Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Ellidr είπε:

Χαιρετώ τις συναγωνιστριες 40+ ούτε εγώ έχω κατάψυξη τρία έμβρυα είχα κι τα έβαλα και τα τρία και έκανα την ζουζου 

Δύσκολο έργο διάλεξα με τους φυσικούς αλλά είμαι απόλυτη ότι μόνο αυτό θέλω και ότι γίνει 

Και αν φυσικά το δεχτεί ο γιατρός μου επειδή θα πρέπει σχεδόν κάθε μήνα αν έχω ωάριο φυσικά να ανεβαίνω Αθήνα από Κρήτη για ωοληψια

Άντε καλή να επιτυχία 

Εσύ έχεις παιδάκι δε θυμάμαι;

Δεν το θυμόμουν ότι είσαι από Κρήτη, από Κρήτη κι εγω. Ναι εχω ένα παιδάκι 4.5 ετών.

πρίν από 25 λεπτά , *Vasoula είπε:

Γειά σου κορίτσι μου!!!!με το καλό να έρθει και το δεύτερο!!η αλήθεια είναι πως είναι ζόρικοι οι φυσικοι κύκλοι...δε συνεργάζεται με κάποιο άλλο γιατρό εδώ κρήτη ο γιατρός σου??έστω για τους υπέρηχους???δε θα είναι πολύ εύκολο να ανεβαίνεις συνέχεια...εκτός αν ανεβαίνεις και κάθεσαι πάνω αρκετές μέρες...

Μακριά από Κρήτη. Παθουσα. Υπέρηχοι και αιματολογικές οκ τις κάνεις από απόσταση. Ωοληψια όχι Κρήτη. Κι εσύ από εδώ είσαι;

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ρε κοριτσια ψαχνω μπμπονιερες και προσκλητηρια για την βαφτιση και τον γαμο βρηκα απο μια κοπελα στο περεντες ενα φανταστικο κειμενο και για τα δυο σε μια προσκληση αλλα δεν λει καπου σε τι προσκλητηριο τα εβαλε εχετε καμια ιδεα?

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Κατερίνα να πας σε ένα κατάστημα με προσκλητήρια έχει παρά πολλά σχέδια χαρτιόυ και φυσικά μπορείς να βάλεις ότι στηχάκι θέλεις....... κάνε μία έρευνα, άντε και με το καλό!!!!!!!!!!!

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

καλα η αληθεια ειναι οτι μαλλον το ιουνιο θα την κανουμε αλλα ξερεις θελω να ξερω το κοστος και να υπολογιζω τα εξοδα μου σιγα σιγα αν και εμας ο καημενος ο κουμπαρος τα τραβαει ολα κσνονικα αλλα δεν θελω να τους επιβαρυνω τοσο και με τα δυο τουλαχιστον μπομπονιερες και και κατι αλλο ακομα να το αναλαβω εγω!

Διαφημίσεις

Της προσκλήσης της κάνεις έσυ και της μπομπονιέρες μισά-μισά αν κάνεις μια και για τα δύο θα σου βγει πολύ καλά, καλό είναι να αρχίσεις για να ξέρεις τι σου γίνετε.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

εμας εδω οι κουμπαροι τα αναλαμβανουν σχεδον ολα εμεις κανονικα μονο προσκλησεις κανουμε και στεφανα α γλυκα και μελεκουνια αυτα μπμπονιερες λαμπαδες και ιστοριες τετοιες εξ ολοκληρου οι κουμπαροι

Κατερίνα δες το προσκλητήριο μιας φίλης μου εδώ :

http://www.loulakis.gr/Family/Baptisi.htm

Νατάσα, το επίδομα των τρίτεκνων πότε σου είπαν ότι θα το πάρεις; Ξέρεις πόσο θα είναι κάθε δίμηνο;

Εγώ θα φτιάξω αυτό το προσκλητήριο

http://www.elxisdoro.com/list.php?subcatid=704

και ίσως κάτι τέτοιο για μπομπονιέρα σε φαναράκι

http://www.elxisdoro.com/list.php?subcatid=516

Για τα παιδάκια μπαλονάκι με ήλιον σε καλαμάκι όπου θα κρέμεται σακουλίτσα με καραμέλες.

Διαφημίσεις

φροσω πολυ ωραια ιδεα για προσκληση για δειτε αυτη να μου πειτε πως σας φαινετε θελω κατι χιουμουριστικο?

http://www.bamthestore.com/gamos-baptisi_girls.html

Αγάπη είναι....

Η μαμά και ο μπαμπάς να παντρεύονται για δεύτερη φορά και να αισθάνονται το ίδιο ερωτευμένοι..

Ευτυχία είναι......

Να έχουν και μένα δίπλα τους επίτιμο καλεσμένο και πρωταγωνιστή αφού αμέσως μετά θα ακολουθήσει το ιερό μυστήριο της Βάφτισης μου...

Τιμή είναι....

Να σας έχουμε δίπλα μας σ'αυτή την μέρα γιορτής για την οικογένεια μας..

Κουμπάροι και Ανάδοχοι είναι...

αυτο ειναι το κειμενο που βρηκα στο παρεντσ

Κορίτσια απο το άγχος μου για το στήθος μου είμαι έτοιμη να βγάλω έρπης έβαλα τώρα ένα επίθεμα άλλα αν θυμάμαι καλά κάποια είχε πει ότι είναι επικίνδυνο για το μωρό.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...