Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Ellidr είπε:

Χαιρετώ τις συναγωνιστριες 40+ ούτε εγώ έχω κατάψυξη τρία έμβρυα είχα κι τα έβαλα και τα τρία και έκανα την ζουζου 

Δύσκολο έργο διάλεξα με τους φυσικούς αλλά είμαι απόλυτη ότι μόνο αυτό θέλω και ότι γίνει 

Και αν φυσικά το δεχτεί ο γιατρός μου επειδή θα πρέπει σχεδόν κάθε μήνα αν έχω ωάριο φυσικά να ανεβαίνω Αθήνα από Κρήτη για ωοληψια

Άντε καλή να επιτυχία 

Εσύ έχεις παιδάκι δε θυμάμαι;

Δεν το θυμόμουν ότι είσαι από Κρήτη, από Κρήτη κι εγω. Ναι εχω ένα παιδάκι 4.5 ετών.

πρίν από 25 λεπτά , *Vasoula είπε:

Γειά σου κορίτσι μου!!!!με το καλό να έρθει και το δεύτερο!!η αλήθεια είναι πως είναι ζόρικοι οι φυσικοι κύκλοι...δε συνεργάζεται με κάποιο άλλο γιατρό εδώ κρήτη ο γιατρός σου??έστω για τους υπέρηχους???δε θα είναι πολύ εύκολο να ανεβαίνεις συνέχεια...εκτός αν ανεβαίνεις και κάθεσαι πάνω αρκετές μέρες...

Μακριά από Κρήτη. Παθουσα. Υπέρηχοι και αιματολογικές οκ τις κάνεις από απόσταση. Ωοληψια όχι Κρήτη. Κι εσύ από εδώ είσαι;

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ναι το ξερω αλλα σιγα μην παω να κατσω μονο χανια μια φιλη μου μενει ηρακλειο οποτε αποκλειεται να μαθει οτι ειμαστε κρητη και να μην ερθει να με μαζεψει θελει να δει και την μικρη και εγω στα χανια δεν τους ξερω οποτε θα ειναι βασικη προυποθεση οτι για να παμε θα παμε οπου αλλου θελω εγω χαχαχαχα

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

θα σκασουν μυτη οι κατερινες εδω???????????ε ρε γλεντια..................χρειαζομαι ομως και μια φροσω μια μαρια μια στελλα μια πελαγια μια ριτα μια λια και αλλες πολλες!!!!!!!!!!!!

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

Διαφημίσεις

ρε χριστινακι να σε ρωτησω σκεφτηκες καθολου αν θα κανεις ασφαλεια στο παιδι εγω να σου πω την αληθεια σκεφτομαι αντι να αποταμιευω λεφτα για εκεινη να κανω ασφαλεια

ηδη του εχω βιβλιαριο με καμποσα λεφτα!!!και καθε τοσο θα του βαζω!!!τωρα για ασφαλεια ιδιωτικη εννοεις???δεν νομιζω!!!τα μετρητα θα τα θελει πιο πολυ!

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

ηδη του εχω βιβλιαριο με καμποσα λεφτα!!!και καθε τοσο θα του βαζω!!!τωρα για ασφαλεια ιδιωτικη εννοεις???δεν νομιζω!!!τα μετρητα θα τα θελει πιο πολυ!

δεν ξερω τι να κανω το σκεφτομαι λενε οτι καλυπτουν και τις σπουδες του και τετοια εγω δεν της εχω ανοιξει λογαριασμο αλλα εχω κατι στην ακρη (σαν γιαγια μιλαω )θελω να το ψαξω το θεμα και εννοειται να βρω μια σιγουρη !

η alianz μου ειπανε ειναι καλη αλλα ακομα δεν μιλησα μαζι τους βεβαια εχω ενα φιλο που ασχολειται και πριν το κανω θα τον φερω να τα εξετασουμε μαζι μην την πατησω

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!!!ακουστε τι επαθα και χαθηκα!!!χτες ειχα διακοπη ρευματος....και ο υπολογιστης τα επαιξε!!!!!!!ο αντρας μου εφερε το λαπτοπ και θα παμε τον υπολογιστη να το φτιαξουμε και η μαλακια ειναι οτι μαλλον οτι ειχα μεσα παειιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!ειμαι ολο νευρα!!!επαθα συνδρομο στρερησης εχτες!!!!!

αλλα ειμαι παλι εδω!!!!!!!!!!

εμενα ο μικρος ειναι στον καναπε ξαπλα ολιμερης κανενα 30λεπτο στο ριλαξ και καθολου αγκαλια!!!!!!!!!!!!!!!!ειναι πολυ καλο παιδακι!!!!φροσακι μου πως ειναι το ματακι????

ελατε ολες κρητη το καλοκαιρι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!παω να πιω λιγο καφε τσιγαρο και........wc χιχιχιχιχι!!!!!

χριστινα, αλλαζουμε παιδια???? χα χα , καλα θα τα νε (για μενα). Εγω αν καταφερω να πιω κανα καφε ολοκληρο, πεταω απο τη χαρα μου!!! Που τον βρηκα τον δικο μου? Πω, πω , τι εχω να τραβηξω αργοτερα, το σκεφτομαι και τραβαω τα μαλλια μου (ειναι και λιγα).

Προχθες κοιμηθηκε το απογευμα μια ωρα ολοκληρη , λεω κι εγω, σουπερ, τελεια, τι καλα!!! Ε, λοιπον το ιδιο βραδυ μας εβγαλε την πιστη . Ειχε χορτασει υπνο (που λεει ο λογος) και δεν κοιμοταν. Απο ποιον εμοιασε δεν εχω καταλαβει. Εγω εχω ερωτα με τον υπνο κι ο αντρας μου το ιδιο!!! Αχ, θα τρελαθω μ'αυτο το παιδακι

kpo44vsvb7d11lye.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...