Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Cafe Οκτώβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αχχχ Χριστινάκι, τέλεια η Κρήτη και μου χει λείψει τόσο...Πόσο μου αρέσει η σκηνή που περιγράφεις...

Νατασσούλα μου περαστικά σου, ελπίζω να περάσει γρήγορα!!!Το βίντεο που έβαλες είναι άπαιχτο με τα τρία ζουζούνια σου!!!Καλά ο Χρήστος είναι και πολύ μουτράκι...:D:D

Μαράκι που εξαφανίστηκες καλέ???Σήμερα σε σκεφτόμουν και έλεγα ότι χάθηκες αλλά να σου...Ελπίζω η κορούλα σου να ναι μια χαρά!!!

Λία είδα τον γιο σου, καλά είναι φατσούλα!!!Να τον χαίρεσαι!!!

Αναρίτα και οι κόρες σου είναι κούκλες!!!Η μεγάλη σου πόσο είναι???

Μπούλα τι κάνει η κορούλα σου????Πότε θα κανονίσουμε καμιά συνάντηση???Η βλακεία είναι ότι τα Τέμπη είναι κλειστά και ο δρόμος της παράκαμψης είναι γεμάτος στροφές και δύσκολος και δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω να ρθω...Μου φαίνεται θα πάει άνοιξη μπας και είναι καλύτερος και ο καιρός και φέρουμε και τα μπεμπέ μας μαζί...

Κατερινα ο δρομος της παρακαμψης περναει απο το χωριο μου ...Αγ.Δημητριο το λενε μαλλον θα εχεις περασει για να πας Λαρισα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΣΝΦΜΥΩΑ ΜΕ ΜΙΑ ΕΥΡΕΝΑ ΣΤΟ ΠΙΣΗΝΑΠΙΜΕΤΟ ΤΟΥ ΚΜΤΡΠΙΑΝΙΖ ΔΕΝ ΠΕΑΙΖΙ ΡΛΟΟ ΜΕ ΤΙ ΣΡΙΕΑ ΕΝΙΑΙ ΤΟΘΟΠΕΜΕΤΕΝΑ ΤΑ ΓΤΑΜΑΜΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΛΞΕΗ ΑΕΚΡΙ ΤΟ ΠΩΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΕΛΕΙΤΥΟ ΓΑΜΡΜΑ ΝΑ ΕΝΙΑΙ ΣΕ ΣΤΩΣΗ ΘΣΕΗ. ΤΑ ΥΛΟΠΙΟΠΑ ΜΡΟΠΟΥΝ ΝΑ ΕΝΙΑΙ ΣΕ ΤΧΙΥΕΑΣ ΘΙΕΕΣΣ ΚΑΙ ΜΡΟΠΕΤΙΕ ΝΑ ΔΑΒΑΙΑΕΣΤΕ ΤΙΣ ΛΙΕΞΕΣ ΧΡΩΙΣ ΠΛΒΗΜΟΡΑ.ΑΤΥΟ ΓΝΙΤΑΕΙ ΓΑΙΤΙ Ο ΑΠΡΩΝΘΟΝΙΣ ΕΚΕΓΛΦΟΑΣ ΔΕΝ ΔΑΕΒΖΙΑΙ ΓΑΜΡΜΑ ΓΑΜΡΜΑ ΚΘΑΕ ΛΞΕΗ ΑΛΛΑ ΤΗ ΛΞΕΗ ΣΑΝ ΣΝΥΛΟΟ.

ΑΤΙΠΤΣΥΕΥΟ Ε?

Πώς απαντούν διάφοροι άνθρωποι σε καιρούς αναδουλειάς, όταν τους τεθεί η ερώτηση "από δουλειά πώς πάει;" :

Μανάβης: Κολοκύθια

Αγρότης: ζήσε Μάη μου να φάς τριφύλλι

Ανθοπώλης: Μαρασμός στο επάγγελμα

Υφασματέμπορος: Είμαι πανί με πανί

Ψαράς: Ούτε λέπι

Φαρμακοποιός: Με το σταγονόμετρο

Ηλεκτρολόγος: Δε βλέπω φώς

Υδραυλικός: Μούφα η δουλειά

Έμπορος χαλιών : Χάλια

Κομμωτής: τρίχες

Ψιλικατζής: Ψιλοπράγματα

Νεκροθάφτης: Ψόφια πράματα

Βοθρατζής: Σκατά!!!:lol::lol:

Τι λέει κάθε ζώδιο μετά το σεξ?

Κριός: Ωραία, πάμε πάλι από την αρχή...

Ταύρος: Πεινάω... πιάσε την πίτσα...

Δίδυμοι: Μήπως είδες πουθενά το τηλεκοντρόλ?

Καρκίνος: Πότε παντρευόμαστε;;;

Λέων: Καλά ε; Δεν παίζομαι...

Παρθένος: Πρέπει να πλύνω τα σεντόνια.

Ζυγός: Μου άρεσε, αν σου άρεσε...

Σκορπιός: Έχω την αίσθηση πως πρέπει να σε "λύσω"...

Τοξότης: Μη με πάρεις τηλέφωνο, θα σε πάρω εγώ...

Αιγόκερως: Α! Έχεις και πιστωτικές;;;

Υδροχόος: Τώρα ας το δοκιμάσουμε και χωρίς ρούχα...

Ιχθύες: Πως είπαμε πως σε λένε;;;

Διαφημίσεις

Καλημέρα.

Ιωάννα πολύ καλά και τα δύο, ο άντρας μου είναι κρύος δεν θα του ταίριαζε κάτι άλο.

Χριστίνα πάλι για καφέ μας ετοιμάζεις.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Καλημέρα κ από εμάς!

Αστάρτι, Κατγούμαν, κ Κατερίνα δε σας προλαβαίνουμε. Έχουμε κ λέμε: φοράμε πάμπερς το new born 2, νονό έχουμε βρει ένα πολύ καλό παιδί που κάνουμε παρέα κ λέμε να τη βαφτίσουμε το Μάιο. Αστάρτι, τώρα με τα Τέμπη δε μας βλέπω να συναντιόμαστε, καλό Πάσχα αν κ καλύτερα τότε που θα χει κ καλύτερο καιρό κ θα χουν ξεπεταχτεί τα μπουμπουκάκια μας. Η μπέμπα μου είναι μια χαρά, αλλά το βράδυ δεν το βρίσκει πώς να κοιμηθεί κ έχει νεύρα...κοιμάται μετά τη μια αλλά ευτυχώς για 5-6 ώρες συνεχόμενα, τρώει κ ξανακοιμάται για κανα 2ωρο.

Κατγούμαν, πολύ καλό αυτό με την εποχή που ήμασταν παιδιά. Ιωάννα, επίσης αυτό με τις λέξεις..στην αρχή νόμισα ότι έκανες λάθος στην πρώτη λέξη, μετάκατάλαβα....ξανθιά βλέπεις!

Ρε κορίτσια,αφού είστε after κ δεν κοιμάστε γιατί δεν κάνετε τσατ που είναι κ πιο βολικό;

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια, μόλις τελείωσα το μαγείρεμα, είπα να ξεκαθαρίσω το ψυγείο και μαγείρεψα ό,τι βρήκα....

Εμάς στην κλινική μας έδωσαν τα libero και ήμουν ευχαριστημένη. Πήρα και τα pampers διότι που είχαν δώσει κουπόνια προσφοράς, αλλά δεν με ενθουσιάζουν και τόσο. Έχω το active fit nr. 3. Δε λέω είναι πολύ απορροφητικά, σπάνια έχουν διαρροές, αλλά μετά τη χρήση γίνεται σαν ζελέ! Σκέφτομαι ποιος ξέρει τί έχει μέσα, για να γίνεται έτσι... Εξάλλου δεν μου αρέσει και η μυρωδιά, μου θυμίζει πετρέλαιο... Γι΄αυτό πήρα σήμερα την μεγάλη απόφαση και παρήγγειλα οικολογικές πάνες πολλαπλών χρήσεων, όπως αυτές που μας έβαζαν οι μαμάδες μας... Δεν ξέρω εάν έκανα καλά, θα δοκιμάσω και θα σας πω... Το πολύ πολύ να τρελαθώ στο πλύσιμο, αλλά το πλυντήριο, εξάλλου, πλένει...

Δεν πάθαμε κι εμείς τίποτα με αυτές τις πάνες... για να συμπληρώσουμε τα προηγούμενα που γράφετε για την παιδική μας ηλικία. Επιπλέον τα pampers είναι οικολογική απειλή, αν θέλουμε να σκεφτούμε και πιο πράσσινα, μια και είναι και της μόδας (χιχιχι πλάκα κάνω). Κάθε μωρό αφήνει παρακαταθήκη στη χωματερή ένα βουνό pambers....

9XBrp3.pngGv5Vp3.png

Επειδή φέτος είπα να το ψάξω από νωρίς... μήπως ξέρετε κανένα διαμερισματάκι, σπιτάκι ή κάτι τέτοιο που να είναι μπροστά στη θάλασσα; Θέλω φέτος να βρω κάτι όπου δε θα κουβαλάμε πολλά πράγματα στην παραλία.

Κατερινα ο δρομος της παρακαμψης περναει απο το χωριο μου ...Αγ.Δημητριο το λενε μαλλον θα εχεις περασει για να πας Λαρισα

Ιωάννα μου δεν έχει τύχει να πάω Θεσσαλονίκη τον τελευταίο καιρό, από τότε δηλαδή που κλείσανε τα Τέμπη αλλά αν τύχει και περάσω θα το χω υπόψη μου...Είναι το χωριό σου στην Κατερίνη έτσι???Πας καθόλου με την μικρή???

an1cF1X-Wnm0010MTA3NzdkfDI1MzE4NTEwZGxhfEggQW5uYWxlbmEgbWFzIGVpbmFp.giftz4jzf3jrczbo6g1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...