Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μαλακιες....αααα εσενα δεν το στηριζει εμενα απο 1 1/2 μηνων το στηριζει και τετοια....αλλα ξερω τι θελει ενα φορτηγο κλωτσιες!!!!αλλα δεν κραταω κακιες ας ειναι καλα αυτη και το μωρακι της....σκεψου οτι μειναμε μαζι εγκυες κολλητες και οταν της ειπα οτι ειμαι εγκυος και εγω εκοψε!!!!ουτε 15 χρονων αλλα εγω ο μαλακ....τρεχω οποτε θελει!!!!μια ζωη μαλακισμενη ημοθν τωρα θα στρωσω???αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ νΑ σε καλα νατασα τα πα!!!!!!!!!!

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

νατασαααααααααααα το παιδι μου παιζει στο γυμναστηριο!!!εχεις δικιο μεχρι χρες δεν επιανε τα παιχνιδακια σημερα τα πιανει και τα κουναει!!!!!!!!!παιδι μου παιδι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

wg46ge0puogpbep1.png

Βρε κοριτσια ολα θα τα κανουν τα μωρακια σας μην στεναχωριεσται , αλλα που δινω συμβουλες που κανω και εγω τα ιδια .... το καθε μωρακι ειναι διαφορετικο πχ ο δικος μου ειναι αδυνατουλης 8 κιλα και 73 ολα τα μωρα μας εχουν περασει και σε βαρος και σε υψος τι να τον κανω ετσι ειναι το παιδακι μου θελει να γινει ενας θεος για να τον κυνηγανε ολες χαχαχαχα .... Τα παιδακια σας ειναι τα καλυτερα καντε τις κουκουβαγιες νταξει???

2iX0p3.png 10hx.jpg10hxp2.png[/url]

Χριστίνα από φίλη που δεν χαίρετε με την εγκυμοσύνη σου μην περιμένεις να ακούσεις καλά λόγια παρόλα αυτά καλά κάνεις και δεν κρατάς κακία.

Πάω να ετοιμαστώ για γυναικολόγο, θα τα πούμε μετά.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Διαφημίσεις

πηγα σε μια φιλη που εχει κοριτσκι 5 μερες μεγαλυτερο!!5κιλα 60 ποντους και εμενα 6 κιλα 66 ποντους και αυτης στεκοτανε μπρουμητα!!!!

Το κεφάλι του το στερεωνει κανονικά. Στην αγκαλια μου καθιστο τον βάζω. Μπρουμητα όχι. Νευριαζει.

νατασαααααααααααα το παιδι μου παιζει στο γυμναστηριο!!!εχεις δικιο μεχρι χρες δεν επιανε τα παιχνιδακια σημερα τα πιανει και τα κουναει!!!!!!!!!παιδι μου παιδι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Απίστευτο..... Και εμένα μεχρι χτες τιποτα. Σημερα το μεσημερι τα πιανει.... Παιδια μας, παιδια μας.....

πακετο!!!!!!!!!!

κοριτσακια μου θελω να ρωτησω κατι , ο μικρος μου δεν θελει καθολου να κατσει μπρουμυτα και αν κατσει ισα ισα που γυριζει το κεφαλι του δεξια αριστερα αλλα δεν σηκωνεται στα χερακια του σανορθη γωνια....εσας? να ανησυχω ή απλα ακομα δεν ειναι ετοιμος και σιγα σιγα θα το κανεικαι αυτο????εχω χαλαστει με αυτο το θεμα και δεν ξερω που να το πω μιας και εδω αν το πω σε καμια μαμα αλλη θα σχολιαστει αλλιως!!!θελω ολων σας την γνωμη σας παρακαλω!

Όχι βρε Χριστινάκι και σε λίγο θα τον φωνάξουν και στο στρατό :lol::lol::lol::lol::lol:

Σιγά καλέ μην σηκώνεται στα χέρια του. Αυτό θα ήταν ... ιατρικό θαύμα. Της φίλης σου σηκώνει το κεφάλι της γιατί είναι πιο ελαφρύ και μπορεί να το κρατήσει.

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΤΑ ΜΩΡΑ ΣΑΣ ΜΕ ΑΛΛΑ :mad:

Εγώ δίδυμα έχω και δεν τα συγκρίνω καν μεταξύ τους.

Βάλτο μπρούμητα στα χέρια σου και χαϊδεψέ του την πλατούλα γιατί θα του αρέσει όχι για άλλο λόγο.

Χριστινάκι επίσης κοροϊδεύουμε για το ματάκι ε;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Να δεις ο δικός σου κακομοίρα μου τί έχει να σου κάνει :lol::lol::lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

καλα λετε φιλεναδες!!!!!! αρε φρωσακι καλα λες!!!!δεν κοροιδευω καλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αχ με

φτιαξατε το κεφι!!!!!!!!!!!!!!!!!!

wg46ge0puogpbep1.png

Πήγα κομμωτήριο σήμερα επιτέλους. Είχα να πάω ένα χρόνο.....

Γενικά τα βαριέμαι εγώ αυτά. Γυρίζοντας ρώτησα ένα κέτερινγκ για τη βάπτιση.

Σκέφτομαι να κάνω παιδικό πάρτυ στο σπίτι. Έκανα στον Αλέξανδρο τραπέζι σε κτήμα παρακαλώ με κλόουν, μπουρμπουλήθρες, παγωτατζήδες κτλ και πλήρωσα μια περιουσία.

Όσοι μας έχουν καλέσει σε βάπτιση δεν έχουν κάνει τίποτα και είναι και οικονομικά ευκατάστατοι. Α λέω δεν θα είμαι εγώ ο μ@#$%. Αλλά για να μην μου την πουν μεθαύριο στον Αλ. έκανες σε μας τίποτα άντε.

Η πλάκα είναι ότι ούτε νονούς έχουμε ούτε ονόματα βρήκαμε.........................

Καλημέρααααααααααα δειτε και αυτο....... Θα ψωνισωωω! http://www.punkbabyclothes.net/

A Stellitsa θα μας τρελάνεις με τα μαγαζια που βρίσκεις!!!

Χθες τα ξημερωματα ψωνισα απο το άλλο το http://www.stylinonline.com/onesie.html

τωρα θελω κι απο αυτο...

Το πρωι πηγα σε ενα μαγαζι και ψωνισα παντελόνια του Μιχάλη την Παρασκευη θα πάω στα Η&Μ...

εχει καμια λεφτα να μου δώσει....

Μιχάλης 15/10/04, Μπέμπα 15/10/09

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...