Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Ellidr είπε:

Χαιρετώ τις συναγωνιστριες 40+ ούτε εγώ έχω κατάψυξη τρία έμβρυα είχα κι τα έβαλα και τα τρία και έκανα την ζουζου 

Δύσκολο έργο διάλεξα με τους φυσικούς αλλά είμαι απόλυτη ότι μόνο αυτό θέλω και ότι γίνει 

Και αν φυσικά το δεχτεί ο γιατρός μου επειδή θα πρέπει σχεδόν κάθε μήνα αν έχω ωάριο φυσικά να ανεβαίνω Αθήνα από Κρήτη για ωοληψια

Άντε καλή να επιτυχία 

Εσύ έχεις παιδάκι δε θυμάμαι;

Δεν το θυμόμουν ότι είσαι από Κρήτη, από Κρήτη κι εγω. Ναι εχω ένα παιδάκι 4.5 ετών.

πρίν από 25 λεπτά , *Vasoula είπε:

Γειά σου κορίτσι μου!!!!με το καλό να έρθει και το δεύτερο!!η αλήθεια είναι πως είναι ζόρικοι οι φυσικοι κύκλοι...δε συνεργάζεται με κάποιο άλλο γιατρό εδώ κρήτη ο γιατρός σου??έστω για τους υπέρηχους???δε θα είναι πολύ εύκολο να ανεβαίνεις συνέχεια...εκτός αν ανεβαίνεις και κάθεσαι πάνω αρκετές μέρες...

Μακριά από Κρήτη. Παθουσα. Υπέρηχοι και αιματολογικές οκ τις κάνεις από απόσταση. Ωοληψια όχι Κρήτη. Κι εσύ από εδώ είσαι;

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

για βαφτιση:;; αχ δε με διαβαζεις και με στεναχωρας...

Δεν εχουμε νονο-νονα!!!

αρα... δεν μπορω να κανονισω τιποτα...

ασε και στον γιο μου ειχα κλεισει την Εκκλησία απο τον Φεβρουάριο...

ηθελα να τον βαφτίσω στη Μονή Πεντέλης που ειναι εκπληκτικό μερος!!!

Τωρα με τη μπέμπα... δυσκολα τα πράγματα...

Μας βλέπω να παρακαλάμε... για νονο...

Μιχάλης 15/10/04, Μπέμπα 15/10/09

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

σε παρακολουθω καλε το ξερω αλλα εσυ δεν εχεις στο μυαλο σου για ποτε περιπου και εγω δεν σου ειπα οτι μονο την μια νονα εχω και θα ψαξω και για αλλο αλλα πριν θελω να ξερω γιανα ξερω σε ποιον και για ποτε θα κανουμε προταση α και δεν θα παρακαλας για νονο-α να δεις που θα ερθει απο εκει που δεν το περιμενεις και θα ειναι και καλοι!

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

το ευχομαι βρε Κατερινάκι, να'ναι τυχερο το κοριτσάκι μου να εχει καλη νονα-νονο, γιατι εγω ειχα τη θεια μου, την αδερφη της μαμάς μου που σιγουρα με αγαπάει αλλα ποτε δεν αισθάνθηκα οτι με ξεχωριζει περισσοτερο απο ολα τα ανηψια της...

και βεβαια να μην παρεξηγησιαρης γιατι εχω δει και εχω ακουσει πραγματα και θαυματα και τελικά χαμένα ειναι τα παιδάκια...

Μιχάλης 15/10/04, Μπέμπα 15/10/09

Διαφημίσεις

ναι και ο αδερφος μου ετσι την πατησε με τους νονους του ουτε μια ασπρη λαμπαδα δεν του πηρανε ποτε και ηταν ολοι συγγενεις καταλαβενεις εγω απο την νονα μου δεν εχω ιδιαιτερα παραπανα αλλα ουτε και ενθουσιασμενη ειμαι !!!!!!!!!!!

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Εμεις για βαπτιση σκεφτομαστε ή την Κυριακη του Θωμα ή μεσα στον Μαιο.

Εχουμε 2 κουμπαρους απο τον γαμο μας ηταν οι 2 κολλητοι φιλοι του αντρα μου.Τωρα δεν ξερω αν θα δεχθουν ο ενας απο τους 2 να μας βαφτισει το μωρο λογω οικονομικων γιατι και οι 2 εμειναν ανεργοι!!!!!!!!

Αλλα εγω εχω εφεδρικη νονα μια φιλη μου

Διαφημίσεις

Κατερινα το στοιχακι μου αρεσε αλλα το προσκλητηριο οχι...εχω δει αλλα πιο ωραια.Αν κανεις 2 ξεχωριστα, για την βαφτιση μπορεις να κανεις με την φωτο του παιδιου συνηθως αυτα εχουν χιουμοριστικο θεμα...δεν ειναι ομως κατι πρωτοτυπο αφου εχει παραγινει!

Η γνωμη μου ειναι να κανεις ενα για εξοικονομηση χρηματων αφου ολοι τα πετανε...κανε κατι που θα σου αρεσει γιατι θα το κρατησεις σαν ενθυμιο

Επεξεργάστηκαν by joannakip

Η μικρη μου ξυπνησε στις 9 παρα τεταρτο εφαγε την αλλαξα και τωρα ξανακοιματε... εγω πινω cappuccino (θελω και cappuccino τρομαρα μου ειχα και στο χωριο μου?)

και διαβαζω τα νεα σας!

Φροσω τα φαναρακια ειναι τελεια! καλα εγω εχω τρελα με τα φαναρακια μ'αρεσουν πολυ ως διακοσμητικα και εχω αρκετα σπιτι μου και αναβω ρεσω... λετε στην προηγουμενη ζωη μου να ημουν μαγκουφα και να κρατουσα σε κανεναν το φαναρι??????ποιος ξερει? ισως...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...