Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

πακετο!!!!!!!!!!

κοριτσακια μου θελω να ρωτησω κατι , ο μικρος μου δεν θελει καθολου να κατσει μπρουμυτα και αν κατσει ισα ισα που γυριζει το κεφαλι του δεξια αριστερα αλλα δεν σηκωνεται στα χερακια του σανορθη γωνια....εσας? να ανησυχω ή απλα ακομα δεν ειναι ετοιμος και σιγα σιγα θα το κανεικαι αυτο????εχω χαλαστει με αυτο το θεμα και δεν ξερω που να το πω μιας και εδω αν το πω σε καμια μαμα αλλη θα σχολιαστει αλλιως!!!θελω ολων σας την γνωμη σας παρακαλω!

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

Α και εμένα το ίδιο κάνει. Ειναι νωρίς ακομα. Κάτσε σε 1 μηνα περίπου Κρατα τον στα χερια σου μπρουμητα να ξεκουραζεται και να συνηθιζει. Εμενα του αρέσει πολύ.

Διαφημίσεις

Στέλλα τα θέμα με την πεθερά και εμένα δεν με τρελαίνει, αλλα αν δεν έχεις άλλη επιλογή μην το πολή σκέφτεσεαι εγώ θα γυρίσω στην δουλειά όταν τελειώσει ο Στέλιος την σχολή, τέλη Ιουνίου για να τα κρατάει αυτός.

Χριστίνα εγώ θα σου πω να μην στεναχωριέσαι καθόλου, δεν μπορείς να φανταστείς πόσο γρήγορα αλλάζουν απο την μία μέρα στην άλλη.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

πηγα σε μια φιλη που εχει κοριτσκι 5 μερες μεγαλυτερο!!5κιλα 60 ποντους και εμενα 6 κιλα 66 ποντους και αυτης στεκοτανε μπρουμητα!!!!

Αυτή την στιγμή και η φίλη σου μπορεί να αγχώνεται για το βάρος της μπέμπας μηηηηηηηηηηηηηην βιααααζεεεεεεεεσαιιιιιιιιιιιιιιιι.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

μπαααααααα μονο για το παιδι μου ηξερε να λεει!!!!!με χαλασε αλλα ειπα θα ρωτησω τις καλες μου φορουμ φιλεναδες!!!!!!!χα!!!!!!!εσας σας εμπιστευομαι πιο πολυ!!χιχιχι!!

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...