λαδια απο τους τοιχους ο αποροφητηρας οι κεραμυκες εστιες (και παλι καλα επειδη δεν εχω βαλει πλακακι στην κουζινα απανω απο την κουζινα(συσκευη) και τους παγκους εχω βαλει τζαμι κοκκινο και καθαρισε ευκολα με αζαχ)ολα ηταν λαδομενα!!!!!!!!!!επαθα εγκεφαλικο!!!!και βεβαια ολα μονη μουταμαζεψα!!!παλι καλα με βοηθησε ο αντωνης!!!!!!!!!ποτε ξαναααααααααααααααααα!τους ειπα παιδια την επομενη φορα θα παραγγειλουμε!!!!!!!!

οσο για το προσκλητηριο το εχουμε βρει πριν γεννησω!!!θα ειναι το εξωφυλλο του περιοδικου βυθος!!!!!ο μικρος ντυμενος με μασκα βατραχοπεδιλα και τετοια!!!!!

αυτααααααααα θελω καφε τσιγαροοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!1

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

Καλημέρα κοριτσάκια!

Μ΄αρέσει που διαβάζω τα νέα σας, χθες δεν πρόλαβα να μπω και πολύ...

Αχ, δεν το ήξερα ότι τα ΗΜ της Ελλάδας έχουν και παιδικά, μου έχουν στείλει ΗΜ από έξω και μου αρέσουν πάρα πολύ, φαίνονται πολύ γλυκά ρουχαλάκια και πρακτικά! Με την πρώτη ευκαιρία θα πάω να δω!

Ήρθαν και οι βαμβακερές πάνες, που είχα παραγγείλει, τις έπλυνα και από σήμερα θα αρχίσω να τις χρησιμοποιώ, να δούμε τί θα δούμε...

Ο μικρούλης μου κι εμένα δεν κοιμάται πολύ κατά τη διάρκεια της μέρας, μάχη κάνω να τον κοιμίσω, το μάτι γαρίδα, να μην χάσει καμία εξέλιξη... Πολύ δύσκολος στον ύπνο. Και με το παραμικρό πετάγεται... Νατάσα κι εγώ έτσι με το σίδερο, σιδερώνω ένα παντελονάκι, πάω στο υπνοδωμάτιο, γιατί γκρινιάζει να του βάλω την πιπίλα, μετά πάλι το άλλο παντελονάκι κ.ο.κ....Υπομονή! Με την μαστίτιδα οκ;

Δεν ξέρω βρε κορίτσια, λέτε να φταίει μια κούπα ελαφρύ καφέ φίλτρου που πίνω κάθε πρωί με μπόλικο γάλα; Αχ, δεν μπορώ να τον απαρνηθώ τον καφέ με τίποτα... Ενώ στην εγκυμοσύνη ούτε καφέ, ούτε γλυκά (και δεν με πείραζε) τώρα με έχει πιάσει μία μεγάλη μανία για καφέ και γλυκά, τι κακό είναι αυτό με μένα;

Ωραία που αρχίζετε και ετοιμάζετε τα βαφτίσια! Εγώ θέλω να τα κάνω όσο πιο απλά γίνεται, δεν ξέρω γιατί, αλλά δεν μου αρέσουν τα πολλά πολλά, είναι μυστήριο εξάλλου, δεν θέλω να έχω πολύ κόσμο, μόνο οικογένεια και να το ευχαριστηθώ. Δεν το κάνω ούτε από τσιγκουνιά, ούτε από εγωισμό. Το έκανε έτσι και μια φίλη μου και ήταν πολύ ωραία, από τις φωτογραφίες που είδα. Στον γάμο έκανα μέτρια πράγματα, τώρα όμως θέλω να κάνω λιγότερα. Γιατί τόσο άγχος και τόσο τρέξιμο; Εμένα πρόσφατα μου έστειλαν πρόσκληση για βάφτιση μόνο μέσω mail. Και ήταν μια χαρά, αφού τα πάμε τόσο καλά με την τεχνολογία βρε κορίτσια! Γιατί όχι; Δεν παρεξηγήθηκα καθόλου.... Τέλος πάντων, ο καθένας έχει τον τρόπο του και τις προτιμήσεις του, όλα είναι αποδεκτά και σεβαστά!

Όσο για νονές έχω τρεις προτάσεις και δεν ξέρω τί να κάνω, άλλο δίλημμα κι αυτό, να μην παρεξηγηθούν...:confused: Η μία είναι η αδερφή μου, η άλλη η κουμπάρα του γάμου και η άλλη μία άλλη φίλη...

9XBrp3.pngGv5Vp3.png

Χριστίνα πολύ καλή η ιδέα, εγώ όταν έψαχνα προσκλήσης για τον Χρήστο, έβλεπα τα κοριτσίστικα με της νεραϊδες και είπα αν κάνω κορίτσι θα το τρελάνο στης νεράϊδες.

Τώρα με το αντράκι μου σκέφτηκα να έχει θέμα ιππότες και πρίγκιπες, έχω μπόλικο χρόνο για να ψάξω.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

ωραιο θεμα ειναι και ο πριγκιπας και ο βατραχος!!!!βερολινα μαζι σου ειμαι απλα πραγματα και σε οποιον αρεσει!!!ετσι και αλλιως και τελεια να ειναι ολα καποιος κακοθελητης θα βρει να πει την κακια του!!!!βρωμαωωωωωωωωωωωωωω τηγανιλα!!!!!!!!!!!!!!!!11

wg46ge0puogpbep1.png

Veronika καλημέρα το στήθος μου μια χαρά.

Εντάξη το email ειναι ευκολία, αλλά δεν θα το έκανα ούτε θα παρεξηγούσα ειδικά στην περίπτωση που υπάρχει απόσταση.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Διαφημίσεις

νατασααααααααα εχω καιεγω σιδεροοοοοοο ελα να το κανεις ρεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!

φροσακι μου τι κανεις???????πες τπτ που εκανε ο αλεξ να φτιαξει η διαθεση μας!!

wg46ge0puogpbep1.png

Λοιπον Χριστίνα πες το κι έγινε.

Χθες που πήγα κομμωτήριο με συνόδεψαν ως εκεί με τον μπαμπά του. Στο δρόμο μας γάβγισε ένας σκύλος κι αυτός φοβήθηκε και γυρίζει και του λέει:

φύγε κακό κυλί, κααγκιόζη, κοπίτη, πήγαινε διακοπές:confused:.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...