Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Ellidr είπε:

Χαιρετώ τις συναγωνιστριες 40+ ούτε εγώ έχω κατάψυξη τρία έμβρυα είχα κι τα έβαλα και τα τρία και έκανα την ζουζου 

Δύσκολο έργο διάλεξα με τους φυσικούς αλλά είμαι απόλυτη ότι μόνο αυτό θέλω και ότι γίνει 

Και αν φυσικά το δεχτεί ο γιατρός μου επειδή θα πρέπει σχεδόν κάθε μήνα αν έχω ωάριο φυσικά να ανεβαίνω Αθήνα από Κρήτη για ωοληψια

Άντε καλή να επιτυχία 

Εσύ έχεις παιδάκι δε θυμάμαι;

Γειά σου κορίτσι μου!!!!με το καλό να έρθει και το δεύτερο!!η αλήθεια είναι πως είναι ζόρικοι οι φυσικοι κύκλοι...δε συνεργάζεται με κάποιο άλλο γιατρό εδώ κρήτη ο γιατρός σου??έστω για τους υπέρηχους???δε θα είναι πολύ εύκολο να ανεβαίνεις συνέχεια...εκτός αν ανεβαίνεις και κάθεσαι πάνω αρκετές μέρες...

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ και εμενα οταν εχει γυναικες μαζι και δεν σηκωνονται εστω για το τυπικο να μαζεψουν εκνευριζομαι να ξαπλωνουν στους καναπεδες μου ξερουν να σηκωσουν ενα πιατο δεν μπορουν :mad:

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ναι ειναι ωραιο αυτο η αληθεια βεβαια τωρα ειναι λιγο δυσκολο μεχρι να βρουμε τα ωραρια τους και να τα καταφερουμε να βρεθουμε ολες μαζι αλλα μετα ποιος μας πιανει!!!!!!!!!

Το καλοκαίρι όμως δεν θα μαζεύεστε σπίτι!!!!Μην σου πω ότι θα κάνετε κόντρες με τα καρότσια....:lol::lol::lol:

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

Κοίτα επειδή ο άλλος σου κάνει το τραπέζι δεν είναι και δούλος σου, πρέπει κι εσύ να βοηθήσεις όσο μπορείς...Έτσι πιστεύω εγώ...Βέβαια αν δεν έχεις το θάρρος οκ αλλά όταν είμαστε φίλοι είναι γαιδουριά να μην προσφερθώ να βοηθήσω έστω και μαζεύοντας τα πιάτα!!!

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

Διαφημίσεις

ναι καλε εννοειται πως θα την παρω και οχι δεν νομιζω να πει τιποτα εμεις τουλαχιστον απο αλλες φιλες μου που τα μωρα τους ειναι τωρα 1 πηγαιναμε μπανιο το καλοκαιρι ολοι μαζι βεβαια οχι τις επικυνδυνες ωρες

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

εγω πανατ σηκωνομαι ειτε ξερω καποιον ειτε οχι!!!ε κατσε δουλος μου δεν ειναι κανενας!

στην θαλασσα σιγουρα θα παμε!!!ανυπομωνω σημερα κοιταζα μπεμπε μαγιο μαλιστα!!!!!!!!!ελατεεεεεεεεεεεεεεεε καλοκαιρακι εδω!!!!!!!!!!!!

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

Διαφημίσεις

Χριστινάκι υπάρχει μια περίπτωση να ρθουμε φέτος Κρήτη το καλοκαίρι γιατί θέλει το σόι να γνωρίσει την μικρή αλλά το σκεφτόμαστε, δεν είναι τίποτα σίγουρο ακόμη....

Λοιπόν κορίτσια σας αφήνω, πάω να ετοιμαστώ γιατί θα βγω βόλτα στα μαγαζιά και για καφέ μετά...Φιλάκια

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...