Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

να σου πω στην αρχη στεναχωριομουν και αγχωνομουν γιατι μου λεγανε απαπα γιατι ειναι τοσο μικρο πλεον απο την στιγμη που την βλεπω οτι ειναι υγιεστατη δεν με απασχολη καθολου η μια συγκεκριμενη μου ελεγε εμενα το παιδι μου ειναι αρκετα ανεπτυγμενο θα βγει πανω απο 4 κιλα εσυ πως τα καταφερες το αποτελεσμα 3 κιλα και γενικα ηρεμο και μικροκαμωμενο

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

σημειωση αν και σαββατο γενημενη δεν τις ευχηθηκα τιποτα κακο το μονο που της ειπα ηταν μακαρι να βγει οποως το θελεις και υγιεστατο την δικια μου στην καταμερος η μελλουσα νονα μας θιχτηκε μονο και της την ψιλο ειπε

Διαφημίσεις

καλα εγω δεν φημιζομαι για την ηρεμια ειμαι γενικα πολυ νευρικη και μπορω ευκολα να τσακωθω αλλα για να προσβαλλω αλλο μωρακι που δεν μου φταιει αυτο που η μανα του ειναι παραξενη δεν θα το εκανα !

να πανε να γ@@μηθουν μην ασχολεισαι απλα και εγω αυτο κανω ελα γιατι τα σκεφτομαι και νευριαζω ιδικα οταν ξερω τοσα και δεν μιλαω !!!!!!!!!!!;)

σημερα η δικια μου δεν κοιμηθηκε σχεδον καθολου ακομα τωρα κοιμηθηκε γα ποσο δεν ξερω!

ας ειναι ολος ο κοσμος καλα!!!!!!!εμενα κοιμηθηκε 1 ωρα!το βραδυ θα τηγανισω καλαμαρακια που επιασε ο αντωνης και θα ερθει ο κουμπαρος μου με τη κοπελια του να φαμε!!!!!!!!!

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

ωραια !!!!!!!και εμεις εχουμε καιρο να μαζευτουμε ετσι παρεα για φαγητο καλα την πρωτοχρονια φαγαμε αλλα ετσι στο ασχετο εχω αρκετο καιρο μπορω κι ολας με το βασανο μου !!!!!!!!!δεν με αφηνει καθολου θελει συνεχεια παρεα και να της μιλαω

Διαφημίσεις

εμενα θα τον βαλω για υπνο και μετα!!γενικα βαριεμαι να μαγειρευω για πολλους!!!σε αλλη περιπτωσηηηηηηηηη παραγγελνω!!!!!!!!!

Επεξεργάστηκαν by christinapgr

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

ρεεεεεεεεεε χριστινααααααααααα μαλλον σου λειπει υπνος παλι την εγραψες η μηπως ετοιμαζεσαι για το κοριτσακι χιχιχιχιχχι οχι εμενα μου αρεσει το μαγειρεμα αλλα οχι με αγχος θελω να εχω τον χρονο μου!!!!!!!!!

Τι κάνετε τσούπρες???Χριστινάκι έχουν δίκιο οι κοπελιές, κάθε μωράκι είναι μοναδικό και αναπτύσσεται με τον δικό του τρόπο, εξάλλου εσένα είναι και πιο μικρούλης αφού γεννήθηκε τέλος του μήνα!!!Μην σε ξεγελάει το βάρος και το μπόι, όλα θα γίνουν στην ώρα τους...Το παιδάκι σου είναι μια χαρά, υγιέστατο, πανέμορφο, καλό και αναπτύσσεται φυσιολογικά οπότε μην χαλιέσαι και μην ακούς τους καλοθελητές γιατί πολλές φορές από την ζήλεια τους τα λένε!!!

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...