Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ααααα εγω νομιζα οτι ηταν χωριο ή περιοχη και η αλλη εκδοχη που εδωσα απο μονη μου ηταν επειδη ολοι ερχονται 5ημερη στην Ροδο και πεφτει πολυ γ...........μπιππππ

βγαλανε το ρητο αυτο(χιχιχιχιχιχι) :-) πλακα κανω

χαχαχαχα αυτο βγηκε στην συνεχεια και απο τουσ απο εδω λεγανε οτι αφου ερχονται ολες τουριστριες και τετοια και ψαχνουν αντρα γι αυτο το λενε:P

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα!!! Εμεις ξυπνησαμε στις 8 το πρωι απο τις 12 το βράδυ ... φαγαμε και ξανακοιμηθηκαμε μεχρι τις 12!!!

Ολοι 5ημερα Ροδο πηγαμε τελικα!!!!

Εγω εχω τη μπέμπα μου συνηθως στο ρηλάξ, καμια φορα τη βαζω στον καναπέ με ενα γυμναστηριο της Playskool που παιζει με τα ποδια της, και χθες ανεβασα πο την αποθηκη την κουνια που ειχα απο τον γιο μου, ακομα δεν την εχουμε δοκιμάσει για να δω αν θα της αρεσει...

Μιχάλης 15/10/04, Μπέμπα 15/10/09

Δωρα ακριβως το ιδιο παθαινω και εγω με την μικρη ενω δεν την πολυπερνω αγκαλια οταν ειναι ξυπνια πρεπει καποιος να της δινει σημασια και να της μιλαει αν την αφησω μονη και παω εστω τουαλετα γκρινιαζει......συνηθως καθετε στο ριλαξ και της μιλαω ή την βαζω ξαπλα στον καναπε για να ξεπιανετε.Τις τελευταιες 4 μερες εχω ανοιξει το παρκοκρεβατο και την βαζω εκει με παιχνιδια τα οποια τα βλεπει και τα μιλαει αλλα οχι για πολυ βαριετε και θελει παλι παρεα.Οταν Κλαιει την περνω αγκαλια και σταματαει την βαζω στο ρηλαξ ξανακλαιει.Θελει να την εχω αγκαλια και να κοιταει γυρω γυρω

Διαφημίσεις

ειναι λογικο ρε κοριτσια μεγαλωνουν βλεπουν καλυτερα και θελουν να ανακαλυψουν τον κοσμο !!!!!!!!και αυτα τι νομιζεις βαριουνται μονα τους δεν εχουν αι πολλεσ επιλογες μονο εμας !

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Θα πάει κανεις άλλος Τρίκαλα για Πάσχα? Θελω παρεούλααααα......

Στελλίτσα αν μείνουμε Λάρισα και δεν πάμε Αθήνα στους δικούς μου ή κάπου αλλού τότε θα είμαστε δίπλα οπότε μπορεί και να τα πούμε από κοντά αν θέλεις...

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

Κι εγώ Ρόδο πήγα 5ήμερα. Τέλεια! Έχω τον μικρό αγκαλιά. Το ίδιο μου κάνει κι εμένα δεν κάθεται λίγο μόνος του, ενώ ο μεγάλος ανεξάρτητος. Ευτυχώς! Τελικά αυτό που λένε το παιδί και το σκυλι σου όπως το μάθεις είναι μια μπαρούφα. Εγώ φέρομαι και στους 2 το ίδιο. Είναι θέμα χαρακτήρα. Ο ένας άρχοντας ο άλλος παλιογκρινιάρης, λες και βάζει κασέτα: ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

Σήμερα βρήκα τον μικρό το πρωί με τα μπούτια έξω και την πάνα μισοβγαλμένη. :confused: Καλά μπορείται να μου πείτε πώς το έκανε αυτό; Τώρα φταρνίζεται και κλάνει όλη τη μέρα.

Ωχ πάλι κακά έκανε τον επνέει το pc μου φαίνεται.

Επιστρέφω αμέσως................

Στελλίτσα αν μείνουμε Λάρισα και δεν πάμε Αθήνα στους δικούς μου ή κάπου αλλού τότε θα είμαστε δίπλα οπότε μπορεί και να τα πούμε από κοντά αν θέλεις...

Αμε! 1 ώρα δρόμος!

Διαφημίσεις

Εγώ όλη μέρα την έχω είτε στο ρηλάξ-κούνια είτε στην μαξιλάρα της πάνω στο καναπέ. Για τον θηλασμό είχα πάρει ένα μαξιλάρι και πάνω σε αυτό την ξαπλώνω στο σαλόνι και κάθεται εκεί όλη μέρα...Στο ρηλάξ δεν κάθεται και πολύ ώρα γιατί πιάνεται...Βέβαια την παίρνω και αγκαλιά για να παίξουμε και να ξεπιαστεί..

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

Αμε! 1 ώρα δρόμος!

Εμείς επειδή είναι κοντά πάμε συχνά Ελάτη - Περτούλι. Είχαμε πάει και το Σάββατο μετά τα Χριστούγεννα με την μπέμπα αλλά δεν είχε καθόλου χιόνι!!!Ενώ πέρσι την ίδια μέρα που είχαμε ξαναπάει γινόταν χαμός από χιόνι, έχω βάλει και φώτο στο fb..Φέτος δεν έχει χιονίσει σχεδόν καθόλου βρε παιδί μου!!!Έχουμε και γνωστό στην Ελάτη που έχει ξενώνα και περιμένουμε να χιονίσει μπας και πάμε κανα διήμερο...

Επανήλθα!

Στέλλα από τα mothercare της Αγγλίας ψώνισα μία φορά μόνο δυστυχώς.

Έχουν ακριβως τα ίδια ρούχα με της Ελλάδας σε τιμές πολύ πιο χαμηλές.

Πήρα μια ολόκληρη κούτα πράγματα, από μπουφάν, ολόσωμα των μωρών μέχρι και κάλτες και πλήρωσα με τα μεταφορικά 240ευρώ. Τα υπολόγισα και στην Ελλάδα θα μου κόστιζαν 520ευρώ.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...