Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Φρώσο, κ γω λέω να αρχίσω λίγο να κοιτάω για τη βάφτιση της μικρής. Λέω να τη βαφτίσω σε ένα ξωκκλήσι λίγο έξω απ τη Θεσ/κη κ μετά να πάμε σ έναν ιππικό όμιλο να κάνουμε ένα παρτάκι μαζί με τα άλογα... πρέπει να πάω να τσεκάρω πώς είναι εκεί, μας έχουν στείλει διαφημιστικά,διοργανώνουν τέτοιες εκδηλώσεις... αν κ καλύτερα να χει πόνυ, γιατί τα άλογα μπορεί να τα τρομάξουν τα καημένα!!! Σκέφτομαι αντί για γλυκά να φέρω παγωτατζή που θα προσφέρει παγωτά. Το είχα διαβάσει στο parents από άλλες μαμάδες κ μου χε αρέσει η ιδέα.

Χριστίνα, η μικρή μου σηκώνει το κεφάλι κ πέφτει με φόρα στο σεντόνι κ τρώει τα μούτρα της...χα. χα χα! πάει να στηριχτεί στο χέρι κ αυτό λυγίζει στο πλάι! απλά καμαρώνω με τις τούμπες της! χα χαχα! Εγω τηνπειράζω κ την κοροϊδεύω από τώρα... τη λέω κουραδομηχανή κ διάφορα άλλα που εξοργίζουν κ μαμά κ πεθερά! Δε θέλω με τίποτα να γίνω σαν τις μαμάδες που υπερηφανεύονται που το παιδί τους εκλ...ε! Ελεος! Έτσι κάνουν με τα παιδιά τους κ γίνονται κομπλεξικά να είναι σε όλα τέλεια κ πρώτα. Γερά κ ευτυχισμένα να ναι!

Φρώσο, κ γω λέω να αρχίσω λίγο να κοιτάω για τη βάφτιση της μικρής. Λέω να τη βαφτίσω σε ένα ξωκκλήσι λίγο έξω απ τη Θεσ/κη κ μετά να πάμε σ έναν ιππικό όμιλο να κάνουμε ένα παρτάκι μαζί με τα άλογα... πρέπει να πάω να τσεκάρω πώς είναι εκεί, μας έχουν στείλει διαφημιστικά,διοργανώνουν τέτοιες εκδηλώσεις... αν κ καλύτερα να χει πόνυ, γιατί τα άλογα μπορεί να τα τρομάξουν τα καημένα!!! Σκέφτομαι αντί για γλυκά να φέρω παγωτατζή που θα προσφέρει παγωτά. Το είχα διαβάσει στο parents από άλλες μαμάδες κ μου χε αρέσει η ιδέα.

Χριστίνα, η μικρή μου σηκώνει το κεφάλι κ πέφτει με φόρα στο σεντόνι κ τρώει τα μούτρα της...χα. χα χα! πάει να στηριχτεί στο χέρι κ αυτό λυγίζει στο πλάι! απλά καμαρώνω με τις τούμπες της! χα χαχα! Εγω τηνπειράζω κ την κοροϊδεύω από τώρα... τη λέω κουραδομηχανή κ διάφορα άλλα που εξοργίζουν κ μαμά κ πεθερά! Δε θέλω με τίποτα να γίνω σαν τις μαμάδες που υπερηφανεύονται που το παιδί τους εκλ...ε! Ελεος! Έτσι κάνουν με τα παιδιά τους κ γίνονται κομπλεξικά να είναι σε όλα τέλεια κ πρώτα. Γερά κ ευτυχισμένα να ναι!

Κοιτα μηπως μυριζουν τα αλογα. Εχει τυχει.

Για τον παγωτατζη δεν θα στον προτεινα για την εκκλησια γιατι δημιουργειται ουρα. Στο τραπεζι ειναι καλυτερα.

Διαφημίσεις

εγω λεω να τον βαπτισω κατα μαιο μερια που δεν εχει καλοανοιξει η σεζον!!εχουμε και αυτο το προβλημα ολοι δουλευουν το καλοκαιρι!!!στον γαμο μου ειχα 750 ατομα δεν θα το αντεξω παλι!!ειπαμε λιγους και καλους!!!!ειδομεν!!!

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

ηρθα και εγω !τελικα βγηκαμε και γυρισαμε τωρα πηγαμε στο σπιτι μιας φιλης που εχει ενα κοριτσακι 8 μηνων και ηρθε και η αλλη η φιλη μας που ο δικος της ειναι 4 μηνων καταλαβαινεται τι γινοταν ανταλλαζαμε τα μωρα τη μια φωναζε το ενα την αλλη το αλλο μιλουσαν ολα μαζι καλ ηταν!

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

χριστινα εγω οταν την βαζω μπρουμητα σηκωνει το κεφαλι και το μισο κορμο και αν βρει αντισταση κανει βηματα μπροστα αλλα το κανει καιρο η δικια μου και η φροσω εχει δικιο ισως επειδη ειναι ελεφρια να μπορει να τα κανει μην σε αγχωνει α οτι κανει τα κανει για κανενα δυο λεπτα και τελος μετα φωναζει !

α και οσο για τις "φιλες" ειχαμε προχθες το βραδυ συζητηση με τα κοριτσια επι του θεματος γιατι εχω και εγω τετοια με μια "φιλη" που ειμασταν μαζι εγκυες μην αγχωνεσαι και μην στεναχωριεσαι απο την εμπειρια μου ξερω οτι οταν μιλας και κοροιδευεις κατι το βρισκεις μπροστα σου σε χειροτερο βαθμο!θα θελε και αυτη να εχει τετοιο παιδαρο σαν το δικο σου !

Διαφημίσεις

δεν μαρεσει να λεω κακιες!!!!!θελω ολα τα μωρακια να ειναι καλα!!!αλλα ζω σε χωριο και ολα μαθαινονται!εχει μιλησει για τα κιλα που πηρα για την μεγαλη κοιλια που ειχα κ.α αλλα εγω ελεγα μην λετε κακιες για αυτην ειναι εγκυος και οι ορμονες μας χορευουν!γενικα επεσα χαμηλα να παρακαλαω εκλαιγα απο την στενοχωρια μου....τωρα πια που θελει ξενερωσα εγω!!ειπα να ναι καλα αλλα.......

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

και εγω τον ιουνιο λεω να την κανω μαζι με τον θρησκευτικο αλλα με πολυ λιγα ατομα λιγοι και καλοι !!!!!!!!!!!!(εννοειται οτι εσεις ειστε ολες καλεσμενες και μακαρι να μπορεσετε να ερθετε)

δεν μαρεσει να λεω κακιες!!!!!θελω ολα τα μωρακια να ειναι καλα!!!αλλα ζω σε χωριο και ολα μαθαινονται!εχει μιλησει για τα κιλα που πηρα για την μεγαλη κοιλια που ειχα κ.α αλλα εγω ελεγα μην λετε κακιες για αυτην ειναι εγκυος και οι ορμονες μας χορευουν!γενικα επεσα χαμηλα να παρακαλαω εκλαιγα απο την στενοχωρια μου....τωρα πια που θελει ξενερωσα εγω!!ειπα να ναι καλα αλλα.......

χρειστινακι και εμενα μου την λεγανε που ειχα μεγαλη κοιλια και μαλιστα μου λεγανε τι παιδι θα βγαλει γιουβαρλακι και αυτη για να τους την σπασει βγηκε σαν γαττι!μην στεναχωριεσαι απλα κοψε οσο μπορεις και εσυ δεν αξιζει να στεναχωριεσαι για τετοιους ανθρωπους !εχει ο καιρος γυρισματα !

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...