Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Λοιπόν, η παιδίατρος μου είπε να αυξήσω τους θηλασμούς επειδή δεν παίρνει βάρος η μικρή και είμαι μ΄ένα βυζί συνέχεια όξω. Οπότε δε βλέπω να μπω σύντομα στο parents.

Astarti, η μεγάλη μου κόρη είναι 11 μυσή. Ευχαριστώ για τα σχόλια σας στο fb αλλά πώς θα βρω τα ψευδώνυμά σας για να καταλάβω ποιές είστε;

Εγώ τη μπέμπα την έχω όλη μέρα μέσα στο καρότσι στην ημικλινή θέση, λίγο σ'ενα γυμναστήριο-μαξιλάρα και καμιά αγκαλιά. Αν δε βγούμε βόλτα κάθε μέρα κάτι παθαίνω σε κλειστοφοβία ένα πράμα.

Τα H+M έχουν καλές τιμές και στυλάτα ρούχα και όχι μόνο παιδικά. Απ' ότι λένε είναι και η Madonna μέτοχος σ'αυτά.

Φιλιά σε όλες σας

Τα H+M έχουν καλές τιμές και στυλάτα ρούχα και όχι μόνο παιδικά. Απ' ότι λένε είναι και η Madonna μέτοχος σ'αυτά.

παλι μονη μου μιλάω...

απο τοτε που ηρθαν τα H&M στην Αθηνα τρελάθηκα, βρισκω πολύ ωραια ρουχα και σε απίθανες τιμες!!! Και να σας πω και κατι τελείως απίστευτο... την τελευταία εβδομάδα των εκπτώσεων κάνουν 50% στα ειδη που εχουν ήδη εκπτωση... καταλάβατε;;;

πχ. τον Αυγουστο πήρα ενα μπουφάν που ειχε αρχική τιμη 39,90 και το ειχε κατεβάσει στα 15 ευρω, εγω το πήρα 7.5!!!!

Η αληθεια ειναι οτι δεν βάζει σε όλα τα ρουχα εκπτώσεις... αλλα το μπουφάν που ειχα πάρει το άλλαξα μετα απο πολύ καιρο, τωρα τα Χριστούγεννα, και ξερετε με τη τιμη εκανα την αλλαγη:;; με 39.90!!!!!!! Ηταν βέβαια ενα ειδος που υπήρχε, το ειχαν βάλει με εκπτωση τοτε και μετα το ξαναπούλαγαν στην αρχική του τιμη!!!

ειχα πάρει της μπέμπας μπλουζάκια και παντελονάκια με 3 ευρω!!!!!

Την Παρασκευη το πρωι θα πάω στα Η&Μ θα πάρω μερικά για τη μπέμπα και για τον μεγάλο και θα ξαναπάω προ το τέλος των εκπτώσεων να δω τι θα εχει μεινει...

Ειμαι απολυτα ευχαριστημένη, και να σκεφτείτε οτι του Μιχάλη του ειχα ψωνίσει απο το Mothercare της Αγγλίας ολα τα πράγματα και αργότερα του ψωνιζα Zara μιας και ειμαστε αδύνατοι και χρειαζόμαστε οπωσδήποτε παντελόνια με ζωνη-λάστιχο στη μέση, αλλιως μας πέφτουν!!!

Ειχα ψωνίσει παντελόνι βερμούδα απο τα benetton για 18 μηνών και το παντελόνι δεν το φορέσαμε ποτέ την βερμούδα την φόρεσε πέρυσι που ήταν 4 1/2!!!!

Μιχάλης 15/10/04, Μπέμπα 15/10/09

Κατερίνα κι εγώ κοντοχωριανή σου είμαι. Ο πατέρας μου είναι από τα Γρεβενά.

Φρόσω μου εγώ δεν είμαι από Λάρισα, Κρητικιά είμαι και έμενα Αθήνα αλλά πρόσφατα μετακόμισα Λάρισα λόγω μετάθεσης του συζύγου...Αν πάντως έρθετε προς τα εδώ πες το μου να συναντηθούμε, δεν χάνω με τίποτα την ευκαιρία να γνωρίσω τα διδυμάκια σου!!!!Και τον Αλέξανδρο φυσικά!!!

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

Διαφημίσεις

παλι μονη μου μιλάω...

απο τοτε που ηρθαν τα H&M στην Αθηνα τρελάθηκα, βρισκω πολύ ωραια ρουχα και σε απίθανες τιμες!!! Και να σας πω και κατι τελείως απίστευτο... την τελευταία εβδομάδα των εκπτώσεων κάνουν 50% στα ειδη που εχουν ήδη εκπτωση... καταλάβατε;;;

πχ. τον Αυγουστο πήρα ενα μπουφάν που ειχε αρχική τιμη 39,90 και το ειχε κατεβάσει στα 15 ευρω, εγω το πήρα 7.5!!!!

Η αληθεια ειναι οτι δεν βάζει σε όλα τα ρουχα εκπτώσεις... αλλα το μπουφάν που ειχα πάρει το άλλαξα μετα απο πολύ καιρο, τωρα τα Χριστούγεννα, και ξερετε με τη τιμη εκανα την αλλαγη:;; με 39.90!!!!!!! Ηταν βέβαια ενα ειδος που υπήρχε, το ειχαν βάλει με εκπτωση τοτε και μετα το ξαναπούλαγαν στην αρχική του τιμη!!!

ειχα πάρει της μπέμπας μπλουζάκια και παντελονάκια με 3 ευρω!!!!!

Την Παρασκευη το πρωι θα πάω στα Η&Μ θα πάρω μερικά για τη μπέμπα και για τον μεγάλο και θα ξαναπάω προ το τέλος των εκπτώσεων να δω τι θα εχει μεινει...

Ειμαι απολυτα ευχαριστημένη, και να σκεφτείτε οτι του Μιχάλη του ειχα ψωνίσει απο το Mothercare της Αγγλίας ολα τα πράγματα και αργότερα του ψωνιζα Zara μιας και ειμαστε αδύνατοι και χρειαζόμαστε οπωσδήποτε παντελόνια με ζωνη-λάστιχο στη μέση, αλλιως μας πέφτουν!!!

Ειχα ψωνίσει παντελόνι βερμούδα απο τα benetton για 18 μηνών και το παντελόνι δεν το φορέσαμε ποτέ την βερμούδα την φόρεσε πέρυσι που ήταν 4 1/2!!!!

Κατερινάκι εγώ είμαι εδώ!!!Άντε να ρθει και η τρίτη Κατερίνα της παρέας...Έχει και εδώ στη Λάρισα H&M αλλά δεν έχω πάει ακόμα, νόμιζα πως είχε ρούχα σε στυλ Bershka που δεν είναι το στυλ μου αλλά μου φέρανε κάτι ωραία ρουχαλάκια της μικρής και λέω να τα επισκεφτώ...Τις προάλλες που είχα πάει Χαλάνδρι για ψώνια μπήκα στα εκεί H&M και τελικά είδα ότι έχουν ωραία ρουχαλάκια οπότε θα πάω σίγουρα, μην σου πω αύριο κιόλας που θα κατέβω βόλτα στα μαγαζιά..

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

Ναι καλέ, στις 15 αρχίζουν οι εκπτώσεις!!! στα περισσότερα κι όλας εχουν αρχισει εκπτώσεις και προσφορές!!!

Είχαν πει ότι θα άρχιζαν τέλος Γενάρη αλλά φαίνεται το άλλαξαν λόγω έλλειψης κίνησης...

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...