Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Ellidr είπε:

Χαιρετώ τις συναγωνιστριες 40+ ούτε εγώ έχω κατάψυξη τρία έμβρυα είχα κι τα έβαλα και τα τρία και έκανα την ζουζου 

Δύσκολο έργο διάλεξα με τους φυσικούς αλλά είμαι απόλυτη ότι μόνο αυτό θέλω και ότι γίνει 

Και αν φυσικά το δεχτεί ο γιατρός μου επειδή θα πρέπει σχεδόν κάθε μήνα αν έχω ωάριο φυσικά να ανεβαίνω Αθήνα από Κρήτη για ωοληψια

Άντε καλή να επιτυχία 

Εσύ έχεις παιδάκι δε θυμάμαι;

Δεν το θυμόμουν ότι είσαι από Κρήτη, από Κρήτη κι εγω. Ναι εχω ένα παιδάκι 4.5 ετών.

πρίν από 25 λεπτά , *Vasoula είπε:

Γειά σου κορίτσι μου!!!!με το καλό να έρθει και το δεύτερο!!η αλήθεια είναι πως είναι ζόρικοι οι φυσικοι κύκλοι...δε συνεργάζεται με κάποιο άλλο γιατρό εδώ κρήτη ο γιατρός σου??έστω για τους υπέρηχους???δε θα είναι πολύ εύκολο να ανεβαίνεις συνέχεια...εκτός αν ανεβαίνεις και κάθεσαι πάνω αρκετές μέρες...

Μακριά από Κρήτη. Παθουσα. Υπέρηχοι και αιματολογικές οκ τις κάνεις από απόσταση. Ωοληψια όχι Κρήτη. Κι εσύ από εδώ είσαι;

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

τιποτα χθες αλλα επεσα ξερη εεεεεεεε αφου κοιμαμαι στις 6 λογικο δεν ειναι ?και τωρα τελευταια ξυπναει στις 8 με 9 ωρες και μου κοβει τον υπνο μου στην μεση!!!!!!!!!

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Διαφημίσεις

Εμένα πάλι κοιμάται!!!!!Τι ύπνους ρίχνει αυτό το παιδί, άλλο πράγμα!!!Υπναρού σαν την μάνα της βγήκε, ευτυχώς!!!!Κοιμήθηκε χθες στις 12:30, ξύπνησε σήμερα στις 13:30 το μεσημέρι, έφαγε, ξανακοιμήθηκε μέχρι τις 16:00, ξαναέφαγε, έχεσε και ξανακοιμήθηκε μέχρι τώρα....

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

η χριστινα ετσι κανει μας ξεσηκωνει την μια με τους καφεδες την αλλη με τα καλαμαρακια και εμας τιποτα για υατο μας τα λεει επειδη ειμαστε μακρια χαχαχαχαχαχα

τιποτα χθες αλλα επεσα ξερη εεεεεεεε αφου κοιμαμαι στις 6 λογικο δεν ειναι ?και τωρα τελευταια ξυπναει στις 8 με 9 ωρες και μου κοβει τον υπνο μου στην μεση!!!!!!!!!

Ναι μωρέ, που και που χρειάζεται να κοιμάσαι και πιο νωρίς για να αντέχεις....

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

εμενα οτι κοιμηθει ειναι το πρωι με μεσημερι η νυχτεριδα μου αλλα σημερα δεν κοιμηθηκε απο το πρωι που ξυπνησε μετα πηγαμε σε μια φιλη και ξελογιστηκε με τα αλλα τα μωρα και κοιμηθηκε τωρα επιτελους!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

ναι καθετε και τα χαζευει γελαει μιλαει μονη της ειδικα αν της δινουν και αυτα σημασια !!!!!!!!!:tongue: εννοω να μην ειναι πολυ μικρα

Αχ τι ωραία!!!Είσαι τυχερή που και οι φίλες σου έχουν μωρά γιατί θα μεγαλώσουν μαζί....Εσείς θα πηγαίνετε για καφέ και τα παιδιά σας θα παίζουν μαζί!!!

ναι ειναι ωραιο αυτο η αληθεια βεβαια τωρα ειναι λιγο δυσκολο μεχρι να βρουμε τα ωραρια τους και να τα καταφερουμε να βρεθουμε ολες μαζι αλλα μετα ποιος μας πιανει!!!!!!!!!

:rolleyes:ελατε να φαμε ρεεεεεεεεε!!!!!!!!εσεις τουλαχιστον θα με βοηθησετε να μαζεψω μετα ετσι δεν ειναι?????????????????????????????????????????????:lol:

Εννοείται!!!!Τι μας πέρασε κοπέλια???Ξέρεις τι νοικοκυρές είμαστε εμείς???Ε???:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...